- Konu Sahibi Buffalosos
- #50.361
1. Ay aşısı olduk çok husursuZ sürekli miz mız ateş yaptı mı sizde kizlar durumlar nasıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman doğrudan sebamed alayım ben deBende de unibaby var ama gene konak oldu. Sebamed var elimde ona gecmeyi düşünüyorum.
Göbeğimiz pazartesine kadar kanamaya devam ettiminnosu merhaba nasıl oldunuz? Bebiş nasıl?
Bizim de özel sağlık sigortası var nasıl recet ettireceğiz ücretsiz olması için doktora miÇocuk dr şöyle bir kağıt vermişti özel sağlık sigortaları varsa karşılıyor özel aşıları demişti. İstersen yaptırırsın ben özel aşıları öneriyorum tuzludur maddiyatı bir de sende x2 bebek demişti. Rotavirüs ilk sıradaki özel aşılarda. Çocuk doktoru tahmini her aşı yaklaşık 1500 tl civarı 5 tane aşı var sende iki bebeğe 10 aşı yapar demişti.
Bende tam sizi soracaktım nasılsınız nasıl gidiyor diyeBen epeydir giremedim kızlar umarım herkes iyidir Bebişim biraz gazlı maalesef fırsat bulamıyorum girip okumaya
Evet doktor reçete edip hastanede aşıyı yaptırıyormuşuz bizim çocuk dr öyle dediBizim de özel sağlık sigortası var nasıl recet ettireceğiz ücretsiz olması için doktora mi
Emdikten sonra uyuyor ya, gazını çıkarırken çok mızmızlanıyorsa ya da yatağa yatırdığında ağzını açıyorsa falan tekrar teklif edelim bakalım, ben komşumuz öyle söyleyince tekrar teklif ettim 15-20 dk daha emdi uyudu uyandı kendi kendine emerkenne yapmamız gerekiyormuş o zaman
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok teşekkür ederimEvet doktor reçete edip hastanede aşıyı yaptırıyormuşuz bizim çocuk dr öyle dedi
Cnm benim chicconun biberonunu kullanıyorm şuana kadar bir sknti yaşamadıkBiberon kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz? Kızlarım 1 aylık. Biri lansinoh sağma makinasından çıkanı kullanıyor diğer kızım chicco nun biberonunu kullanıyor. Ama ikisi de 2 gündür biberonlara savaşıyor sinirleniyor ağızlarından geri akıyor açlar ama içmek istemiyorlar itiyorlsr zorlayınca da sinirlenerek içiyorlar. Önceden daha iyi içiyorlardı ama şimdi biberonları istemiyorlar gibi ve iki biberonda aşırı içeride köpük köpük yapıyor hiç memnun değilim bence ikizlerimde biberonalrdan memnun değil. Savaş veriyorum içirirken. Yarın elim dr. Browns alacak antikolik inşallah memnun kalırız. Sizler hangisini kullanıyorsunuz? Dr. Browns 270 ml olanından alacağım zaten 0+ ay olarak geçiyor ilerisi içinde kullanımı uygun olur diye düşündüm
Benim bebeğimin de perşembe günü düştü göbeği hala kanıyor normal değil mi acabaGöbeğimiz pazartesine kadar kanamaya devam etti
Çocuk cerrahi yaktı pazartesi. Bugün yine bir damla kan gördüm eğer yine kan gelmeye devam ederse faktör 13 eksikliğine bakacaklar . Üzgünüm gazlar da başladı
Siz nasılsınız
Cok teşekkür ederiz. Mevlam tüm bebekleri korusunOy şifa olsun miniklere hemencecik geçiversin
Birkaç güm normal ben 9 günden bahsediyordumBenim bebeğimin de perşembe günü düştü göbeği hala kanıyor normal değil mi acaba
1. Ay aşısı ateş yapmaz doğduğu gün yapılan aşının 2. Dozu zaten. Fakat huzursuzluk yapabiliyor1. Ay aşısı olduk çok husursuZ sürekli miz mız ateş yaptı mı sizde kizlar durumlar nasıldı
Yani daha önce denemedim ama bi sure sebamedi denemeyi düşünüyorum.O zaman doğrudan sebamed alayım ben de
Canım bende de bundan var ama bayram bir lanet bu yakıp atasım var bunu kaç kere kapağından mama sızdı üstümüze döküldü kaç kere anne sütüm ziyan oldu bunda hatırlamıyorum en son dün gece 50 cc anne sütüm döküldü içinden şaka gibi kapağı tam oturmuyor bende uyku sersemiyim sürekli sıkamam ki bunun kapağını kapatınca kapanır yani deli etti beni bir de memesi çok bükülüyor benimki mi çok hırçın içiyor bilmiyorum ama bükülüyorCnm benim chicconun biberonunu kullanıyorm şuana kadar bir sknti yaşamadık
Çok şükür iyi diyelim alışma süreci hala devam bizde gazı çok işte ve ishali, bakalım inşallah alışırız hızlıca, açıkçası beklediğimden zor geldi bana hala arada ağlama geliyor bilmiyorum sizler de öyle misiniz amaBende tam sizi soracaktım nasılsınız nasıl gidiyor diye
Ateş takibi yapin dedi hemşire oyuzden sorayım dedim teşekkürler1. Ay aşısı ateş yapmaz doğduğu gün yapılan aşının 2. Dozu zaten. Fakat huzursuzluk yapabiliyor
Kahveye elveda:)Bugün dinlemiştim, kafein çocukta uykusuzluk yapıyormuş, sütten geçiyormuş çayı bile aşırı içmemek lazım demişti doktor