- 5 Aralık 2011
- 1.492
- 1.720
- Konu Sahibi Buffalosos
- #51.601
Bende beşikte sallıyorum gece özellikle yoksa uyumamak iicn direniyorBen yapıyorum beşikte de sallıyorum başka türlü baş edemiyorum kucak istediğinde gene yıkılıyor ortalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende beşikte sallıyorum gece özellikle yoksa uyumamak iicn direniyorBen yapıyorum beşikte de sallıyorum başka türlü baş edemiyorum kucak istediğinde gene yıkılıyor ortalık
Methaba çocuğunuz kilo aldimi.sma mamaylaBen kullanıyorum canım 2kutu bitirdik.ama gazimiz varr...bende hipp deneyim diyorum bakalim
Oh çok korkuyordum 2. Ay aşılarından bunu duymak iyi geldi . 3 tanesini da aynı anda mu yapıyorlar2. Ay aşıların 1. Gününden bildiriyorum canlar, bizde ateş en fazla 37.4 e çıktı. Extra bir huzursuzluk hissetmedim hatta aşıdan sonra baygın uyudu normalde bir kaç defa mızırdanır beşiğin sallatırdı sıpa...
Maşallah miniğe inşallah bizde de olmaz şimdiden stres basıyor Peki ilaç verdiniz mi?2. Ay aşıların 1. Gününden bildiriyorum canlar, bizde ateş en fazla 37.4 e çıktı. Extra bir huzursuzluk hissetmedim hatta aşıdan sonra baygın uyudu normalde bir kaç defa mızırdanır beşiğin sallatırdı sıpa...
Goz muaynesi 3-6 ay demisti doktor haftaya gidicem olmadi.Belki sana öyle Gelmiştir canım. Bazen bana da bizimki oyke geliyor. Henüz göz. Muayane si olmadık.
53 gunluk benimkide
Ben vermiyorum ama anne sütü almasaydı verirdim Ne kadar mama veriyorsunuz günde?Bir de mama veren arkadaşlar su veriyor musunuz bir kaşık
Evet canım, eşimde ebeyi sorguladı resmen niye 3 ünü birden yapıyorsunuz ara versek olmaz mı ayy sanki ilk çocuğu, 40 dan sonra babalıkta farklı oluyor sanırsamOh çok korkuyordum 2. Ay aşılarından bunu duymak iyi geldi . 3 tanesini da aynı anda mu yapıyorlar
Yok vermedik canımMaşallah miniğe inşallah bizde de olmaz şimdiden stres basıyor Peki ilaç verdiniz mi?
Aynı şeyleri yaşayacağımdan eminimEvet canım, eşimde ebeyi sorguladı resmen niye 3 ünü birden yapıyorsunuz ara versek olmaz mı ayy sanki ilk çocuğu, 40 dan sonra babalıkta farklı oluyor sanırsam
Bn de bi ajda bilezik kapmıştım eşimdem doğum hediyesiDoğum günümle doğum Hediyesi ortak oldu beştaş almış
Neden sıkılalım onca süreci birlikte atlattık bu zamanları da birlikte atlatabiliriz Rabbim sıkıntılarını gidersin ferahlık versin.İnşallah toparlanacaksın özlettin kendiniBen sürekli ağlıyorum geçmiyor napcam gün geçtikçe kötü hissediyorum 40 çıktı bugün devamlı kötüyüm size de yazıp sıkmak istemiyorum böyle ama psikolojim çok kötüye gidiyor çok korkuyorum daha kötü olursam diye 40 gündür ağlamadıgım gün yok kendimi teselli etmeye çalıştıkça bataklıkta çırpınıyor gibi batıyorum daha da
Eşim de çaresiz artık teselli edemiyor en son kustu komple üstüne elim ayağıma dolandı çığlık kıyamet ağlamaya başladı eşim geldi bana bırak git dedi komple verdim artık resmen ağlayınca adamın eline veriyorum kendi sakinleştiriyor 1-2 saat uykuyla işe gidiyor o gidince anneme yazıyorum ağlıyorum geçen kayınvalideme bile ağladım dedim keşke sen bakmak istesen bazı kayınvalideler var çocuğu kendisinin gibi görüyor dedim kızım sen istedin bebeği annesin sen dedi o da haklı bakamam dedi kimsenin ağzına laf vermeyeyim diyemiyorum bile ağzımı bile tutamıyorum öyle bir haldeyimNeden sıkılalım onca süreci birlikte atlattık bu zamanları da birlikte atlatabiliriz Rabbim sıkıntılarını gidersin ferahlık versin.İnşallah toparlanacaksın özlettin kendini
2. Ay aşıların 1. Gününden bildiriyorum canlar, bizde ateş en fazla 37.4 e çıktı. Extra bir huzursuzluk hissetmedim hatta aşıdan sonra baygın uyudu normalde bir kaç defa mızırdanır beşiğin sallatırdı sıpa...
Yaaa Allah tan geçiciiBen anlatmayayım arkadaşların morali bozulmasın
Acile falan götürecek kadar kötü bisey olmuyor dimi yani hazırlıklı olalımBen anlatmayayım arkadaşların morali bozulmasın
Acile falan götürecek kadar kötü bisey olmuyor dimi yani hazırlıklı olalım
Benim felaketlere en kötüye odaklanmam galiba sezaryenim bu yüzden çok iyi geçti ya da ben iyi sanıyorum en kötüye odaklandığım içinYok be o kadar değil.
Ateş de yapmadı bizimkinde, içine canavar kaçtı birazcık ama sanırım bugün biter.
Eşim de çaresiz artık teselli edemiyor en son kustu komple üstüne elim ayağıma dolandı çığlık kıyamet ağlamaya başladı eşim geldi bana bırak git dedi komple verdim artık resmen ağlayınca adamın eline veriyorum kendi sakinleştiriyor 1-2 saat uykuyla işe gidiyor o gidince anneme yazıyorum ağlıyorum geçen kayınvalideme bile ağladım dedim keşke sen bakmak istesen bazı kayınvalideler var çocuğu kendisinin gibi görüyor dedim kızım sen istedin bebeği annesin sen dedi o da haklı bakamam dedi kimsenin ağzına laf vermeyeyim diyemiyorum bile ağzımı bile tutamıyorum öyle bir haldeyim
Kuzum bunu gorunce aklima direkt sen geldin ben çok daraldığımda ağlama geldiğinde 1 2 ay sonrayı hayal ediyorum havalar ısınacak oglum ele avuca gelecek hergun kahvemi cayimi alip bahceye parka cikacagim diyorum bir rahatlama geliyor sende dün havuz planları yapıyordun mesela