2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
dalga geçerek konuşmuşsunuz.
He bir de canım dalga geçilen sen değilsin senin gibi ashley kullanıcı arkadaşımız vardı mart grubundan birebir çok da sevdiğimiz her gün yazan onlarda Nisan grubunda böyle bir şey yapıp banlandı biz onlar hakkında uzun uzun konuştuk çünkü o arkadaşımız, dalga geçilen sen değilsin bu kadar bu olayı içerlenme lütfen çünkü orada konu sen değilsin kaldı ki biz ashley ile de dalga geçmedik herhalde onlarda böyle yaptı bağlandı kaç aydır yok doğum yaptı mı ne oldu haberimiz yok diye uzun uzun konuştuk bütün konuşmaları ne yazık ki dikkatli okumamışsın.

uvercinka65 keşke iyi okusaydın

Ha illa dalga geçecek biri var diyorsunuz ? Ya içerlemek ya da içerlememek sizi ilgilendirmesine gerek yok. Burda değilken benimle ilgili konuşmak kimin haddine ? Meselem o

Canım bende dönen muhabbetleri okudum ilk önce sen bana mesaj attılar size de attılar mı vs muhabbeti yaptın sonra da konu ashley isimli arkadaşa döndü acaba o da mı gitti vs diye konuştunuz

minnosu okumuyorsun herhalde ?
1. Arkadaşım olduğu için
2. Onlarla da olay dalga değil. Doğum yaptı kaç aydır haberimiz yok nerede muhabbeti .
Bu kadar içerlendiysen işi gücü sende her şeyi bırak oku.

Canım bende dönen muhabbetleri okudum ilk önce sen bana mesaj attılar size de attılar mı vs muhabbeti yaptın sonra da konu ashley isimli arkadaşa döndü acaba o da mı gitti vs diye konuştunuz
Şubat grubunda ilk konuyu kim açtı?
Martta zaten ben açtım :) onu gizleyen yok canım

Şubat grubunda olan bir mevzunun başka anne gruplarında konuşulması gereksizdi açıkçası B Buddy x
Senin görüşün canım. Gruplar birbirine kapalı mı? Bilmiyordum kapalı olduğunu herkese açık oysaki ama
Olay nişan grubundaki ve aynı zamanda martta doğum yapan arkadaşımıza kaydı
Ve Mart grubunda biri daha benim gibi mesaj geldiğini kullanıcı adının minnosu olduğunu söyledi ben kullanıcı adını bile vermedim bilmiyorum hatırlamıyorum dedim oku sende istersen

İnan sizin gibi çok zamanım yok benim. Bu gruba bile zor yetişiyorum, fikrim de ondandı zaten. Siz maşallah her gruba yetişebiliyorsunuz . Bu da umrumda değil de benimle ilgili yazmanız tuhaf.

Şubat grubunda ilk konuyu kim açtı?
Martta zaten ben açtım :) onu gizleyen yok canım
Şubat grubunda bunun konuşulması normal zaten bende sana mart grubunda bu konunun dalgasının yapılmasının gereksiz olduğunu söylüyorum

Ya ben de okudum . Gruplar kapalı demedik lütfen konuyu saptırmayın. Benim yazdığımı iyi okumuyorsunuz . Neden benim dedikodumu yapıyorsunuz söyler misiniz

İnan sizin gibi çok zamanım yok benim. Bu gruba bile zor yetişiyorum, fikrim de ondandı zaten. Siz maşallah her gruba yetişebiliyorsunuz . Bu da umrumda değil de benimle ilgili yazmanız tuhaf.
Evet her gruba yetişiyorum şükür zamanımda bol.
Kullanıcı adınızı bilmediğim için bile yazmadım başkası söyledi bu diye neyin düşüncesi acaba ? :)
Sizinle ilgili tek yazılan birisi wp grubu için size mesaj attı mı olayı bu mu sizinle ilgili yazılan kafanıza bu kadar yer eden?
Onu bunu bırakın olay basit kazen abiye yazıp şikayet edeni bulun bence. Çünkü bende size yetiştirecek zaman da cevap da çok :)

Gruplar birbirine kapalı değil tabikide benim söylemek istediğim bizim grubumuzda olan muhabbet başkalarını ilgilendirmez. Ben yazılanların hepsini okudum. Nick paylaşanın sen değil ‘merakediyorum’ nickli arkadaş olduğunu biliyorum zaten

Kazen abinize yazıldığını nerden biliyorsunuz ? Ben böyle söylemedim ki

Şubat grubunda bunun konuşulması normal zaten bende sana mart grubunda bu konunun dalgasının yapılmasının gereksiz olduğunu söylüyorum
Kişiyle dalga geçmek nereden çıktı? Aaa şuna bak grup kurmuş ahhahaa falan mı dedik? Wp grubu yasak olay bu kadar basit zaten. Dalga geçilen bir durum yok mart grubuna dahil olan Nisan grubundaki arkadaşlarımız konunun devamı ve konunun uzama sebepleri siz veya şikayet edilen kişi değil :)

Ya ben de okudum . Gruplar kapalı demedik lütfen konuyu saptırmayın. Benim yazdığımı iyi okumuyorsunuz . Neden benim dedikodumu yapıyorsunuz söyler misiniz
Dedikodu derken canım açar mısın konuyu?
Sen kimsin de ben senin dedikodunu yapıcam :) istediğini oku açık platform yazdığım belli konu belli

Eee o zaman dedikodu yapacak olsam nick paylaşır konuyu sakız ederim merak etmeyin istediğim yere girer çıkar yazarım

Dedikodu derken canım açar mısın konuyu?
Sen kimsin de ben senin dedikodunu yapıcam :) istediğini oku açık platform yazdığım belli konu belli
Siz dedikodunun anlamını mı bilmiyorsunuz size baştan bunu mu öğreteyim şimdi ? Heh ben de onu diyorum siz kimsiniz ki benim hakkımda orda burda yazıyorsunuz ?

Kişiyle değil konuyla dalga geçilmesinden bahsediyorum. Bana yazıldı size de yazıldı dimi bilmem ne bir esrarengizlik falan sanki sapkın mesaj gelmiş gibi, hatta bir arkadaşınız da sadece sana yazılsa ne olabilir ki diye yerinde bir cevapta vermişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…