- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Bende dün gece ağrıdan sabaha karşı uyudum oturup ağladım resmen hala da geçmedi çok felaket bir ağrı ne yapmak lazım bu bel ağrısına bitkisel bir jel krem felan yok mu kullansakBenimde çok bel ağrım var , bir de düşük tehlikesinden dolayı sürekli yatmaktan da belim ağrıdı uyuyamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresi olan varsa bu duruma yazarsa sevinirim
Canım bende de o var sanırım hormonlar ile alakalı içini rahat tut sağlıkla seninledir bebeğin bende sürekli öyleyim iyi mi yaşıyor mu kalbi atıyor mu bence buradaki yazılarda çok etkiliyor bizi fark etmedenKızlar bugün o kadar olumsuz düşünüyorum ki dün kabuslarla boğuştum, sanki dün kalbi durdu bebeğimin. Bugün bu kafadan çıkamıyorum, sanki içimdeki umut tükendi, korku ağır basıyor..
Canım valla hepimiz aynıyız ben hergün bu saçma düşüncelerle yaşıyorum önceki gebeliğimdede böyleydim sanırım hormonlardan oluyorKızlar bugün o kadar olumsuz düşünüyorum ki dün kabuslarla boğuştum, sanki dün kalbi durdu bebeğimin. Bugün bu kafadan çıkamıyorum, sanki içimdeki umut tükendi, korku ağır basıyor..
Eşimle tartıştık zaten devam et oraya bakmaya çok iyi geliyor sana diyorCanım bende de o var sanırım hormonlar ile alakalı içini rahat tut sağlıkla seninledir bebeğin bende sürekli öyleyim iyi mi yaşıyor mu kalbi atıyor mu bence buradaki yazılarda çok etkiliyor bizi fark etmeden
Evet daha çok yeni ilk üç ay geçse belki rahatlarizCanım valla hepimiz aynıyız ben hergün bu saçma düşüncelerle yaşıyorum önceki gebeliğimdede böyleydim sanırım hormonlardan oluyor
Eşimle tartıştık zaten devam et oraya bakmaya çok iyi geliyor sana diyor
Amin canım amin sağlıklı büyütelimüzme kendini canım burası bazen gerçekten olumsuz etkiliyor ama pozitif yanları da çok fazla Allah’a emanet etmekten başka çaremiz yok biz üzerimize düşeni yapıyoruz Allah bebişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim eşimde takmış kafaya ne olsa okuduğun etkilemiştir seni diyor. Burdan okuduklarımın beni etkilediğini düşünüyor sürekli.Eşimle tartıştık zaten devam et oraya bakmaya çok iyi geliyor sana diyor
Aa cnm neden böyle kötü düşencelerdesin yeni geldim ben önceden varsa bir sorun bilmiyorum affolaKızlar bugün o kadar olumsuz düşünüyorum ki dün kabuslarla boğuştum, sanki dün kalbi durdu bebeğimin. Bugün bu kafadan çıkamıyorum, sanki içimdeki umut tükendi, korku ağır basıyor..
Merhabalar benim lekelenmem olduğu için progestan başlattı doktorum ve sürekli uzanıyorum iş yapma hareket etme falan yasak tüm gün yemek yemek be lavabo ihtiyacım dışında yatıyorumSize progestan başlattılar mı
Benim de lekelenme oldu ve bir hafta gelişimi geri bir doktor düşer dedi diğer ikisi sağlıklı dedi korkum o yüzden canimMerhabalar benim lekelenmem olduğu için progestan başlattı doktorum ve sürekli uzanıyorum iş yapma hareket etme falan yasak tüm gün yemek yemek be lavabo ihtiyacım dışında yatıyorum
Canım şu an güzel bir şey taşıdığımız için şeytan vesvese veriyor sürekli, ben de öyleyim her an gidip kalbini dinleyesim var ama sonra diyorum Allah’a sığınıp kontrollere gidicez yapacak bir şey yok. Dünyada yiyecek ekmeği varsa ömrü biçilmişse elbet doğar büyürler inşallah sağlıkla. Bol bol nas felak ayetel kürsi okumaya çalışKızlar bugün o kadar olumsuz düşünüyorum ki dün kabuslarla boğuştum, sanki dün kalbi durdu bebeğimin. Bugün bu kafadan çıkamıyorum, sanki içimdeki umut tükendi, korku ağır basıyor..
Bence eşin çok haklı önceki gebeliğimde burdan hiç çıkmıyordum hatta kızlarda diyolarda çok giriyosun o yüzden bu kadar takıyosun diye mesajları okuyp kafamda kurup haftada 2-3 kere doktora gidiyodumEşimle tartıştık zaten devam et oraya bakmaya çok iyi geliyor sana diyor
Doktora gittiniz mi bende 6+5 2 gündür sol kasık ağrım varBu gün biraz ağrım var ve akıntının içinde sanki pembe damar gibi bir şey geliyor
İnşallah bir sorun yoktur cnm gelişimi en kısa sürede toparlar rabbim bize bağışlarBenim de lekelenme oldu ve bir hafta gelişimi geri bir doktor düşer dedi diğer ikisi sağlıklı dedi korkum o yüzden canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?