Sitedeki reklamlar için indirdim reklamları engelliyor bu sıra yazılanları okuyamaz olmuştum çok fazla reklam var
Bizdede aynı durum oldu. İlk zamanlar hergün daha sonra 3 günde bir kaka yapıyordu dün 6. Günde yaptı. Kabız da değil anne sütünü daha çok alıyor artık sadece akşamları isterse mama veriyorum o kadar sıvı kakası. Doktora sordum 10 güne kadar normal Hemde bebek kilo alıyor bu yüzden daha az sık yapıyor dedi saldım bende. Ama yapana kadar çocuk birkaç gün huzursuz oluyor
Ay aynıı ya resmen. İlk günden beri kendi doğurmuş gibi davranıyor bende pek fırsat vermiyordum sevmeye tamam ama bakımlarını ben yapmaya çalışıyordum bebeğin. Bazen altını değiştiriyordu. Banyo yaptırıyorduk baktım stres oluyor ağlatıyor çocuğu acele edicem diye. Söyledim çocuğun banyoyu sevmesini istiyorsun ağlatıyorsun sakin ol biraz dedim . Haliyle zoruna gitti. Eşimle yaptırıyorum banyosunu. Ramazan diye de neredeyse hergün onlara gidiyoruz. Bir iki gün gitmeyelim çocukla konuşuyormuş güya laf sokuyor sen istedin bunlar seni getirmedi mi diye
bi gün yemek yapıyordu istedi çocuğu gazını çıkarıp vereyim dedim elimden çekti resmen zorla aldı şok oldum. Ondan sonra da asla pas vermiyorum. Altını değiştircem bez alıp geliyorum bi bakmışım altını açmış konuşuyor aman bunlar sana bez almaya mı korkuyor bezin dolmuş bilmem ne. En sonunda eşim diğer odadan duydu geldi valla sabrım taşıyor