- 9 Ağustos 2023
- 563
- 619
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #50.261
Kızlar sizin de bebişler korkuyor mu? Dokununca falan irkiliyor bizimki uykuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım seninki iyi yine o kadar yemiş her geçen gün tabi cc artacak ama bizim baya uğraş uzun sürdü bu durum ama bende çok endişe etmiştimBana verirken bebişi demediler şu kadar vericen diye bende acaba az mı her geçen gün arttırmalıyım diye düşündüm
Evet bizimkide 3 saate alişmiş 2 saate zor geçirdim ama her defasında 60 70 ml içiyor çok şükür altını degış gazını al uyuyor şimdilik. Dün ilk gün çok zorluydu mememi emmedi felan ağladı elim ayağım dolandı resmen 3. Çocuğum olmasına rağmen
Çok şükür yine bu günlerimize
Aaa bu süpermiş sorayım canım sağol ben D vitamini için bunu kullanıyorumEki Görüntüle 3400965
Bunu kullanıyorum istersen bunu da sor ayrı ayrı kullanmamış olursum
Evet canım normalmişKızlar sizin de bebişler korkuyor mu? Dokununca falan irkiliyor bizimki uykuda
Of evet aynı durumdan muzdaribim ikizler tam boşsltamayınca mama da verdiğim için sürekli düzenli 2 saatte bir sağım yapıyordum ama artık iki bebekle sürekli sağım mümkün değil zaman yok tam boşaltamayınca süt de meme de aşırı arttı sağımla şimdi mastite doğru gidiyorum sağım artık düzensizmıldupu için memeden çıkan süt miktarı da azalmaya başladı saçma sapan bir şey olduBende de aynı dengesizlik oldu, çocuk geceleri çok emiyor gündüzleri gece emdiğinin neredeyse yarısını emiyor, bende sütü artırmak için sağım yaptım, nitekim arttı da ama gün içinde çocuk göğsü boşaltamadı ve sağımlardan birkaç gün sonra mastit oldum, yani sağdığımızda mesela 120 cc çıkarıyorsak miktarı çocuğun onu 3 saatte bir boşaltması gerekiyor eğer çocuk 90 la doyuyorsa sağım göğüste birikme ve ağrı yapıyor
3560 doğdu 4100 şimdiKaç kilo doğmuştu kaç kilo ki su an
Memede çok çabuk uyuyor ben de 2 kere uyandırıp emmezse doyuyor sanıp bırakıyorum ondan mıdır acabaEvet az almış belki doymuyordur
Benimde öyleydi sağdım elimden geldikçe sık sık boşalttım rahatladıKızlar sol göğsümün alt tarafı dün akşamdan beri morarmış gibi ağrıyor.Elimle kontrol ettim hafif sertlik var gibi ama kitle var mı yok mu emin olamadı.Endişelenmeli miyim sizce
Hipp organiik combiotic mu veriyorsunuz gaz yapiyormu.Ben şimdilik hipp den çok memnunum
Sma comfort nerde aldınız kolay bulunmuyorAptamil bizde de aşırı gaz yaptı yani öyle böyle değildi kabus ve 5 gün yapılamayan kaka.. sma comfort a geçtik 2 günde bir kaka yapıyorlsr şükür gaz var ama her bebekte olduğu kadar ekstra biz gaz yapmadı rahatsız etmiyor tadını da sevdiler kokusuz en azından. Bir bebeğim aptamili kusuyordu yemiyordu ve aptamil kokuyor bence ağır bi koku
Sanki bizde de 2. Hafta az az başladı canım ve son 10 15 gündür yüzde yok, yok dediğim tek tük yine çıkıyor sönüyor canım.Hangi haftada çıktı yüzünde peki ve ne kadar süre kaldı yüzünde acaba canım bizimki 2.haftadan beri var bazen grçmiş gibi oluyor sonra yine artıyor
Arada olur öyle 1 kereden bir şey olmaz ağlasa bile biberon öncesi meme vermeye devam edin ben o şekilde yapmaya çalışıyorum zor oluyor ama ne yapalımBugünden itibaren.meme reddi başladı kasik biberonu hiç almadı şırınga tükürdü bugunde memeyi hiç almiyor
İzmit’te oturuyorum esin eczanesinde varSma comfort nerde aldınız kolay bulunmuyor
Grçmiş olsun darısı başımıza inşallahh daha 3 hafta bizimle o zaman bu döküntülerSanki bizde de 2. Hafta az az başladı canım ve son 10 15 gündür yüzde yok, yok dediğim tek tük yine çıkıyor sönüyor canım.
Turuncu mu kabı kullanıyo musunuzBende de bunun hem d vitamini hem probiyotik olan bir damlası var
Benim de öyleOf evet aynı durumdan muzdaribim ikizler tam boşsltamayınca mama da verdiğim için sürekli düzenli 2 saatte bir sağım yapıyordum ama artık iki bebekle sürekli sağım mümkün değil zaman yok tam boşaltamayınca süt de meme de aşırı arttı sağımla şimdi mastite doğru gidiyorum sağım artık düzensizmıldupu için memeden çıkan süt miktarı da azalmaya başladı saçma sapan bir şey oldu
Aa tmm turuncuymuşEki Görüntüle 3400965
Bunu kullanıyorum istersen bunu da sor ayrı ayrı kullanmamış olursum
Hangi biberonu kullanıyosunuz ?H hersey guzel sağ meme 15 sol meme 15 dk hikaye oldu. 1er dakika emse kar kardır diyorum
2 bebekkennasıl başa çıkıyorsun Allah kolaylık versinOf evet aynı durumdan muzdaribim ikizler tam boşsltamayınca mama da verdiğim için sürekli düzenli 2 saatte bir sağım yapıyordum ama artık iki bebekle sürekli sağım mümkün değil zaman yok tam boşaltamayınca süt de meme de aşırı arttı sağımla şimdi mastite doğru gidiyorum sağım artık düzensizmıldupu için memeden çıkan süt miktarı da azalmaya başladı saçma sapan bir şey oldu