2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Siz gittiğiniz de 5 haftalıkmış ben gittiğimde 6+6 ya ondan o boyut farkı olabilir bu enerjik ve pozitifliğinize bayıldım bana da enerji ve güç verdiniz
Valla neyin rehaveti bilmiyorum normalde de pimpirikliyim ilk gebeliğimde çok zorluyordum kendimi ama iman etmek diyelim boşver kalbini ferah tut

Eveeet sanırım yeni güncelleme benimde bugün öyle

Ayyy benim de böyle minicik mercimek gibiydi kesesi ilkinde sırada kalbi var minnosun hiç evham yapma artık canım her sey yolunda şükür
Evet minicik bişey var içimde şuan buna ağlamamak İçin zor tutuyorum kendimi Artık endişelerim azaldı çok şükür daha rahatım iki hafta

Nerde yaşıyorsunuz? Çok üzüldüm Büyük bir şehirde akraba vs var mı gidebileceğiniz

Aa antalya da mısın sende ay murat dorukta takılı kaldım bende şimdi aklımda onu denemek var ama bilemedim çok yoğun bir doktor sanırım randevular çok aksıyor mu? Memnunmusunuz kendisinden
Evet antalyadayım ikinci dogumum olucak onda cok memnunum.yogun ama çok bekleme yaşamadım sadece ameliyat dogum denk gelirse.şiddetle tavsiye ederim

Ne zaman doktora soracaksın peki?
Bugun gidicem tahlilleri göstermeye ama zerre hal derman yok. Artık gün içinde iyi olursam giderim. Ankaradaki doktor gebelikten dolayı baskilanmis dedi. Ama içim rahat değil bu kadar düşük olması problem yaratır mı bir de burdaki doktorla konuşmayı düşünüyorum

canım xraylerdeki ışınlar cok cok azmış zararı olmaz inşallah bundan sonra dıkkat edersın , kendını uzme hiç

Hanımlar 9. Haftadayım ve inanılmaz sabahları midem bulanıyor. Bugün mesela güya sabah erken kalktım, guzelcene yumurta haşladim kendime ama yiyemedim. Onun yerine 1 porsiyon kiraz yedim

Riskli gebelik, korkuyorum. Üstelik bugün doktor bebekler erken gelirse hepsi ölür seçim yapmak zorundasın dedi. Bilmiyorum psikolojik olarak etkilenmiş olabilirim.
lafa bak yaaa, Allahım çıldırmalık..
kendisi yapmadı mı transferi ? riskli olacağından haberi yokmuymuş?
ondan etkılenmıs olabılırsın, ınsallah saglıkla gelsınler dunyaya

Ah o kadar ihtiyacım var ki böyle güzel şeyler duymayan kayınvalidem yürüdüğüm için bebeğimin yerleşmediğini düşünüyor daha da üzülüyorum sanki sorumlu benmişim gibi
bu kadar saçma bı dusunce olamaz..
eskıler tarlada çaba yaparlarmış bır bebek eger saglıklı ıse ne olursa olsun tutunyor,
hiç oyle yurumeye vs bakmayın siz, alakası yok bununla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…