2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakala döndü iş ilacı almasam susuz kalıyorum, ilaç bence çok masum bişey değil ama çok zorunda kaldığımda kullanacağım
Bende o dusuncedeydim ama ne gece ne gündüz uyuyamayinca talep ettim. Rabbım iyi eylesin. Bu günlerde geçecek allahin izniyle dayanmamiz gerek 😔

Bugun gidicem tahlilleri göstermeye ama zerre hal derman yok. Artık gün içinde iyi olursam giderim. Ankaradaki doktor gebelikten dolayı baskilanmis dedi. Ama içim rahat değil bu kadar düşük olması problem yaratır mı bir de burdaki doktorla konuşmayı düşünüyorum 🙄
Telefonla ulaşabilirsen telefonla görüş mutlaka. Yüksek olmasını duydum ama düşük olmasına hiç denk gelmedim umarım bir problem olmaz

Aç karna içmem mümkün değil sabahları , belki k
Gece ve sabah aç karnına demisti doktor. Ilac kulaniminda da aç karna yaziyo. Ben sadece gece bir adet aldim sabah almadim
aç karnına almam mümkün değil sabahları çok kötü oluyorum içtiğim suyu çıkarıyorum ☹️ tok içsem olmuyor mu acaba ?

Telefonla ulaşabilirsen telefonla görüş mutlaka. Yüksek olmasını duydum ama düşük olmasına hiç denk gelmedim umarım bir problem olmaz
Umarım sorun teşkil etmez. Araştırma yapmadım olumsuz etkilenirim diye.. tüp doktoru normal dedi ama o zaten rahat bi doktor herseyde normal diyo. Öğleden sonra kendime gelirsem gidicem hastahaneye

Aç karna içmem mümkün değil sabahları , belki k

aç karnına almam mümkün değil sabahları çok kötü oluyorum içtiğim suyu çıkarıyorum ☹️ tok içsem olmuyor mu acaba ?
Bilmiyorum ki kuzum zannetmiyorum tok karna da alınabilir. Ac alinabilmesi genelde bulantidan dolayı bi sey yiyemiyoruz ya illa tok olmalısın şartı aranan ilaçlardan olmamasıdır. Hani açsan ilacı iç sonra yemek ye olayıdır. Ama tok da alınsa zannetmem sorun olacağını. Bakalim diğer arkadaşlar nasıl kullaniyor

Merhaba hepimize hayırlı olsun inşallah karataş hastanesinde ece uslu var oraya gidiyorum siz kime gidiyorsunuz?
Benim tüp bebek olduğu için şu an oraya devam ediyorum ama burada gebelik takibi yapmıyorlar haftaya son kontrolüm var kendime yeni bir doktor bulmam lazım gebelik takibi için. Araştırma halindeydim hala 😅
Bebek bezi alıp stoklamak lazım ya fiyatlar uçacak eşim de alırız bekleyelim dedi de bilemedim
🤷🏼‍♀️
Amazon’da indirim vardı biz bugün aldık prima premium care olandan. 210 adet 1 numara , 180 adet 2 numara ve 144 adet 3 numara. Başka da artık almam kullanmaya başlayınca ihtiyaç oldukça alırız. Belki marka değiştirmek de gerekebilir çünkü.

Küçük bir şehirde yaşıyorum, kendi bacağımızdan asılacağız eşimle.
Merhaba. O kadar kızgınım ki senin doktorlarına. Diğeri kendiliyinden 3 transfer yapar. Bir anneyi hiç düşünmez. Ben olsam o doktoru şikayet ederdim. Diğeride zaten bu anne o kadar sorumluluk taşıyacak bebeklerinden endişeli öyle laf söylenirmi ? Bi destek olsanız ne olurki düzgün anlatsanız. Bazen doktorlar gerçekten çok kaba duygusuz oluyor.

Bilmiyorum ki kuzum zannetmiyorum tok karna da alınabilir. Ac alinabilmesi genelde bulantidan dolayı bi sey yiyemiyoruz ya illa tok olmalısın şartı aranan ilaçlardan olmamasıdır. Hani açsan ilacı iç sonra yemek ye olayıdır. Ama tok da alınsa zannetmem sorun olacağını. Bakalim diğer arkadaşlar nasıl kullaniyor
Değil mi bence de kullanılabilir bir de öyle deneyeyim canım

Buradaki doktorlar bebekler kesin ölür kafasında, haklılarda. Geçen sene erken doğum yapan birinin bebeğini yaşatamadılar. Belki de burada hiç kalmamak en mantıklısı.
Allah bebeklerini sana bağışlasın. Sen kontrole gittinmi yakınlarda nasıl bebekler boş kese vardı oda doldumu? Doğumunu bence kesinliklr orda yapmamalısın

Kızlar prilam miydi neydi bulantı ilacı sizlerde kullanoyodunuz. Sersemlik halsizlik yapar mı. Dun doktor verdi gece uyuyamadığımı söylemiştim. Yatmadan 1 adet aldim. Gozumu açamıyorum halsizlikten. Bogaz ağrısı da var hasta mı oluyorum ilacın etkisi mi çözemedim.
Ben kullanıyorum nerdeyse bir ay olacak evet biraz halsizlik falan yapıyor ama içmediğim zaman beslenemiyorum sürekli kusuyorum falan ilk başlarda öyle olur sonra vücut alışır :)

Buradaki doktorlar bebekler kesin ölür kafasında, haklılarda. Geçen sene erken doğum yapan birinin bebeğini yaşatamadılar. Belki de burada hiç kalmamak en mantıklısı.
Canım nerede yaşıyorsun ? Kaç tane bebek var şu an en son üçüzdü diye hatırlıyorum ama başka kese de görünmüştü sanki ?

Ay kızlar içimden doktora gitmek geliyor bebek nasıl iyi mi bi sıkıntı var mı kontroller de çok uzun ya

Allah bebeklerini sana bağışlasın. Sen kontrole gittinmi yakınlarda nasıl bebekler boş kese vardı oda doldumu? Doğumunu bence kesinliklr orda yapmamalısın
Toplam 3 kese dört bebek var. Onları yaşatmak istiyorum gebeliğim de o kadar sağlıklı ilerliyor ki bana hepsini birden kaybedeceğiz dediklerinde elim kolum bağlanıyor. Rabbim dermansız dert vermesin

Canım nerede yaşıyorsun ? Kaç tane bebek var şu an en son üçüzdü diye hatırlıyorum ama başka kese de görünmüştü sanki ?
4. Kese kayboldu, 3 kese ve bir kesede 2 bebe var. Toplamda 4 bebek. Nerede yaşadığımı aileden ötürü yazamıyorum burası küçük bir şehir

Back