2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Kızlar rahmim değil de karnım ağrıyor, karın ağrısı yaşayanlar var mı? Kanamam yok şükür ama endişelenmeli miyim bilmiyorum.
Benim de oluyor ara ara, endişelenme kanaman vs yoksa her şeyden olabilir kabızlık gaz bile olabilir

Arkadaşlar vücudum çok susuz kalıyor lütfen önerileriniz varsa açığım . Su içtiğim an geri çıkrıyorum var mı benim gibi olan. Nasıl bir çözüm buldunuz

Hanımlar 9. Haftadayım ve inanılmaz sabahları midem bulanıyor. Bugün mesela güya sabah erken kalktım, guzelcene yumurta haşladim kendime ama yiyemedim. Onun yerine 1 porsiyon kiraz yedim 😔
Ben de böyleyim hergün bi yemek hazırlayıp artık bundan sonra onu yiyemez hale geliyorum🥹. Bugün patates haşlıycam belki tuzla midemi bulandırmaz. Yağlı salçalı baharatlı şekerli paketli herşeyi eledim bulantıdan bişey kalmadı yiyecek🥹🥹🥹 zaten yediklerim de sanki yemek borusunda kalıyor aşağı inmiyor gibi

Buradaki doktorlar bebekler kesin ölür kafasında, haklılarda. Geçen sene erken doğum yapan birinin bebeğini yaşatamadılar. Belki de burada hiç kalmamak en mantıklısı.
nerdesın kucuk bı yer sanırım?
haklı olduklarını dusunmuyorum , hıc bır hamıleye bu denlı psıkolojık baskı yapılmamalı, ınsallah kafana gore bı yer bulursun da ıcın rahat eder

Deniyorum ama yok limonlu su da içemiyorum . Ne yesem geri çıkıyor 2 saat içinde. Su içince de direk çıkarıyorum 😔
Karpuz yiyebiliyor musun. Onun su miktarı baya fazla. Şeker oranından dolayı fazla abartmamak kaydiyla yiyebilirsin. Bulantı ilacı vermedi mi doktorun

Kızlar prilam miydi neydi bulantı ilacı sizlerde kullanoyodunuz. Sersemlik halsizlik yapar mı. Dun doktor verdi gece uyuyamadığımı söylemiştim. Yatmadan 1 adet aldim. Gozumu açamıyorum halsizlikten. Bogaz ağrısı da var hasta mı oluyorum ilacın etkisi mi çözemedim.

Verdi ama içmiyorum ya zararlıysa diye ☹️
Banada dün verdi. Hatta gece 2 adet al sabah devam ederse ac karnına 1 tane daha al dedi. Bende gece 1 tane aldım. Elhamdülillah uyuyabildim. Bi kaç gün olsun kullan. Bende besinsiz kaldım 10 gündür felan mecbur yemek yemek için bi kaç gün kullanicam.

Banada dün verdi. Hatta gece 2 adet al sabah devam ederse ac karnına 1 tane daha al dedi. Bende gece 1 tane aldım. Elhamdülillah uyuyabildim. Bi kaç gün olsun kullan. Bende besinsiz kaldım 10 gündür felan mecbur yemek yemek için bi kaç gün kullanicam.
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakala döndü iş ilacı almasam susuz kalıyorum, ilaç bence çok masum bişey değil ama çok zorunda kaldığımda kullanacağım

Back