2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Philips Avent in bir makinası. Hem buharda pişiriyor hem de püre yapıyor aynı kap içinde. Geçen gün patates ve havucu doğrayıp içine koydum. 20 dk da püre yaptı. İstediğiniz herşeyi koyabilirsiniz. Hatta videolarda gördüm ileriki aylarda kıymalı bezelye yemeği bile yapıyorlar içinde.

Selam kızlar bizim bebişin bugğn kontrolü ve aşısı vardı . Bexsero özel aşısını oldu biraz huysuzlık yaptı . Dün tam 3 aylık olduk . Boyu 64 cm kilosu 7.440 biraz fazla kilomuz 1 ay önceden doğmamıza rağmen . Sizlerde durum nasıl ? Gelişim olarak da artık bizi takip ediyor yüzümüze gülümsüyor keyfi yerinde olursa agu falan yapıyor dili hep dışarda . Ama bişeyler tutmaktan hoşlanmıyor pek ilgisini çekmiyor ya da çıngırak sesine falan pek bakmıyor ama zeka kartlarını falan takip ediyor.sizinkiler nasıl?

Ben biraz eski usülcüyüm. Yani kendime pisirdigim yemeğin suyunu ekmeği bandirip yedirmem ama tencere de haşlayıp yada buharda pişirip ardından çatalla ezip yedirmeyi düşünüyorum. Hatta tuhaf gelicek ama bebekler için olan mama tabağı vs bile hemen kullanmiycam. Bilinci yerine gelip tabak şekline vs dikkat etmeye başladığında kullanmayı düşünüyorum oda 9 10 ayligi buluyo takriben. Tamam bebek ama bi şekilde büyüyecek ve normal tabaktan kasiktan kullanacak. Kendimi o kadar herseyi özel olmalı diye kasmiyorum. Tek dikkat ettiğim şey hijyen durumu.

Diz üstü çökünce daha çok acıyor sanki yerinden çıkmış gibi neden bukadar şiddetli oldu anlamadm ama ben elimde bastırınca kemikte dizimin etrafıda ağrıyor

Ben bakıuorum o ürune

Bexsero menenjitmiydi?Şifa olsun inşallah bizimkide daha bişey tutmadı bugün lastik tokamı eline dokundurdum parmaklarıyla tutar gibi oldu ama kolunu uzatıp almadı sanırım 1-1,5 ay daha zamanımız var çıngırak sesli herşeye tepki veriyor bakıyor kilosunun maşallahı var anne sütü ilemi besliyorsunuz

Resmini paglaşabilirmisinüzn

Maşallahhh baya ıyı kg ne ile besledınbenimkinde de kavrama beceresı yok nesnelerı seslere tepkı veriyor konuştuğunda our dıkkat dınlıyor ağustos magu cvp veriyor sureklı odada kım dolanıyorsa gözü onda oluyor ıstedıgı bısı olmadı mı mesela kucagına almadın mı cıglıgı basıyor acıktımı yıkıyor ortalıgı mama bıttımı aglıyor odada yalnız olduğunu hissettiğin nde bır bagıroyor gelen yok ıkı bagırıyor gelen yok etrafa bakınıyor sonra basıyor aglamayı

Evet anne sütü bi de akşamları 90 cc mama veriyorum . Bizimkinde de hepsi var ama çıngıraklara tepki vermiyor gibi sesin olduğu yöne bakmıyor daha dün üç aylık oldu bakalım belki bizimki de başlar

Bizimki de yalnız kalmayı hiç sevmiyor sürekli bi de kucakta evin içinde dolansın istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…