2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Yüzüm kabuk kabuk oldu, bulantılarım var ama kısmadım henüz, çok yorgun ve halsizim, kızlar dokuz ay nasıl geçecek?
İkinci trimester hamileliğin en keyifli zamanıymış canım inşallah geçecek çoğu, sonra 3.trimester daha zor geçecek ama olsun sağlıkla gelsinler biz de sağlıklı olalım da zaman çok hızlı geçiyor zaten

Kızlar benim eşimde hep telefona bakma internetden hep kotu seyler okuyosun hep endişeleniyorsun diyo ben hep youtubedan falanda izliyorum bazi şeyler ondan oyle soyluyor. Aslında bizi düşünüyorlar.

Kızlar dün yazdım ama pek kimse bişey söylemedi. Bu bel ve sırt ağrısı beni bitirdi sabaha kadar ağladım ağrıdan. Yok mu çözümü yok mu bir bitkisel jel veya krem? Nasıl rahatlarım artık duramıyorum çok felaket

Canım siberian welness masaj Jeli bitkisel içerikli diye ben aldım kullanıyorum araştır onu al çoğu online satış sitesinde var zaten. Usutmemeye ve karbonhidrati az tüketmeye dikkat et bu ara
Kas tutulması olabilir normal nemlendirici kremle de masaj yaptırabilirsin. Zeytinyağı ile masaj sonra sıcak havlu da iyi gelir yumuşatır canım aklıma gelenler bunlar

Benim gibi şubat annesi olacağını öğrenen var mı?
Selamlar bende şubat annesi olucam nasipse

B Buffalosos son adet tarihim 07.05.2023,31 yaşındayım,ilk çocuğum,5+1 keseyi gördük,6+2 kalp atışını duyduk,izmir

Merhaba. Ben de 37 yaşındayım, ilk hamileliğim. Son adet tarihi 24.04.2023 Kese 4+4 te göründü, kalp atışı 6+2 de. Ankara'daki yaşıyorum.

Çok teşekür ederim canım inanılmaz bir ağrı oturup ağlıyorum ağrıdan inan

Benim hiç sırtım belim ağrımazdı şimdiye kadae bikaçgündür başladı. Sanırım kemikler açılmaya çalışıyor demiştim baktım burda da herkes aynı. Allahtan bu ağrı hafif benim bişey yapmama gerek kalmıyor.
Ama koku hassasiyeti beni bitirdi. Her şey ama her şey kokuyor.

Kızlar selam nasıl gidiyor hamişlik ? Bende bulantılar artarak devam ediyor sabahları özellikle .

Ayrıca koku hassasiyetim çok fazla zorluyor beni. Herşey ve herkes kokuyor dayanılmaz bir durum mutfağa giremez oldum, eşime sarılamaz oldum, kahvaltımı bile hazırlayamıyorum eşim sağolsun hallediyor. Çay zaten içemiyorum tiksindim kuru kuru tost yiyorum sadece. Akşama kadar azalarak devam ediyor bulantım akşam daha iyiyim çok şükür.

Ben de aynı şekilde mide bulantı halsizlik devam ediyor birde şimdi sırt ve bel ağrısı çekiyorum inanılmaz derecede. İşlerimi yapamıyorum yemek yapamıyorum bu durum benim modumu daha çok düşürüyor.

Taşınacam 2 hafta sonra bide kara kara düşünüyorum Rabbim kolaylığını verir diyorm kaçıncı haftanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…