- 4 Ağustos 2022
- 4.910
- 2.429
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.821
Saat 4te kalktık hala uyumuyoruz dün az bişey yoğurt denemiştim inanılmaz gaz yaptı ıkınıp duruyor çıkaramıyor da. Masaj yaptım uğraştık çıkaramadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suya soktunuz mu? Suda rahatlıyor benimki mesela çırpına çırpına oynamayı seviyor o hareketten sonra rahatlıyor genelde biz de 3 kere uyandık yine ne zaman düzene girecek bu uykularıSaat 4te kalktık hala uyumuyoruz dün az bişey yoğurt denemiştim inanılmaz gaz yaptı ıkınıp duruyor çıkaramıyor da. Masaj yaptım uğraştık çıkaramadı
Yok canım sokmadım. 4te kalkıp hala uyumadı ve uyumakta istemiyor uyutmaya çalışınca ağlıyor çok yorgunum.Suya soktunuz mu? Suda rahatlıyor benimki mesela çırpına çırpına oynamayı seviyor o hareketten sonra rahatlıyor genelde biz de 3 kere uyandık yine ne zaman düzene girecek bu uykuları
Aşırı uyku olunca da huzursuzluk yapıyor işte bi duş aldırın isterseniz rahatlar belki yavrucuk rahatlasın da uyusun birkaç saat siz de dinlenin insallahYok canım sokmadım. 4te kalkıp hala uyumadı ve uyumakta istemiyor uyutmaya çalışınca ağlıyor çok yorgunum.
Canim eds yöntemiyle denesen mama vermeyi? Bebek seni emerken yandan ince hortumu agzina sokacaksin hortumun diger ucu mamanin icinde olacak.Kızlar 18 gün oldu bebeğimin kilosuna baktıralı bugün evde tarttım 100 gram almış 18 günde
Bebelere 6ayda ek gida baslanmasinin tavsiye edilme sebebi sindirim sistemlerinin ancak o aylarda gelisiyor olmasidir.Saat 4te kalktık hala uyumuyoruz dün az bişey yoğurt denemiştim inanılmaz gaz yaptı ıkınıp duruyor çıkaramıyor da. Masaj yaptım uğraştık çıkaramadı
Doktorla konus canim bence sen kilo olayini ve ek gidayi 5.ay randevunu beklemeKızlar 18 gün oldu bebeğimin kilosuna baktıralı bugün evde tarttım 100 gram almış 18 günde
3’lü olarak mı aldınız sadece bucocuk aç olanı mı aldınızBen de bugün sipariş verdim.Son bir ayın en düşük fiyatı diyordu Merakla bekliyorum kitabın gelmesini
Ben 3lü aldım 522 TL'ye düşmüştü3’lü olarak mı aldınız sadece bucocuk aç olanı mı aldınız
Sadece bu çocuk aç olanı aldım3’lü olarak mı aldınız sadece bucocuk aç olanı mı aldınız
Ne güzel bugün de sizin bayramınız olsun Tadını çıkarınGunaydın bende Ankara'ya geldım dün bugünde burdayım yarın dönecem ıyı bır yolculuktu sımdı de bebegınannemo koydum kardesımle hava almaya çıktım süper oldu benkm öküz de uyuyor nefes almak ıyı bısı
Acaba bebiş henüz hazır mı değildi ek gıdaya kaç haftalıkken başladınız yoğurt vermeye? Gaz sancısı çok zorSaat 4te kalktık hala uyumuyoruz dün az bişey yoğurt denemiştim inanılmaz gaz yaptı ıkınıp duruyor çıkaramıyor da. Masaj yaptım uğraştık çıkaramadı
İlk defa dün denedim. 5 aylık olacağız 4 gün sonraAcaba bebiş henüz hazır mı değildi ek gıdaya kaç haftalıkken başladınız yoğurt vermeye? Gaz sancısı çok zor
4ten beri 1 saat uyudu toplam aşırı uykusu var gözlerini ovuyor ama uyuyamıyorAşırı uyku olunca da huzursuzluk yapıyor işte bi duş aldırın isterseniz rahatlar belki yavrucuk rahatlasın da uyusun birkaç saat siz de dinlenin insallah
Onu hiç denemedim ama mamayıda yemek istemiyorCanim eds yöntemiyle denesen mama vermeyi? Bebek seni emerken yandan ince hortumu agzina sokacaksin hortumun diger ucu mamanin icinde olacak.
Olabilir aşırı gazı oldu daha başlamadım aslında ek gıdaya öylesine azıcık yedirdimBebelere 6ayda ek gida baslanmasinin tavsiye edilme sebebi sindirim sistemlerinin ancak o aylarda gelisiyor olmasidir.
Benimki biberon tutmaz kasik biberonla sütümü versem icmez enjektör emzik bilmez. 3 4 gün meme reddi oldugunda eds ile gece tek ögün mama vermistim. Bebek seni emdiginden senin sütünle hortumdan cekecegi mama karisir bi sekilde alir belki. 5.aya az kalmis doktorun yönlendirir gerciOnu hiç denemedim ama mamayıda yemek istemiyor