Piş piş sesi denedim onu sallamadılar gözleri açıp etrafı izliyorlar. Beyaz gürültü favorileri 10 saatlik beyaz gürültü var Spotify da onu açıyorum
gece uyandıklarında hiç ses vermiyorum konuşmuyorum ağlarlarsa eee eee eee diyorum eee eee ee yi çok seviyorlar bence çünkü hemen susuyorlar sanırım o sesi çıkarırken sesim titreşim yapıyor anne karnından titreşim seslere aşinalar diye düşündüm çünkü hemen sakinliyorlar
gece zaten emme refleksi olur dedi sağlık ocağı ebe uyandırmadan emzir ya da mama ver o açlık refleksle gözünü açmadan emer karanlıkta öyle yapıyorum gaz çıkarıyorum alt değişiriyorum geri yataklarına koyuyorum aynı odadayız zaten park yataktalar. Şuan akşam 8 sabah 7-8 yapıyoruz akşam 8 de perdeleri kapatıyorum gece olduğuna dair konuşmalar rutinler yapıyorum sabah 7-8 de eşim işe gideceği vakit beslenmeyi denk getiriyorum ya 7 oluyor ya 8 perdeleri açıyorum sabah olduğunu anlatıyorum sabah tirutini yapıyorum güneşi selamlıyoruz camdan kuşları çiçekleri anlatıyorum
işe yarar bence yani anlıyorlardır bence bilinç altlarına işliyor diye düşünüyorum bana mantıklı geliyor. Sadece gece alt değişirken bir kızım nefret edşyoe alt değişiminden ıslak pamuktan o ıslaklık tenine değmesin altı açılmasın istiyor o beni sessiz kalmak zorluyor o an onu sakinleştirmek için sadece eee diyorum susuyor ama bazen direniyor kucağıma alıyorum susuyor koyuyorum altına dokununca yine çığlık
eşimde top patlasa uyanmaz maşallah nasıl o kadar derin uyuyorsa
gece beni o alt değişimi zorluyor bi şuna için artık yaza 5-6 diyorsun he eyvahlar