- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.461
Bebişler kıme benzıyor herkesın bebegı çok tatlıdır emınım mınnak mayalı hamurlar ballı lokmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum ama gene de diyorum acaba bunda bi aksilik mi var. Sizlerde de oluyorsa korkulacak bindurum yok o zamanMidesi sıkışıyordur annesi, benimkininde ben ne zaman altını açıp ayaklarını diksem bezi altına koymak için üstten atardı. 15 20 gündür yoktu, kusmalar da baya azalmıştı. Ama 2 gündür yine başladık...
Halep dediğin kuru dolma mı iç boşa gıtmedın dıye 10 bıber dolduruverdımHalepte yapmışsın ellerine sağlık
Benımkıde kusuyor 2 3 gündür kaç kıtafet degıdıyır günlük bılmıyorum akşama kadar doldur sabaha kadar yıka kurut baya baya cıkarıyırBende öyle düşünüyorum ama gene de diyorum acaba bunda bi aksilik mi var. Sizlerde de oluyorsa korkulacak bindurum yok o zaman
Kiz sen kayserili misin mantı bükmeden anlamaliydim senle niye anlaştığım belli oldu sgqhsgshsgsgAynen şükür bilsin ay daha hala niye kusuyorlar inan bilmiyorum
Valla mantıdan sonra şöööyle bi Kayseri yağlaması olsa üüüüffff
Aaa biz kuru patlıcan dolmasına Halep deriz herkes öyle der sanıyordum
Hangi memleketler buralar yahuNooo, biz kuru balcan dolması Derik
Anam anammmm yaglama dehşet severım sındı yemrk yedım üstüne yerım zaten hep acımmm yumurtluyorum iştah acık efeyı tuttugu tarıh 5 hazırsn tek korınmasız ılıskı suptız efe kuş 15 gün sonra adet olmadan 2 gün önce etken gebelik testı pozitifKiz sen kayserili misin mantı bükmeden anlamaliydim senle niye anlaştığım belli oldu sgqhsgshsgsg
Bizde bi arkadaşla çocukları alıp bi gun pastırmalı ekmeğe goturcez ama bakalım be zaman
Yok kız kuru bıber kurı patlıcan angarada sıvesıHangi memleketler buralar yahu
Yooo değilim aslında fahri Kayserili olabilirim ama sen gayserili misin yoksaaaaKiz sen kayserili misin mantı bükmeden anlamaliydim senle niye anlaştığım belli oldu sgqhsgshsgsg
Bizde bi arkadaşla çocukları alıp bi gun pastırmalı ekmeğe goturcez ama bakalım be zaman
O dolmaların yanına bi de ayran çalkalasaydın of of acıktım yavAnam anammmm yaglama dehşet severım sındı yemrk yedım üstüne yerım zaten hep acımmm yumurtluyorum iştah acık efeyı tuttugu tarıh 5 hazırsn tek korınmasız ılıskı suptız efe kuş 15 gün sonra adet olmadan 2 gün önce etken gebelik testı pozitif
yarının yemegı o gelıver pısırek yıyek bebeklerde oynasınO dolmaların yanına bi de ayran çalkalasaydın of of acıktım yav
Bence babasına benziyor ama bana benzeten de varBebişler kıme benzıyor herkesın bebegı çok tatlıdır emınım mınnak mayalı hamurlar ballı lokmalar
Ayyy ne güzel olurduuuuyarının yemegı o gelıver pısırek yıyek bebeklerde oynasın
Atalardan bi yerlerden var bence Hem mantı hem yaglamaYooo değilim aslında fahri Kayserili olabilirim ama sen gayserili misin yoksaaaa
Ben direkt tadım değil beslemeye başladım sanırım ya ne kadar yerse veriyorum hatta iki gündür kabak veriyorum 3 parmak kalınlığında kesmişimdir bitirdi daha versem yerdi. Bi de bu kabak çekirdeği rahatsız eder mi ayırmak lazım mı onları acabaOoo hayırlı olsun
İlk gün 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı sonra 1 yemek kaşığı olarak ilerle. Sonraki günler de yanına eklenti yaparak denemelere devam edersin. Yemezse zorlama başka gün gene denersin
Sinop’u cooook severim nasıl güzel bir şehir orası ya iç anadoluluyuz kesin vardır soyda sopta bi gayseriliAtalardan bi yerlerden var bence Hem mantı hem yaglama
Yok ben sinopluyim kastamonu da yaşıyorum buralı oldum ama kayserilwrle genelde iyi anlaşırım
Neden sakın dedi ki benim doktor 5. Ay kontrolünde başla dedi mesela ben çok gönüllü değildim ama başladım yineMesajlarınızı okuyorum çok tatlı ek gıdaya geömişsiniz çoğunuz sağlık ocağı bana sakın başlama dedi sanki zehir vericem çocuğa ama ben artık başlamak istiyorum dün 5 aylık oldu 1 hafta daha beklicem sonra ufaktan yedirmek istiyorum yemek yedirmiyor artık bize üzülüyorum böyle ya sanki tam 6 aylık olunca ne olacak anlamıyorum