- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.321
Ucanbalon en ufak sese uyanan çocuk çok zor ya... Biz pandemi de uzun süre kwler de kaldık... Döndüğümüzde üste yeni birileri taşınmış. Bir sabah kapı çaldı, saat 10 gibi.. Açtım ben üst komşunuzum kusura bakmayın sürekli bir koltuk sürüme çekme sesi var, sizden mi geliyor ve sbahın erken saatlerinde oluyor dedi... Walla uzun zamandır yoktuk yeni geldik ki dediğiniz saatte kimse uyanık olmaz bizim evde dedim. Pandemi işe okula giden yok herkes evde en erken eşim kalkar o da 9 gibi. Kusarak bakmayın ben hemşireyim ve oğlum en ufak bir sese uyanıyor dedi... Rica ederim dedim, doğrudur. Sonra bir gece saat 3 gibi şarj aletini düşürdüm yatak odasında, düşmesiyle yukarıdaki çocuk ağlamaya başladı. Bu arada çocukta 2 3 yaşlarımdaydı. Annesinin yanındaydı o gün.. . Oyyy dedim yazık kadınayazın kapı pencere bile açamıyorum oğlum uyurken demişti. Abartıyor herhalde demiştim... Ama öyleymişbence ortamı ayarlamak etkiliyor ben salonda öğlen uyursa hiç odasına almadım tvyi kısmadım sessiz konusana balkona cıkana vs hayır dedim devam edin sese alışsın dışarda uyudu çok defalar çocuk seslerine vs irkildi ama alıştı şimdi gece uykusunda odasında sese ışığa maruz bırakmıyorum onun dışında gündüz sessiz bırakmamaya çalısıyorum irkilse de devam ediyorum alıştı bence yazlıktayız kalabalıkta yabanilik çekmesin diye isteyen herkes kucağına alabiliyor salonda balkonda uyuyor oturuyor uyumlu mutlu bebek olsun istiyorum