- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.681
Biogaia ikinci kutuya geçen var mı kızlar bizimki bitti yeniden aldınız kullanıyor musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki de çok kaka yapıyo.Hemen hemen herkes 2 günde bir deyince dedim bizde mi anormallik var biran düşündüm.
Ben biogaia ikinciyi de aldım ama Daha almam..Biogaia ikinci kutuya geçen var mı kızlar bizimki bitti yeniden aldınız kullanıyor musunuz ?
Bende uzun zamandır biogaia vermiyordun 2 gündür vermiyorum baya cıvık kakasi.Benim bebeğimde sarı sulu pütürlü kaka yaptı. 4 gündür probiyotik kullanıyorum. Bende acaba probiyotik yüzünden mi oldı diye düşünmüştüm. Bildiğin su içinde yüzen pütürler var gibi. F FiruzeSalahova
Geçmiş olsun sıcak duş alıp masajla açmanız lazım yoksa geçmez youtubeda masaj ve elle sağım videoları varKizlar aranizda mastit olan varmi benim sag gogsum tas gibi oldu cok aciyor git gide sut geliyor amma az az masaj bile yapamiyorum
Ben ilk nbl sonra biogaia bitirdim.Biogaia ikinci kutuya geçen var mı kızlar bizimki bitti yeniden aldınız kullanıyor musunuz ?
Günlük rutinimBebegim 50 günlük kızlar bugun memeden hiç ayrılmak istemedi. Huzursuz da degil anlamadim. Sütü iciyor sonra beni emzik yapıp uyuyor arada gaz cikariyor. Ayirdigimda huzursuzlaniyor. Tüm gün döngümüz buydu üzerimden ayrılmadı. Basina gelen var mi? Insallah gecicidir
Kaç günlük bebenizGünlük rutinim
Daha bir kaç gün önce aynısını yaşadım ertesi gün düzeldi memede uyuduğu da oluyor ama bu aralar gaz çıksın çıkmasın kucakta durmayıp yattığı yerde bakınırken el ayak oynatıp yoruluyor gözler gidiyor ve uyuyor kısa da olsa. Ama gazı falan varsa kakasını kendi yapamıyorsa meme istiyor içerken başlıyor bombardımanaBebegim 50 günlük kızlar bugun memeden hiç ayrılmak istemedi. Huzursuz da degil anlamadim. Sütü iciyor sonra beni emzik yapıp uyuyor arada gaz cikariyor. Ayirdigimda huzursuzlaniyor. Tüm gün döngümüz buydu üzerimden ayrılmadı. Basina gelen var mi? Insallah gecicidir
Acaba mastitmi kızarıklık falan yok daha .elimle masaj yapmaya calisiyorum amma cok aciyoGeçmiş olsun sıcak duş alıp masajla açmanız lazım yoksa geçmez youtubeda masaj ve elle sağım videoları var
Bizim de 47. Gün atak mıdır nedir asla durmuyor huysuz iş yapamıyoruz kucakta olmak istiyor koyunca ağlıyorBebegim 50 günlük kızlar bugun memeden hiç ayrılmak istemedi. Huzursuz da degil anlamadim. Sütü iciyor sonra beni emzik yapıp uyuyor arada gaz cikariyor. Ayirdigimda huzursuzlaniyor. Tüm gün döngümüz buydu üzerimden ayrılmadı. Basina gelen var mi? Insallah gecicidir
Ben 2. Yi aldım. En son doktor kontrolde biogaia var mı demişti daha vardı o zaman ben de bitince bir daha aldım. Ama 2. Ay kontrolünde sorudan ne zamana kadar kullanacağız diyeBiogaia ikinci kutuya geçen var mı kızlar bizimki bitti yeniden aldınız kullanıyor musunuz ?
Gaz olunca bizimkide öyle canım..meme de rahatlıyorBebegim 50 günlük kızlar bugun memeden hiç ayrılmak istemedi. Huzursuz da degil anlamadim. Sütü iciyor sonra beni emzik yapıp uyuyor arada gaz cikariyor. Ayirdigimda huzursuzlaniyor. Tüm gün döngümüz buydu üzerimden ayrılmadı. Basina gelen var mi? Insallah gecicidir
Kesinlikle böyle.. Memede patır patır sallıyorDaha bir kaç gün önce aynısını yaşadım ertesi gün düzeldi memede uyuduğu da oluyor ama bu aralar gaz çıksın çıkmasın kucakta durmayıp yattığı yerde bakınırken el ayak oynatıp yoruluyor gözler gidiyor ve uyuyor kısa da olsa. Ama gazı falan varsa kakasını kendi yapamıyorsa meme istiyor içerken başlıyor bombardımana