Benimde ikizlerimden biri sadece anne sütü diğeri de mama + anne sütü alıyordu. Sadece anne sütü alan bebeğim kilo alımı yavaştı yani mama alana kıyasla değil normal bir anne sütü alan bebeğe göre yavaştı ve 70 cc anne sütü içmesine rağmen sarılık oldu yani doktor mama ver dedi mama verdiğimde kusuyordu mamayı değiştirdim mama verdim toparladı çok şükür şimdi anne sütü + mama veriyorum kendine geldi çocuk, tabi her çocuk aynı mıdır bilemiyorum ama anne sütü protein açısından yağlı zengin olması gerek kilo için. Doktor mamadan önce bana Sma nın anne sütü zenginleştirici protein tozları var onlardan aldırdı anne sütünü sağıp biberonla tozu karıştırıp verdim kilo alıyor mu diye bakıldı biraz öyle almaya başladı ama sarılık olunca mamaya geçtik şükür geçti
o protein tozlarından doktora danışıp alıp kullanabilirsin Sma nın 72 ritanesi 1000 tl biraz pahalı ama ben faydasını görmüştüm çünkü mama giyemiyordu beslenip kilo almadı lazımdı mecbur aldım 2 paket kullandım. 50 gün neredeyse 2 aya yakın. Yani 1 aylık kilo alımı ne kadar minimum 500,gr dan az mı çok mu