- 11 Temmuz 2023
- 814
- 740
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #57.061
Slingle yapiyorum ev islerini benKızlar kanguru alan var mı bebeği ev işleri yaparken rahat taşıyabilmek adına
Ben Alina almıştım ama bağlamalı bir şeydi hiç kullanışlı değil kullanamadım resmen sizinki nasılSlingle yapiyorum ev islerini ben
Benim izin verdi 2. Ayda komple boyattımKızlar emzirirken saç boyattınız mı? Tam boya yada dip boya? Doktorum boyuyabilirsin dedi sizinkiler karşı mı izin verdi mi doktorunuz
Ben hiç sormadım bile.Saclarımı dökülmeden dolayı toparlasın diye kestirdim birazcık daha uzar uzamaz direkt boyatcam 1 yıldır boya değmedi saçıma ne renk olduğu belli değilKızlar emzirirken saç boyattınız mı? Tam boya yada dip boya? Doktorum boyuyabilirsin dedi sizinkiler karşı mı izin verdi mi doktorunuz
Mümkünse 6 aya kadar boyaya ve kokusuna vs maruz kalma dediKızlar emzirirken saç boyattınız mı? Tam boya yada dip boya? Doktorum boyuyabilirsin dedi sizinkiler karşı mı izin verdi mi doktorunuz
Ateşi yükselir gibi oldu ve dun tum gün uykuda bile ağladı. Surup vermiş olmama rağmen huzursuzlugu devam etti. Bugünde uyumuyo evde bi dünya isim var ama birakmiyo beni.
Hadi ya bende boyatmak istiyorum ama emin olamadım.Mümkünse 6 aya kadar boyaya ve kokusuna vs maruz kalma dedi
Benim de beyazlar var önlerde ve balyajım da iyice bozulmak üzere ama sadece anne sütü aldığı için içime sinmiyor…biraz daha bekleyeceğimHadi ya bende boyatmak istiyorum ama emin olamadım.
Baglamali benim de bir kumas parcasi babyboroosh marka. Ben rahat ettim ev toparlarken bakkala vs giderken. Ayni markanin kangurusu da iyiBen Alina almıştım ama bağlamalı bir şeydi hiç kullanışlı değil kullanamadım resmen sizinki nasıl
Dip yaptirdim dogum sonrasi ve 2.ay dolunca cunku kendimi acayip kötü hissediyordum beyazlarla bakimsiz halimleKızlar emzirirken saç boyattınız mı? Tam boya yada dip boya? Doktorum boyuyabilirsin dedi sizinkiler karşı mı izin verdi mi doktorunuz
Boroosh Baby Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol bu magazadan aldik kocam arastrip bunu secmisKızlar kanguru alan var mı bebeği ev işleri yaparken rahat taşıyabilmek adına
Maşallah kafa çevresi kaç cm?Hastaneden geldık kontrolde 3.5 aylıgız 63 cm 6800 gram olmısız geçen ay 5985 ıdık 800 gram almıs doktor herşey ıyı derı bıraz kafa cevresı önde dedı bıde pipi hafıf darlık varmıs acıl bır durum yok dedı sıkıntılı bır durumu yok dedı mamayı bır ogun 90 Bır 105 dedı kesınlıkle menenjıt aşırının yapılmasında yana
40 lı bısıydıMaşallah kafa çevresi kaç cm?
40 mız çıkmadan boyattımKızlar emzirirken saç boyattınız mı? Tam boya yada dip boya? Doktorum boyuyabilirsin dedi sizinkiler karşı mı izin verdi mi doktorunuz
Ya normalde. Biseyim Yoktu, doğumdan sonra diz kapağım Falan çok Ağrımaya başladı sürekli dolaşma vs ayakta gezdir. Ya da Bazen emzirme. Yastığında uyuyakalıyorum. Oğlum öyle uyuyorum BendeSizin neden diziniz ağrıyor bir rahatsızlık mı var yoksa ayakta dolaştırmaktan mı dolaştırıyorsanız eğer dolaştırıyorsanız eğer
Oyy mınnosumBende badladım sımdı uyutma hıc nıyetı yok kıvrım kıvrım bütün parmaklar agzında