- 10 Temmuz 2023
- 26
- 13
- 3
- 29
Peki doktor kese de yolk sac gördü mü birsey dedi miHiç mi hiç takma kafana o zamanbir dahaki kontrol ne zaman haftaya mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki doktor kese de yolk sac gördü mü birsey dedi miHiç mi hiç takma kafana o zamanbir dahaki kontrol ne zaman haftaya mı
Gelme sana bakmam ne demek canım anlamadım doktorun ne demek istediginiZaten doktor bana gelme sana bakmam dedi. Bulunduğum şehirde alternatifsiz olmak çok kötü. Bebeklerimi yaşatmak için perşembe şehir değişikliği yapacağım.
Asla içilmez canım hamile olduğunu söylemedin miGidiyorum zaten o da rezene ya da kekik çayı iç dedi de İnt de düşük yapar falan yazıyor doktoruma sorcam
Belki senin de geç döllenmedir kese boyutu kaç çıktı normalde döngülerin kaç günde birdiPazartesi günü işte son adet günüme göre 8+1 olacak
Çoğul gebelik durumu var canım. Doktora takip için gelmek istediğimi söyledim acil bir durum olursa bize gelme biz de seni büyükşehirlere sevk edeceğiz. Fark etmez yani dedi. Kısaca yapabilecekleri hiçbir şey yokmuş.Gelme sana bakmam ne demek canım anlamadım doktorun ne demek istedigini
Hamile olduğumu söyledim hatta sordum zararlı olmz mı diye kekik baharat olarak da kullanıyoruz abartmazsan sorun olmaz dediAsla içilmez canım hamile olduğunu söylemedin mi
Yok sadece kese var dış gebelik değilmiş onu anladık 1 hafta 10 gün sonra gel dedi iştePeki doktor kese de yolk sac gördü mü birsey dedi mi
O neyin doktoruymus ya madem bir işe yaramiyor. Acil durum olup olmadığını ona görünmeden nasıl bilecekmissin. Bence de sen en yakın büyüksehre git ve ayda bir git gel mecburÇoğul gebelik durumu var canım. Doktora takip için gelmek istediğimi söyledim acil bir durum olursa bize gelme biz de seni büyükşehirlere sevk edeceğiz. Fark etmez yani dedi. Kısaca yapabilecekleri hiçbir şey yokmuş.
Kese 18.39 normal döngüm 28 günde 1Belki senin de geç döllenmedir kese boyutu kaç çıktı normalde döngülerin kaç günde birdi
Bazı şeyleri sade tüketmekle, kaynatıp içmek fark ediyor amaHamile olduğumu söyledim hatta sordum zararlı olmz mı diye kekik baharat olarak da kullanıyoruz abartmazsan sorun olmaz dedi![]()
Doktor doğru diyor çoğul gebeliklerde imkan yetersiz olduğu için yaptığı müdahale yetmez onun iyiliği için diyorO neyin doktoruymus ya madem bir işe yaramiyor. Acil durum olup olmadığını ona görünmeden nasıl bilecekmissin. Bence de sen en yakın büyüksehre git ve ayda bir git gel mecbur
Benim kesem 10 mm idi minikti sanırım ama irdelemedim çok da bu hafta söyleyeceklerine göre yol çizerizKese 18.39 normal döngüm 28 günde 1
Beni artık büyükşehir doktorları ve buranın fakülte acili paklar, erken doğum yaparsam çocuklarımı yaşatacak kuvez yok. Sorsan sağlıkta dünya birincisiyiz, doktoru bakmaz ekipmanı olmaz. Çocuklarımla Allah’a emanetiz.O neyin doktoruymus ya madem bir işe yaramiyor. Acil durum olup olmadığını ona görünmeden nasıl bilecekmissin. Bence de sen en yakın büyüksehre git ve ayda bir git gel mecbur
Orası doğruBazı şeyleri sade tüketmekle, kaynatıp içmek fark ediyor ama
Tamam da canım benim dediğim o değil kontrole gitmek isteyebilir müdahale harici. Sonuçta her birimiz gittiğimizde müdahale edilmiyor. Çoğul olduğu için gidip gelmesi onu da zorlayabilir her an. Muayeneye gel, ama büyükşehirde de bir doktorumuz olsun, acil durumlarda ona yonlendirelim diyebilir. Üslup farkı varDoktor doğru diyor çoğul gebeliklerde imkan yetersiz olduğu için yaptığı müdahale yetmez onun iyiliği için diyor
Ben zaten büyükşehire gideceğim doğumu da orada yapacağım ama ha deyince yetişilmiyor acil bir durum olursa burada da bir dalım olsun istedim sadeceDoktor doğru diyor çoğul gebeliklerde imkan yetersiz olduğu için yaptığı müdahale yetmez onun iyiliği için diyor
Tamam da canım benim dediğim o değil kontrole gitmek isteyebilir müdahale harici. Sonuçta her birimiz gittiğimizde müdahale edilmiyor. Çoğul olduğu için gidip gelmesi onu da zorlayabilir her an. Muayeneye gel, ama büyükşehirde de bir doktorumuz olsun, acil durumlarda ona yonlendirelim diyebilir. Üslup farkı var
O konuda aşırı haklısınızBen zaten büyükşehire gideceğim doğumu da orada yapacağım ama ha deyince yetişilmiyor acil bir durum olursa burada da bir dalım olsun istedim sadece
İzmir Ankara ya da istanbuldan biri, henüz net değil.O konuda aşırı haklısınız
İnsanın her yerde her daim kendisinden haberdar olan bir doktoru olsun istiyor .
Risk almamış belki de orası biraz garip olmuşhangi şehre taşınacaksınız
Siz gittiğiniz de 5 haftalıkmış ben gittiğimde 6+6 ya ondan o boyut farkı olabilir bu enerjik ve pozitifliğinize bayıldım bana da enerji ve güç verdinizOrası doğru
Ben zaten kullanmadım korkarım öyle bitki çaylarından da
İnş sağlıcakla gelsinler miniklerİzmir Ankara ya da istanbuldan biri, henüz net değil.