- 13 Kasım 2022
- 2.010
- 4.238
- 63
Transferi bulunduğum yerde yapmadım başka doktor.bunu dıyen transfer yapan doktorun mu? yoksa başkası mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferi bulunduğum yerde yapmadım başka doktor.bunu dıyen transfer yapan doktorun mu? yoksa başkası mı ?
Küçük bir şehirde yaşıyorum, kendi bacağımızdan asılacağız eşimle.Nerde yaşıyorsunuz? Çok üzüldümBüyük bir şehirde akraba vs var mı gidebileceğiniz
Benim de oluyor ara ara, endişelenme kanaman vs yoksa her şeyden olabilir kabızlık gaz bile olabilirKızlar rahmim değil de karnım ağrıyor, karın ağrısı yaşayanlar var mı? Kanamam yok şükür ama endişelenmeli miyim bilmiyorum.
anladım, yaklaşımını hiç sevmedım.. ınsallah gonlune gore bı yer ve doktor bulursunTransferi bulunduğum yerde yapmadım başka doktor.
Benim yaklaşımımı mı beğenmedin? Nasıl yaklaştım ki size?anladım, yaklaşımını hiç sevmedım.. ınsallah gonlune gore bı yer ve doktor bulursun
Eşimle aşırı stres yaşıyorum, çocukların kaygısı. Ben karın ağrısını ona yonttum.Benim de oluyor ara ara, endişelenme kanaman vs yoksa her şeyden olabilir kabızlık gaz bile olabilir
Çok çok sevindim sağlıkla kucağınızda da olsun inşallahEvet minicik bişey var içimde şuan buna ağlamamak İçin zor tutuyorum kendimiArtık endişelerim azaldı çok şükür daha rahatım iki hafta
Ben de böyleyim hergün bi yemek hazırlayıp artık bundan sonra onu yiyemez hale geliyorumHanımlar 9. Haftadayım ve inanılmaz sabahları midem bulanıyor. Bugün mesela güya sabah erken kalktım, guzelcene yumurta haşladim kendime ama yiyemedim. Onun yerine 1 porsiyon kiraz yedim![]()
yok canım doktorun sana olan yaklaşımını sevmedım demek ıstedımBenim yaklaşımımı mı beğenmedin? Nasıl yaklaştım ki size?![]()
Buradaki doktorlar bebekler kesin ölür kafasında, haklılarda. Geçen sene erken doğum yapan birinin bebeğini yaşatamadılar. Belki de burada hiç kalmamak en mantıklısı.yok canım doktorun sana olan yaklaşımını sevmedım demek ıstedım
Suyun icine buz limon nane atip icmeyi denesen?Arkadaşlar vücudum çok susuz kalıyor lütfen önerileriniz varsa açığım . Su içtiğim an geri çıkrıyorum var mı benim gibi olan. Nasıl bir çözüm buldunuz
nerdesın kucuk bı yer sanırım?Buradaki doktorlar bebekler kesin ölür kafasında, haklılarda. Geçen sene erken doğum yapan birinin bebeğini yaşatamadılar. Belki de burada hiç kalmamak en mantıklısı.
Deniyorum ama yok limonlu su da içemiyorum . Ne yesem geri çıkıyor 2 saat içinde. Su içince de direk çıkarıyorumSuyun icine buz limon nane atip icmeyi denesen?
Karpuz yiyebiliyor musun. Onun su miktarı baya fazla. Şeker oranından dolayı fazla abartmamak kaydiyla yiyebilirsin. Bulantı ilacı vermedi mi doktorunDeniyorum ama yok limonlu su da içemiyorum . Ne yesem geri çıkıyor 2 saat içinde. Su içince de direk çıkarıyorum![]()
Verdi ama içmiyorum ya zararlıysa diyeKarpuz yiyebiliyor musun. Onun su miktarı baya fazla. Şeker oranından dolayı fazla abartmamak kaydiyla yiyebilirsin. Bulantı ilacı vermedi mi doktorun
Banada dün verdi. Hatta gece 2 adet al sabah devam ederse ac karnına 1 tane daha al dedi. Bende gece 1 tane aldım. Elhamdülillah uyuyabildim. Bi kaç gün olsun kullan. Bende besinsiz kaldım 10 gündür felan mecbur yemek yemek için bi kaç gün kullanicam.Verdi ama içmiyorum ya zararlıysa diye![]()
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakala döndü iş ilacı almasam susuz kalıyorum, ilaç bence çok masum bişey değil ama çok zorunda kaldığımda kullanacağımBanada dün verdi. Hatta gece 2 adet al sabah devam ederse ac karnına 1 tane daha al dedi. Bende gece 1 tane aldım. Elhamdülillah uyuyabildim. Bi kaç gün olsun kullan. Bende besinsiz kaldım 10 gündür felan mecbur yemek yemek için bi kaç gün kullanicam.