- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #55.101
Keşke keşke çok ihtiyacım var benim gibi yeni doğum yapmış annelerle bir arada olmaya çok yalnızım malesef başkaları çok psikolojimi bozuyor bebeğim gece devamlı uyanıyor meme emmemesine rağmen yenidoğandan itibaren 2 saatte bir kurulu saat gibi kalkıyor dayanamıyorum dertleşmeye konuşsam yok bugünler iyi günlerin yok daha beter olacak bizimki de uyumuyor falan diyor. Bir kez birini fena tersledim. Çocuğu 3 yaşında sen uykuyu komple unut benimki de gece uyanıyor diyip güldü dayanamadım yani 3 yaşındaki çocuğun benim yenidoğan bebeğim gibi gece 2 saatte bir beslenmeye uyanıyorsa bir doktora götür dedim en sonCanım 13 yaşında oğlum var. Tecrübesiz anne degildim. Degildim yani ama 2. Oğlumda işler hiç öyle olmadı. Yalnız değilsin. Ama bil ki bunların hepsi geçiyor kendini zihninde yönetmen lazım. Bebeğinin bu günleri geri gelmicek minicik ayakları elleri olmayacak.. agular bugular o kokular anılarda kalmak diye diye anı yaşıyorum. Benim totalde 4 ameliyatim oldu. Zorluyor. Tek tuple hamile kaldım ve 20 gün 2 kişinin destegi ile yattığım yerden kalkarak lohusaligi geçirdim. Ama biliyordum GEÇECEK. o yüzden keşke yakın olsaydık bi kahve içer iki sohbetle cozulurdu. Çünkü bence sorun yalnizlik. Kendimden biliyorum.