- 9 Haziran 2023
- 3.404
- 2.564
- 53
- 36
Benım bebegın kg alımı ıyı olduğu ıcın benım doktorda başlatmadı 6 ay dedı şu bıle verme bakrın idrar rengınssrı 1 çay kasıgı drdı bu sıcak havada yazık yaNeden sakın dedi ki benim doktor 5. Ay kontrolünde başla dedi mesela ben çok gönüllü değildim ama başladım yine
O çocuğun önlüğü tabagı bırsz pahakı e bebekte var
Ek gıda ve sonrasındaki beslenme düzenimiz böyle geçsin Allahım amin amin aminiştaha geldim kerata yüzünden
Tadimdq illaki en fazla 1 yemek kaşığı olucak diye bi sey yok. 1 çay bardağı miktarinca verilebiliyor. Bizimki oyuna başlayınca elhamdülillah deyip sonlandiriyorum. Çekirdek de zarar vermez bence. Suan zaten bi katılığı yoktur ver yesin. Cok ince hassas davranırsa büyüdüğünde de o çekirdekleri çıkart yemem der.Ben direkt tadım değil beslemeye başladım sanırım ya ne kadar yerse veriyorum hatta iki gündür kabak veriyorum 3 parmak kalınlığında kesmişimdir bitirdi daha versem yerdi. Bi de bu kabak çekirdeği rahatsız eder mi ayırmak lazım mı onları acaba
Bana deniz olsun da heryeri seviyorum. Buraya zor adapte oldum ama seviyorum artıkSinop’u cooook severim nasıl güzel bir şehir orası yaiç anadoluluyuz kesin vardır soyda sopta bi gayserili
Ay yere sofra bezi sererim ben döke saça yesinO çocuğun önlüğü tabagı bırsz pahakı e bebekte var
Benim soy sop bi karışık aboooBana deniz olsun da heryeri seviyorum. Buraya zor adapte oldum ama seviyorum artıkbizim aile ağacına baktığımda belli başlı 2 koy var o koyle kiz alıp kiz vermişler. Hic genlerde değişikliğe gitmemisler koyluluk durumu fenalarda bende sfagsfsvsv iç Anadolu hiç benlik değil her yer kel aynak gibi
Zararı olur mu bilmiyorum ama ben de veriyorum bir çay kaşığı su dudakları kuruyor yavrununBenım bebegın kg alımı ıyı olduğu ıcın benım doktorda başlatmadı 6 ay dedı şu bıle verme bakrın idrar rengınssrı 1 çay kasıgı drdı bu sıcak havada yazık ya
Öyle demeBana deniz olsun da heryeri seviyorum. Buraya zor adapte oldum ama seviyorum artıkbizim aile ağacına baktığımda belli başlı 2 koy var o koyle kiz alıp kiz vermişler. Hic genlerde değişikliğe gitmemisler koyluluk durumu fenalarda bende sfagsfsvsv iç Anadolu hiç benlik değil her yer kel aynak gibi
Ooo ellerinize sağlıkEfeyle yaprak sarımı çay kasıgını tepsıye vura vura alı babanın cıftlıgı derken
Burun ve kulaklar hariç tıpkı benBebişler kıme benzıyor herkesın bebegı çok tatlıdır emınım mınnak mayalı hamurlar ballı lokmalar
Ben de hiç şu vermiyorum ihmal ediyorumBenım bebegın kg alımı ıyı olduğu ıcın benım doktorda başlatmadı 6 ay dedı şu bıle verme bakrın idrar rengınssrı 1 çay kasıgı drdı bu sıcak havada yazık ya
Bugün çok huysuzdu da rahatsız mı etti acaba dedimTadimdq illaki en fazla 1 yemek kaşığı olucak diye bi sey yok. 1 çay bardağı miktarinca verilebiliyor. Bizimki oyuna başlayınca elhamdülillah deyip sonlandiriyorum. Çekirdek de zarar vermez bence. Suan zaten bi katılığı yoktur ver yesin. Cok ince hassas davranırsa büyüdüğünde de o çekirdekleri çıkart yemem der.
Bu arada senin hamaratlık da gözden kaçmadı masallah bebekle büyük temizlik yaprak sarmalarıEfeyle yaprak sarımı çay kasıgını tepsıye vura vura alı babanın cıftlıgı derken
Ben alacağım katıya geçince çünkü çok pratik şeyleri var.Zaten gramaj olarak ne kadar yicekler uzun süre gider muhtemelen aldığımız çeşit çeşit şeylerKizlar merhaba "Makarna lütfen" katı gıda da tercih edicekmisiniz ben büyük oğlumda hiç boyle şeyler kullanmadım. Yani kolaylık olduğunu biliyorum açıkçası ağustosta ise baslicam o yüzden rahatlıkla alırım ama baslamicak olsam sanki fiyat olarak pahalı kiloya falan vurunca siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben alıştırma bardağına koydum su tuttu ağzına götürdüZararı olur mu bilmiyorum ama ben de veriyorum bir çay kaşığı su dudakları kuruyor yavrunun
Yaaa minicik elleriyle denemesi bile yeter şimdiBen alıştırma bardağına koydum su tuttu ağzına götürdükaldıramıyor kendi başına ben yardım ediyorum öyle 1-2 yudum içiyor. Sevmedi ama tadını suratını buruşturuyor
Benimki benim kopyam kim görse kendinin erkek versiyonunu doğurmuşsaun der :) Kocamada benzesin isterdim ikimizin karışımı kimsenin gönlü kalmazdı sankiBebişler kıme benzıyor herkesın bebegı çok tatlıdır emınım mınnak mayalı hamurlar ballı lokmalar
Ay ben en çok ondan korkuyordum hamileyken zor tuttum kendimi şükür tipi yüzü aynı ben bi uyuma şeklinden şüpheliyim yan yatıp uyuyor ve arkadan ona benzyor neyse sdece arkadan benzesinSizinkiler yine iyi benim bebenin tipi kayınvalidemin kopyası düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?