2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Kızlar benim bebeğim son adet tarihime göre ultrasonda 5 gün önde gidiyor sizce bir sorun olur mu ve ben hangisine göre hesap yapmalıyım sizce

Hayır sorun olmaz, ama doğum için normal adet tarihine göre hesap yapmalısın.
İlk hamileliğimde 36. Haftada 43 haftalık gösteriyordu usg doktor yine de 38+3'e planlamıştı sezaryeni.

Evet canım olabiliyor kanama alanları üzmeyelim kendimizi inşaallah bebeğimizde bir sıkıntı olmadıkça.
Kızlar ben de evime geldim ya bir rahatladım bir rahatladim evim evim güzel evim
Ayyy bol bol yat canım nasıldı yolculuk rahat ettin mi

En çok verilen antibiyotik 🙏🏻 kadın doğum sorun olmaz dediyse kullanın dediği gibi enfeksiyon daha kötü , sıvı miktarını artırın biraz daha bol su için hızlı geçer
İnşallah canım benim teşekkürler 💕 Böyle yorumlar alınca bir nebze rahatlıyorum. Doktor içebilirsin dedi ama içimde bir kurt kemiriyor beni resmen.

Kızlar progestan kanama alanı olmayıncada bazen doktorlar verir. Benim kanama alanım yok amma progestan hem içiyorum hem fitil gibi koyuyorum. İlk gebeliyimde kaybetmisdim diye. Doktorum 3ayina kadar bebeklerin yemekten çok progesteronla beslenib büyüdüyünü geliştiğini söyledi
Merhaba kızlar benim de bayramdan beridir haftada bir koyu renkli lekelenmem oluyor 3 günde bir progestan iğne günde 2 kere de fitil kullanıyorum dupaston ilaç kullanıyorum ve sürekli su içip uzanıyorum evde hiç iş yapmıyorum dün doktora gittiğimizde kanama alanının biraz daha küçüldüğünü ve pıhtılaştığını söyledi şu anda da lekelenmeleri koyu renkte geliyor pıhtı şeklinde ya da normal bir şekilde böyle böyle atacakmış inşallah hayırlısıyla 3 ay tamamlarken bitmiş olur hepimizin de rahatlarız bebek ve kese de gayet iyi zaten bebekten ve keseden bağımsız bu kanama alanı

Kızlar progestan kanama alanı olmayıncada bazen doktorlar verir. Benim kanama alanım yok amma progestan hem içiyorum hem fitil gibi koyuyorum. İlk gebeliyimde kaybetmisdim diye. Doktorum 3ayina kadar bebeklerin yemekten çok progesteronla beslenib büyüdüyünü geliştiğini söyledi
Evet ben de şuan hala progestan kullanıyorum 🤲❤️gelişimi dedestekliyor

Kızlar normalde aşırı düşkün değilim ama sabahtan beri öyle böyle değil canım sosisli istiyor soslu turşulu sandviç ekmeğine of deliricem 😦 aşırı mı yasak yani bir kez yesem bisey olur mu çok kötüyüm içim sisti o derece canım istiyor
Valla ben yiyorum sandviç canım çektikçe sonra yiyincede sucuk kokuları gelince tiksiniyorum🤣

Benim de kanama alanım yok ama yazdı canım demek ki önemli o kadar dün de unuttum tüh

Büyüdükçe saglık ocağına gidip bebek kalp atışını dinleyebiliriz onlarda cihaz oluyor

Vallahi 10.haftada kontrole gel dedide doktor benim icim icimi yiyor kalp atisi ne durumda diye. Kendime eziyetten baska birsey degil biliyorum ama şu siteye ne zaman girsem hep kötü bir hikayeye denk geliyorum. Girmesem bir süre diyorum ama işte olmuyor sizinle başka konularda paylaşım yapmak güzel çünki

Back