- 3 Şubat 2023
- 1.911
- 1.375
- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.641
Şokta bebeland vardı aldım hiç fena değildi. Bence markalara çok takılmamak lazım uygun fiyatlılar da bazen çok iyi çıkabiliyor.Hangi bezi kullsnicaz of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şokta bebeland vardı aldım hiç fena değildi. Bence markalara çok takılmamak lazım uygun fiyatlılar da bazen çok iyi çıkabiliyor.Hangi bezi kullsnicaz of
Insallahh canimm3 tane oldu. 2 bacak ve kol
Olmaz inşallah bir şey
Pişik kremi berbat.. Azıcık pişik vardı kullandım daha da arttırdı hemen eczacı bi tane önerdi onu aldık o iyi geldiBen kullanıyorum konak olmadi bizde kuzum.ama bir daha mustela asla almam.. Pisik Kremi vs hiicccc begeedim.
Vallahi ben aman aman menun değilim o kadar para vermem şuan tekrar sampuanini da almiycamMerhabalar Mustela nesini beğenmediniz ben hiç kullanmadım oğlumda da şimdi kızıma da hiç almadım ama bu gün sağlık ocağı doktoru Mustela nemlendirici ve şampuanı kullan dedi ama almadım cuma günü doktorumuza gideceğim o ne söyleyecek diye.
Ne önerdi?Pişik kremi berbat.. Azıcık pişik vardı kullandım daha da arttırdı hemen eczacı bi tane önerdi onu aldık o iyi geldi
Bizimki de öyle probiyotik kullanıyoruz ama değişmedi. İshal denmesi için günde çok fazla kaka yapması gerekiyormuş. Bizim 2 günde bir yapıyor.Kizlar merhaba bebegi ishal olan varmi? Galiba bebegim ishal kakasi cok garip gorunuyor sulu ve putursuz
Pure baby nasıl canim? İnceliği falanBen de şuan sleepy bio natural kullanıyorum. Sleepy kalıpları dar maalesef doğum öncesi almıştım 2 numarayı ama taktığım andan beri iz yapıyor bacaklarına bitene kadar kullanacağım artık o şekilde. Belediye bir paket pure baby göndermiş 3 numara bu bitince ona bakacağım. Sonra goon alacağım.
Aslında bende şampuan ve sabun Sebamed kullanıyorum ama boynundan yukarı isilik halde yanakları.Doktorların marka vermelerine hiç güvenmiyorum nedense belki yaramayacak
Ben hiç almadım hiç bir ürününü.Vallahi ben aman aman menun değilim o kadar para vermem şuan tekrar sampuanini da almiycam
Ay bizim de böyle 2 günde bir yapınca da bir dolduruyor fenaEvet anne sutu aliyor kakasi boyle
Ne önerdi pişik için doktor.Pişik kremi berbat.. Azıcık pişik vardı kullandım daha da arttırdı hemen eczacı bi tane önerdi onu aldık o iyi geldi
Bizim bez 2 saati geçmez değişmesi değişirken bile katta bez değiştiğim oluyor akşama kadar 8 9 bez değişiyor rahat 7 8 tanesi kakalı oluyor ishal mi acaba buBizimki de öyle probiyotik kullanıyoruz ama değişmedi. İshal denmesi için günde çok fazla kaka yapması gerekiyormuş. Bizim 2 günde bir yapıyor.
Yok yok uyanıyor kesin gece. 3-4 gibi. Sonra da 7 gibiTek seferde yetiyor mu sabaha kadar ne güzel.benimki 2 saatte bir uyanıyor mama için
Iyi yapmışsınBen hiç almadım hiç bir ürününü.
Bizimkindede oluyor canım bu. Mama içiyor ginde 3.4 kere anne sütü de alıyor..Kızlar benim bebiş günde bir iki sefer kakasını yapıyor ama yaptığı zaman çok fazla dolduruyor üst üste 3 bezi dolduracak şekilde kakasını yapıyor.Gün içinde çok ikinip akşam masajla patlatıyoruz bombayı her yere sıçrıyor bu şekilde pütürlü oluyor.Dr anne sütü kakası demişti ama dün böyle yeşil parçalar gördüm kakasinda bugün yoktu.Neden olur bilen var mı?
Çok dikkat et bizim bebekte öyle oldu ben çiğköfte yemiştim o ishal yaptı ardından hemen ateşlendi.. Ateşine dikkat etKizlar merhaba bebegi ishal olan varmi? Galiba bebegim ishal kakasi cok garip gorunuyor sulu ve putursuz
Sanmıyorum biz dun 7kakali bez değiştirdik, yarisi sulu yarısı pütürlüBizim bez 2 saati geçmez değişmesi değişirken bile katta bez değiştiğim oluyor akşama kadar 8 9 bez değişiyor rahat 7 8 tanesi kakalı oluyor ishal mi acaba bu
Dun mado ds otururken arkadaşım oğlumu kucağına aldi patirrrrr patirrrr bir sesAy bizim de böyle 2 günde bir yapınca da bir dolduruyor fena
Esomed diye bi pişik kremi.. Ama ben arada Hametan da sürdüm ikisi birlikte çok iyi geldiNe önerdi?