2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Dayanamiycam ben de sorucam. Vajinal ultrason. Ne diyorsunuz kizlar? Kiz mi erkek mi?

Eklentiler

• 8cec3b34-5a7b-4264-abc9-b8a43e88a4e9.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 64
Bir de internette dolanirken soyle bir sey gordum. Bakin bakalim.

Hamilelikte Kız Bebek ve Erkek Bebek Belirtileri

Erkek Bebek Belirtileri Kız Bebek Belirtileri
Karnın sivri olmasıKarnın yuvarlak olması
Sağ göğsün sol göğüsten büyük olmasıSol göğsün sağ göğüsten büyük olması
Kendini güzel hissetmesiKendini çirkin hissetmesi (nedeni kızınızın güzelliğinizden almasıdır.)
Hamilelik sırasında saçların güçlü ve parlak olmasıSaçların normalden daha yağlı olması
Tuzlu ve ekşi aş ermeTatlı aş erme
Baş ağrısıKaramsar olma
Karnın öne doğru ilerlemesiKarnın yanlara doğru genişlemesi
Hamilelikte ayakların soğuk olmasıHamilelikte ayakların sıcak olması
Bebeğin kalp atış hızı 140 dan küçükseBebeğin kalp atış hızı 140 veya 140 dan fazla ise
Sakin bir hamilelik geçirmeHamilelikte kendinizi sinirli hissetme
Rahat bir hamilelik geçirmeYoğun sabah bulantıları
Siyah göbek çizgisi; göbeğin yukarısında devam ediyorsaÇizgi göbeğin aşağısında devam ediyorsa
Göğüs ucunda koyulaşmaGöğüs ucunda hiçbir değişiklik yoksa
İdrar renginin açık olmasıİdrar renginin parlak olması

Kız da 11 erkekte 3 yaptım özellikle şu çizgi olayı bugün şok oldum soracaktım sizlere tam şu nasıl denir mesane yeri var ya rahmin altı vajina girişine kadar kopkoyu düz çizgi oldu bende şaşırdım şeyimin üstü inş tarif etmişimdir bu niye olur acaba baya dümdüz çizgi var kahverengi kalemle çizilmiş gibi

Benim çoğunluk kız oluyor buna göre

Kızlar bende her ikisinden de olan belirtiler var, napcam bilemedim, deyin hele benim bebeklerin cinsiyeti ne olacak. İçine doğan hisseden var mı?

Herkes böyle diyor, galiba 3 kız 1 erkek olucak. 1 ay sonra detaylı ultrasona gireceğim, cinsiyet belli olmuş olur. Heyecanla yazarım inşallah
Çoklu gebeliğin en güzel tarafı bir seferde bitiyor birlikte büyüyorlar uyku düzenleri oturuyor en güzeli bu bence ikiz isterdim ben de en azından

Çoklu gebeliğin en güzel tarafı bir seferde bitiyor birlikte büyüyorlar uyku düzenleri oturuyor en güzeli bu bence ikiz isterdim ben de en azından
Kız o hep beraber büyüyorlar kısmı beni korkutuyor ama ya yetemezsem bebelerime diye çok korkuyorum. Yoksa ben onlardan razıyım rabbim de nasip eder inşallah

Kız o hep beraber büyüyorlar kısmı beni korkutuyor ama ya yetemezsem bebelerime diye çok korkuyorum. Yoksa ben onlardan razıyım rabbim de nasip eder inşallah
Yanında destek olacak birileri var mı canım anne kardeş gibi? Ya da eşim tarafından birileri yoksa tamamen ikiniz mi olacaksınız?

Yanında destek olacak birileri var mı canım anne kardeş gibi? Ya da eşim tarafından birileri yoksa tamamen ikiniz mi olacaksınız?
Annem diğer torunlara bakıyor babaanneye güveniyorum, destek olacaktır inşallah anlyışlı da bir kadın. En önemli destekçim eşim inşallah bu yıllar tatlı telaşlarla hatırladığımız anılar olarak kalacak.

Ben 10 gün boyunca kahverengi lekelenme yaşamış biri olarak söylim. Orduda yaşıyorum devlette kadın doğumcu yok pratisyen var ve kan tahlili istemişti sonucu beklemeden özel kendi hastaneme gittim doğumhane katına yönlendirip ebe ultrasonda bakıp doktorumu telefonla arayıp bilgi vermişlerdi üç gece gittim bu şekilde kalp atışı duyulduğu için doktor gece gelmiyor iğne ve serum verip yolladılar hepsinde beni Yani doğumhane katında benim hastanemde bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…