• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar bugün o kadar olumsuz düşünüyorum ki dün kabuslarla boğuştum, sanki dün kalbi durdu bebeğimin. Bugün bu kafadan çıkamıyorum, sanki içimdeki umut tükendi, korku ağır basıyor..
Canım benim olumsuz enerji gönderme bebeğine , hep güzel düşün böyle şeyler düşünme lütfen 🙏🏻 olumsuz düşünce olumsuzu çağırır. Umutlar tükenmesin inşallah mucizen sağlıkla gelecek dünyaya ☘️
Bende dün gece ağrıdan sabaha karşı uyudum oturup ağladım resmen hala da geçmedi çok felaket bir ağrı ne yapmak lazım bu bel ağrısına bitkisel bir jel krem felan yok mu kullansak
Bitkisel jelleri kullanmakta korkutuyor beni ya bir şey olursa diye , masaj da yaptırmaya korkuyorum ağrılarımla oturup ağlıyorum 🤷🏼‍♀️
B Buffalosos son adet tarihim 07.05.2023,31 yaşındayım,ilk çocuğum,5+1 keseyi gördük,6+2 kalp atışını duyduk,izmir
Merhaba hayırlı olsun ☺️ bende izmir deyim doktor olarak kime gidiyorsunuz ?

Kızlar elim hep karnımda ya çok dalga geçtim milletle ne diye karnını tutuyo bu hamileler diye ama iç güdüsel gidiyormuş sorun bende mi acaba 😅😅
Yok cnm psikolojikmen koruma iç güdüsüyle el devamlı karına gidiyor çoğu hamilede bende de aynı durum söz konusu☺️☺️☺️

Ay bende de aynı şekilde çok korktum adet ağrısı gibi ama hafif sızlama ara ara girip çıkıyor
Canım benim olumsuz enerji gönderme bebeğine , hep güzel düşün böyle şeyler düşünme lütfen 🙏🏻 olumsuz düşünce olumsuzu çağırır. Umutlar tükenmesin inşallah mucizen sağlıkla gelecek dünyaya ☘️

Bitkisel jelleri kullanmakta korkutuyor beni ya bir şey olursa diye , masaj da yaptırmaya korkuyorum ağrılarımla oturup ağlıyorum 🤷🏼‍♀️

Merhaba hayırlı olsun ☺️ bende izmir deyim doktor olarak kime gidiyorsunuz ?
Merhaba hepimize hayırlı olsun inşallah karataş hastanesinde ece uslu var oraya gidiyorum siz kime gidiyorsunuz?

Bebek bezi alıp stoklamak lazım ya fiyatlar uçacak eşim de alırız bekleyelim dedi de bilemedim
🤷🏼‍♀️

Merhaba birşey soracağım son adet tarihinizden benimki 1 gün sonra 8. Hafta yani 8+6 yarın 9 inşallah siz 9 bitti demişsiniz kafam karıştı. 9 haftaya girmiş olmuyor muyuz :KK51:
Doktor bana o şekilde söyledi hatta 3 uygulama indirmiştim hangisi doğru diye doktorun haftamı söylediği gün sadece bir uygulama dgru çıktı o uygulamayla devam ediyorum şuan 9+0 regliniz benden bir gün sonraysa sizinde o şekilde olmalı

Bebek bezi alıp stoklamak lazım ya fiyatlar uçacak eşim de alırız bekleyelim dedi de bilemedim
🤷🏼‍♀️
Bebek bezi ıslak mendil şampuan kremler falan aldı başını gidiyor bende eşime alalım diyorum 6 ay bitsin öyle alalım diyor haklı aslında ama son ana bırakırsakta çok sıkıştırır gibi geliyor

Merhaba birşey soracağım son adet tarihinizden benimki 1 gün sonra 8. Hafta yani 8+6 yarın 9 inşallah siz 9 bitti demişsiniz kafam karıştı. 9 haftaya girmiş olmuyor muyuz :KK51:
Canım 8+6 olunca 9 u doldurmuş oluyorsun
9+6 oluncada 10u doldurmuş oluyorsun 🤣🤣

Bebek bezi ıslak mendil şampuan kremler falan aldı başını gidiyor bende eşime alalım diyorum 6 ay bitsin öyle alalım diyor haklı aslında ama son ana bırakırsakta çok sıkıştırır gibi geliyor
KDV ye bile zam geldi açıkçası şimdi almak bütçe olarak çok daha mantıklı doğum şubatta olacak fena artar her şey 🙏🏻 muhtemelen 11. Hafta kontrolümden sonra alırım ben gibi geliyor tutamam kendimi 😀

Doktor bana o şekilde söyledi hatta 3 uygulama indirmiştim hangisi doğru diye doktorun haftamı söylediği gün sadece bir uygulama dgru çıktı o uygulamayla devam ediyorum şuan 9+0 regliniz benden bir gün sonraysa sizinde o şekilde olmalı
Hangi uygulama canım

Back