- Konu Sahibi Buffalosos
- #50.241
Ben depolardan getirttiriyorum belli başlı eczaneler buldum onlar getiriyor aynı gün buluyorum şükürComfort da heryerde yok yaa,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben depolardan getirttiriyorum belli başlı eczaneler buldum onlar getiriyor aynı gün buluyorum şükürComfort da heryerde yok yaa,
Aptamil bizde de aşırı gaz yaptı yani öyle böyle değildi kabus ve 5 gün yapılamayan kaka.. sma comfort a geçtik 2 günde bir kaka yapıyorlsr şükür gaz var ama her bebekte olduğu kadar ekstra biz gaz yapmadı rahatsız etmiyor tadını da sevdiler kokusuz en azından. Bir bebeğim aptamili kusuyordu yemiyordu ve aptamil kokuyor bence ağır bi kokuKizlar bebek mamasi ne marka kullanıyorsunuz.memnunmusun araştırıyorum. Aptamil çok gaz yaptı degismeyi düşünüyorum
Bundan ablam da memnun yeğenimin bağırsak aktivitesini düzenlediğini söylemiştiKendi elinde numunesini verdi işe yararsa devamını sen alırsın demişti canım şimdi bitmeye yakın devamını kendim alacağım ben beğendim iki bebeğime de uyum sağladı özellikle akşam veriyorum
Teşekkür ederim canımKendi elinde numunesini verdi işe yararsa devamını sen alırsın demişti canım şimdi bitmeye yakın devamını kendim alacağım ben beğendim iki bebeğime de uyum sağladı özellikle akşam veriyorum
Nasıl bi dengesizlik ben sağım sayesinde artırdım sütümüKzılar anne sütü sağım yapmadan nasıl arttırabilirim bilen var mı .. sağım yapınca dengesizlik oluyor bunu yaşamak istemiyorum
Büyük oğlumu doğurduğum gün makina ile sağım yapayım sütüm gelsin dedim evet sağdım deli gibi süt geldi mastit oldum bebeğim sarılık oldu emmesi günlerce ağladım şimdide aynı şeyi yaşıyorum bebeğim sarılık değerleri yüksek doktor elle sağım yapmamı önerdi ilk günler kolostrum geldiği için dengesizlik yapar mastit olman normal dedi o yüzden yapmıyorum çok acı çekmiştimNasıl bi dengesizlik ben sağım sayesinde artırdım sütümü
Kaç kilo doğmuştu kaç kilo ki su anBizim 50 günlük nerdeyse ama kilo alımı çok az ben de fazla kakaya bağladım.Doktor böyle giderse mama gerekecek dedi. Gayet iyi emziriyorum fazlasını sağıp veriyorum. Yani mama verecek bi açlığı da yok.
Ben şimdilik hipp den çok memnunumKizlar bebek mamasi ne marka kullanıyorsunuz.memnunmusun araştırıyorum. Aptamil çok gaz yaptı degismeyi düşünüyorum
Ama zaten sağım olayına ilerleyen günlerde ben 5-6 günde başladım ilk başlarda kolostrum geliyor sagilmiyor o daBüyük oğlumu doğurduğum gün makina ile sağım yapayım sütüm gelsin dedim evet sağdım deli gibi süt geldi mastit oldum bebeğim sarılık oldu emmesi günlerce ağladım şimdide aynı şeyi yaşıyorum bebeğim sarılık değerleri yüksek doktor elle sağım yapmamı önerdi ilk günler kolostrum geldiği için dengesizlik yapar mastit olman normal dedi o yüzden yapmıyorum çok acı çekmiştim
30 cc veriyordum ben2800 civarı canım
Az değil mi küvezdeyken 60 ml içiyordu iki gündür evde mememide emmiyor maalesef sarılıkta var şuanlık o şekil devam ediyorum az mı diye sormak istedim yarın kontrol var doktora sorarım30 cc veriyordum ben
Canım Küvez durumu farklı tamamen. Benim ikizlerimin biri 13. Gün taburcu oldu taburcu olurken 50 cc içiyor biz 3 saatte bir besliyoruz siz evde 2 saate bir besleyin dediler eve geldik çocuk bırak 50 cc yi 30 cc 1 saatte zar zor içirdik içmiyor değil uyanık ama çocuğun midesi almıyor yani istemiyor küvezde 3 saatte bire alışmıştı sanırım 2 hafta da anca düzeldi bu durum. Diğer ikizi de 20. Gün taburcu oldu taburcu olurken dediler 70 cc içiyor eve geldi o da 40 cc anca içti o da 10 güne falan düzeldi anca şimdi 70 cc içiyor bazen onu bile içmiyor yani 50-60 içtiği de oluyor her öğünü aynı bir olmuyor bazen 110 cc içiyor bazen 40 cc değişiyor tamamen ama aylık kilo alımı iyi çok şükür doyduysa zorlamıyorum 2 saatte bir beslemeye devam ediyorum ikisini deAz değil mi küvezdeyken 60 ml içiyordu iki gündür evde mememide emmiyor maalesef sarılıkta var şuanlık o şekil devam ediyorum az mı diye sormak istedim yarın kontrol var doktora sorarım
Teşekkür ediyorum
Onları sağman lazım yoksa mastit olursunKızlar benim sütüm 5-6 gün oldu kesildi tamamen ama demin ikisi de acımaya başladı sol tarafı sıktım ucundan süt çıkıyor bebeğe tutturdum hemen biraz içti bıraktı
Bana verirken bebişi demediler şu kadar vericen diye bende acaba az mı her geçen gün arttırmalıyım diye düşündümCanım Küvez durumu farklı tamamen. Benim ikizlerimin biri 13. Gün taburcu oldu taburcu olurken 50 cc içiyor biz 3 saatte bir besliyoruz siz evde 2 saate bir besleyin dediler eve geldik çocuk bırak 50 cc yi 30 cc 1 saatte zar zor içirdik içmiyor değil uyanık ama çocuğun midesi almıyor yani istemiyor küvezde 3 saatte bire alışmıştı sanırım 2 hafta da anca düzeldi bu durum. Diğer ikizi de 20. Gün taburcu oldu taburcu olurken dediler 70 cc içiyor eve geldi o da 40 cc anca içti o da 10 güne falan düzeldi anca şimdi 70 cc içiyor bazen onu bile içmiyor yani 50-60 içtiği de oluyor her öğünü aynı bir olmuyor bazen 110 cc içiyor bazen 40 cc değişiyor tamamen ama aylık kilo alımı iyi çok şükür doyduysa zorlamıyorum 2 saatte bir beslemeye devam ediyorum ikisini de
Bende de aynı dengesizlik oldu, çocuk geceleri çok emiyor gündüzleri gece emdiğinin neredeyse yarısını emiyor, bende sütü artırmak için sağım yaptım, nitekim arttı da ama gün içinde çocuk göğsü boşaltamadı ve sağımlardan birkaç gün sonra mastit oldum, yani sağdığımızda mesela 120 cc çıkarıyorsak miktarı çocuğun onu 3 saatte bir boşaltması gerekiyor eğer çocuk 90 la doyuyorsa sağım göğüste birikme ve ağrı yapıyorNasıl bi dengesizlik ben sağım sayesinde artırdım sütümü
Bende de bunun hem d vitamini hem probiyotik olan bir damlası varKendi elinde numunesini verdi işe yararsa devamını sen alırsın demişti canım şimdi bitmeye yakın devamını kendim alacağım ben beğendim iki bebeğime de uyum sağladı özellikle akşam veriyorum