2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bende bu modelle diğer model arasında kaldım bunun bacak arası açık diye düşündürmüştü minderini aldınızmı
Kendini geri atıp yan tarafa sıkıştırması lazım ki çok zor 😅 ben sırt yüksekliğine dikkat ettim sadece bu koltuk gibi yüksek baya destekleyici. Çok kaliteli bisey değil ama surda 1-2 ay kullancak sonra mama sandalyesine geçeceğiz. Minder mama sandayesinin vardı onu kullanıyoruz ekstra almadık

Benimki azaldi ama gecmedi konak sampuani etki etmiyor doktora zeytinyagi süreyim mi dedim surme dedi ama dinlenicem sanirim sürecegim bugun
Bizde de vardı 2 kere zeytinyağı sürdüm duş öncesi 10 dk bekleyip banyo yaptirdim sonra bu aldığımız tarağın sert gibi olanı ile çok zorlamadan taradım çıktı. Tamamen bitti bizde baya vardı ama. Osman hocanın dediğini uyguladım ise yaradi

Yanlardan açılıyor bu da. Yandaki klipsten çekince açılıyor. İçersinde hareket etmesi zor yani tek bacak yerine siz koymazsanız iki bacağıyla o manevrayı yapamazlar. Geçen mutfak tezgahına koydum kahvaltı hazırladım mesela 😃 yere koydum ütü yaptım 😃 henüz 10-15 dk oturuyor alistikca daha uzun oturur diye düşünüyorum
Ben de az az koymaya başladım bu oturağa🥰 öne devriliyor genelde ama sjcjjskskl öne kollarını dayıyorum koyunca öyle 10 dk falan oturuyor🤩 mama sandalyesine de kemerini güzelce bağlayıp oturtmaya başladım, onda da sağa sola biraz gidiyor ama kenarlara müslin katlayıp koyuyorum daha stabil oluyor. Mutfakta bi 10-15 dk iş yapabilir oldum bunlar sayesinde. Artık ana kucağı kesmiyo sıkılıyor onda

Ben de az az koymaya başladım bu oturağa🥰 öne devriliyor genelde ama sjcjjskskl öne kollarını dayıyorum koyunca öyle 10 dk falan oturuyor🤩 mama sandalyesine de kemerini güzelce bağlayıp oturtmaya başladım, onda da sağa sola biraz gidiyor ama kenarlara müslin katlayıp koyuyorum daha stabil oluyor. Mutfakta bi 10-15 dk iş yapabilir oldum bunlar sayesinde. Artık ana kucağı kesmiyo sıkılıyor onda
Daha tam dolduramıyor içini ondan sanırım 🤭 ben sırtına da ince bi minder koyuyorum dik duruyor öyle olunca🥰 ana kucağında benimki hiç yatmadı zaten oturmak değişik geldi 😅

Bugün ilk kez kendi yoğurdumu yaptım kızlar inşallah güzel olur 🤩 güzel olursa bebetoma yoğurt tadımı yaptırcam azıcık inşallah. Pastörize günlük süt ve activiayla yaptım iyi olursa artık hep böyle yaparım 🤓
Anne sütünden deneyeceğim ben de. İnek sütü alerjisi var çünkü 😓 aynı probiyotik mama kullanabilirmiyiz acaba

Buharda pişirme aparatı almayı düşünüyorum evet zeytinyağı ekliycem.blendır geçirmiycem oğlumda yalptım o hatayi çocuk hep öğüdü
Bende o aparatı aldım. Dün havuç denedim aşırı pütürlü oldu mesela havuç ezdik içine zeytin yağı koyup öyle mi deneyelim ilk tadım sırasında zeytin yağına gerek varmı? Tadımlar bittikten sonra denesek olmaz mı

Bir kere istedim sadece onda da tepemde gezip durdular aa bak anne uyuyo annenin uykusu varmış gel içerde oynayalım anne uyanmasın anne üşümüş mu gel üstünü örtelim. Zemheride dışarlarda yatayım bırakın beni ya😓 yarım saat sırt üstü yatmış oldum sadece. Duşa giriyorum kapının önünde gezecekleri tutuyor mesela falan filan. Bir daha da yardım istemedim. Zaten teklif edilmemişti.
Bilerek kalk diye mi yapıyolar acaba. Bi rahat verseler de dinlensen keşke.

Bugün ilk kez kendi yoğurdumu yaptım kızlar inşallah güzel olur 🤩 güzel olursa bebetoma yoğurt tadımı yaptırcam azıcık inşallah. Pastörize günlük süt ve activiayla yaptım iyi olursa artık hep böyle yaparım 🤓
Ay tebrik ederim bende yaptım geçen istediğim gibi olmadı 😂 günlük süt ve köy yoğurdu ile mayaladım. Katı olmadı pek ben taş gibi bekliyordum 😂 güzel olursa seninki tarif isterim mutlaka

Bende o aparatı aldım. Dün havuç denedim aşırı pütürlü oldu mesela havuç ezdik içine zeytin yağı koyup öyle mi deneyelim ilk tadım sırasında zeytin yağına gerek varmı? Tadımlar bittikten sonra denesek olmaz mı
Anne sütü ile yumuşatın diyorlar.. zeytinyağıda koyabilirsin.ben oğlumda muhallbiye bile koymuştum zeytinyağı.

Ama illaki pütürlü kalıyor ki, zeytinyağı da 1-2 damla da olsa koymak lazımmış. Formül mamadan muhallebi falan yapan duydum
Bilerek kalk diye mi yapıyolar acaba. Bi rahat verseler de dinlensen keşke.
E yani dinlenmek için müsade istemiş insanın tepesinde de gezilmez 😓
Bende böyle bişey alacağım öne doğru devriliyor benimki daha dik durmuyor. Sizinki dik duruyor mu
Sırtına ilave ince minder koyuyorum güzel duruyor o zaman
Benim evde de bi kaç paket anne sütü var boşa gitmesin diye onlarla da denemek istiyorum
Tutarsa tarif isterim 🥰

Bugün bebe yağı denedim ama pek kaldırmadı zeytinyağıyla kaldırdım baya kalınlaşmış sarı olmuş iyice bu şekilde devam artık
Ben bi 5 dk bekliyordum iyice yumuşayana kadar. Şimdi kulaklarının arkası öyle kabuk kabuk oluyor haftada bir bebek yağı sürüp bekletiyorum yumuşuyor hemen 🙏

Ama illaki pütürlü kalıyor ki, zeytinyağı da 1-2 damla da olsa koymak lazımmış. Formül mamadan muhallebi falan yapan duydum

E yani dinlenmek için müsade istemiş insanın tepesinde de gezilmez 😓

Sırtına ilave ince minder koyuyorum güzel duruyor o zaman

Tutarsa tarif isterim 🥰
Bugün günlük süt ile yoğurt mayaladım tekrar bir deniyorum geçen ki taş gibi olmadı 😂 şuan fırında 4 5 saat sonra çıkarıp dolaba koyacam. Anne sütü ile denemedim daha sende denersen yaz

X