Kızlar geldim annem vardı yanımda ara ara gidip geliyordu dün tamamen gitti biraz okuyabildim sayfaları ama bebiş durmuyor bugün sabah doktora gittik 1 ay 10 günlük 4400 olmuş kilo alımı iyi dedi doktor ben iki gündür meme veriyorum ekstra içimden geliyor süt gelmese de onu hissetmek istedim ağzının kenarlarından süt akıyor memedeyken demek ki geliyor küçüldüler ama içiyor bir şekilde..
Psikolojik olarak çok kötüyüm devamlı ağlıyorum anne gibi hissedemiyorum kendimi canımı istesinler veririm onun için dünyadaki herkesten çok seviyorum ama yapamıyorum planlı yaptık isteyerek oldu üzülüyorum anaç kişiler varken ben anne oldum diyorum bebeğim şanssız mı diyorum benim gibi sorumluluktan ağlayan annesi var.. çok zor eşim destek olsa da çocuk anneye zimmetli gibi tuhaf bisey sabah gidiyor akşam geliyor tüm gün bende çok zorlanıyorum çok ağlayan bir bebekte değil sadece kucak istiyor koyunca ağlıyor..
Hipp mamaya geri döndük smayı severek içmedi hippte severek içiyor kakasını bazen günde bir bazen iki günde bir yapıyor
Bebekli hayata alışamıyorum yatağa öylece yatıp video izlemek istiyorum işimi de yapamıyorum bilgisayar başına geçiyorum ağlıyor geri koltuğa geçiyorum dün anneme sen al diye ağladım sonra pişman oldum o da bana üzülüyor isteyerek yaptın diyor beni eşim de annem de uyarmıştı çok zor diye inat ettim
sürekli konuşuyorum oğlumla seni seviyorum ama zorlanıyorum diye sevgimle hiç ilgisi yok
ben anne gibi hissetmiyorum kendimi