Yaa maşallah ne güzel ben de önceden hamile arkadaşlarıma bakar ne güzel oldular derdim ben de tam tersi bi çirkinlik geldi anlatamam aynaya bakmıyorumKızlar cildim pasparlak ısıl ısıl oldu yaamaaa çenemde sivilce çıktı küçük küçük sivilceler de var ama cilt tonum parladı
Sen çok fenasınYemin ederim napcam bilmiyorum ya o derece fenayım hani hep telkin ediyorum kendimi erkekse de tabi ki çocuğum diye de ofengel olamıyorum düşüncelerime.. biraz alıştırmaya başlamıştım kendimi olmadı sağlıklı olsun diye çok dua ediyorum ama yalan da değil kız ise çok farklı olacak benim için
Çenemde de sivilce çıktı hep ama o biraz kapatıyor güzelliğiniYaa maşallah ne güzel ben de önceden hamile arkadaşlarıma bakar ne güzel oldular derdim ben de tam tersi bi çirkinlik geldi anlatamam aynaya bakmıyorumönce sivilcelendim onlar geçti ama bi ışığım söndü sanki
Aynen çene ve devamında çıkıyor benim de ergenliğe döndük geri yaÇenemde de sivilce çıktı hep ama o biraz kapatıyor güzelliğiniKocaman
Kesinlikle sağlıklı düşüncede değilim Allahım bu düşüncelerden kurtulmam lazımSen çok fenasınbende kız istiyorum ama sen iyi takmışsın Allah gönlümüze göre versin valla benim de gönlümden geçen kız ve aşırı kız hissediyorum erkek olursa şok olurum heralde
Ya bu biraz değişik gelecek ama ben erkek olur diye yıllarca çocuk yapmamıştım hahaha ama şuan bunu dillendirmeye korkuyorum hisseder diyorlar ondan kendimi ikisine de alıştırıyorum sen de öyle yapmaya çalış istersen. ikisi de pamuk gibi minicik bizi seven bebişler olacakYemin ederim napcam bilmiyorum ya o derece fenayım hani hep telkin ediyorum kendimi erkekse de tabi ki çocuğum diye de ofengel olamıyorum düşüncelerime.. biraz alıştırmaya başlamıştım kendimi olmadı sağlıklı olsun diye çok dua ediyorum ama yalan da değil kız ise çok farklı olacak benim için
Doğup elime alınca eminim erkek olsa da iyi ki dicemYa bu biraz değişik gelecek ama ben erkek olur diye yıllarca çocuk yapmamıştım hahaha ama şuan bunu dillendirmeye korkuyorum hisseder diyorlar ondan kendimi ikisine de alıştırıyorum sen de öyle yapmaya çalış istersen. ikisi de pamuk gibi minicik bizi seven bebişler olacak
Hahahah eskiden erkek olsun diye adaklar adarlarmış onun tersi olur artıkDoğup elime alınca eminim erkek olsa da iyi ki dicemama arkasından hemen bir tane daha o da erkek olursa bu işi bırakırım
Aynen ya ona göre de ciciler alırdık ben kendimi zor tutuyorumKesinlikle sağlıklı düşüncede değilim Allahım bu düşüncelerden kurtulmam lazımhis olarak bakarsak ben de kız hissediyorum da belki de çok istemektendir keşke önden bilsek aslında başta bilinse alışma konusu çok daha kolay olur bence ta hamileliğin yarısında öğreniliyor çok uzun süreç
Benimkini de yorumlar mısın ben baktım da ultrason da plasenta ne tarafta tam emin olamadım solda sanki demi yada o ayakları mı acabaHahahah eskiden erkek olsun diye adaklar adarlarmış onun tersi olur artıksenin kız bence ben öyle hissediyorum kendime de erkek Ramzi bey de öyle diyor
Kız sanki canım benimki bunun tam tersiBenimkini de yorumlar mısın ben baktım da ultrason da plasenta ne tarafta tam emin olamadım solda sanki demi yada o ayakları mı acaba
Ayy bu ne zaman çekildi bugün mü kaç haftalık burada kocaman olmuş bacakları var masallahBenimkini de yorumlar mısın ben baktım da ultrason da plasenta ne tarafta tam emin olamadım solda sanki demi yada o ayakları mı acaba
Bu hafta gitsen sen de böyle görürdün ben tam 9 haftalıken gittim eli ayağı hatta yaklaştırdı kalp atışını bedeninde gördümAyy bu ne zaman çekildi bugün mü kaç haftalık burada kocaman olmuş bacakları var masallah
4-5 aya her şey iki üç kat olacak cinsiyet öğrenince alıcaz bizYa aşırı erken bir şeyler almak için ama almadığımız her an her şey pahalanıyorparayı Euro’ya çevirip aralık indirimi zamanı mı alsam diyorum sizce mantıklı mı? Euro da çok yükseldi emin olamadım
maşallah ne güzel görünüyor ya Allah saklasınBenimkini de yorumlar mısın ben baktım da ultrason da plasenta ne tarafta tam emin olamadım solda sanki demi yada o ayakları mı acaba
11. Hafta gel dedi 1 ya da 2 AğustostaBu hafta gitsen sen de böyle görürdün ben tam 9 haftalıken gittim eli ayağı hatta yaklaştırdı kalp atışını bedeninde gördümsenin ne zaman kontrolün
Eşim büyük şeyleri alalım diyor bebek arabası ana kucağı gibi ama ben korkumdan almak istemiyorum. Ama enflasyona karşı da duramıyorum4-5 aya her şey iki üç kat olacak cinsiyet öğrenince alıcaz biz
9. Hafta da çekildi cNım daha 4 gün önceAyy bu ne zaman çekildi bugün mü kaç haftalık burada kocaman olmuş bacakları var masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?