2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    318
Bebişler kıme benzıyor herkesın bebegı çok tatlıdır emınım mınnak mayalı hamurlar ballı lokmalar

Midesi sıkışıyordur annesi, benimkininde ben ne zaman altını açıp ayaklarını diksem bezi altına koymak için üstten atardı. 15 20 gündür yoktu, kusmalar da baya azalmıştı. Ama 2 gündür yine başladık...
😞 Bende öyle düşünüyorum ama gene de diyorum acaba bunda bi aksilik mi var. Sizlerde de oluyorsa korkulacak bindurum yok o zaman

😞 Bende öyle düşünüyorum ama gene de diyorum acaba bunda bi aksilik mi var. Sizlerde de oluyorsa korkulacak bindurum yok o zaman
Benımkıde kusuyor 2 3 gündür kaç kıtafet degıdıyır günlük bılmıyorum akşama kadar doldur sabaha kadar yıka kurut baya baya cıkarıyır

Aynen şükür bilsin🤭 ay daha hala niye kusuyorlar inan bilmiyorum 😓
Valla mantıdan sonra şöööyle bi Kayseri yağlaması olsa üüüüffff🤣
Kiz sen kayserili misin 🤣 mantı bükmeden anlamaliydim 🤣🤣 senle niye anlaştığım belli oldu sgqhsgshsgsg
Bizde bi arkadaşla çocukları alıp bi gun pastırmalı ekmeğe goturcez ama bakalım be zaman🤣

Kiz sen kayserili misin 🤣 mantı bükmeden anlamaliydim 🤣🤣 senle niye anlaştığım belli oldu sgqhsgshsgsg
Bizde bi arkadaşla çocukları alıp bi gun pastırmalı ekmeğe goturcez ama bakalım be zaman🤣
Anam anammmm yaglama dehşet severım sındı yemrk yedım üstüne yerım zaten hep acımmm yumurtluyorum iştah acık efeyı tuttugu tarıh 5 hazırsn tek korınmasız ılıskı suptız efe kuş 15 gün sonra adet olmadan 2 gün önce etken gebelik testı pozitif

Yooo değilim aslında 🤣 fahri Kayserili olabilirim ama 😅 sen gayserili misin yoksaaaa 😮

Anam anammmm yaglama dehşet severım sındı yemrk yedım üstüne yerım zaten hep acımmm yumurtluyorum iştah acık efeyı tuttugu tarıh 5 hazırsn tek korınmasız ılıskı suptız efe kuş 15 gün sonra adet olmadan 2 gün önce etken gebelik testı pozitif
O dolmaların yanına bi de ayran çalkalasaydın of of 🤣 acıktım yav 🤣

Yooo değilim aslında 🤣 fahri Kayserili olabilirim ama 😅 sen gayserili misin yoksaaaa 😮
Atalardan bi yerlerden var bence Hem mantı hem yaglama 🤣🤣
Yok ben sinopluyim kastamonu da yaşıyorum buralı oldum 🤣 ama kayserilwrle genelde iyi anlaşırım 🤣

Ooo hayırlı olsun 🥳
İlk gün 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı sonra 1 yemek kaşığı olarak ilerle. Sonraki günler de yanına eklenti yaparak denemelere devam edersin. Yemezse zorlama başka gün gene denersin 😉
Ben direkt tadım değil beslemeye başladım sanırım ya ne kadar yerse veriyorum hatta iki gündür kabak veriyorum 3 parmak kalınlığında kesmişimdir bitirdi daha versem yerdi. Bi de bu kabak çekirdeği rahatsız eder mi ayırmak lazım mı onları acaba

Atalardan bi yerlerden var bence Hem mantı hem yaglama 🤣🤣
Yok ben sinopluyim kastamonu da yaşıyorum buralı oldum 🤣 ama kayserilwrle genelde iyi anlaşırım 🤣
Sinop’u cooook severim nasıl güzel bir şehir orası ya 😍😍😍 iç anadoluluyuz kesin vardır soyda sopta bi gayserili🤪🤪🤪

Ek gıda ve sonrasındaki beslenme düzenimiz böyle geçsin Allahım amin amin amin 🙏🙏🥰 iştaha geldim kerata yüzünden 😁

Mesajlarınızı okuyorum çok tatlı ek gıdaya geömişsiniz çoğunuz sağlık ocağı bana sakın başlama dedi sanki zehir vericem çocuğa ama ben artık başlamak istiyorum dün 5 aylık oldu 1 hafta daha beklicem sonra ufaktan yedirmek istiyorum yemek yedirmiyor artık bize üzülüyorum böyle ya sanki tam 6 aylık olunca ne olacak anlamıyorum
Neden sakın dedi ki benim doktor 5. Ay kontrolünde başla dedi mesela ben çok gönüllü değildim ama başladım yine

Back