- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.995
- Konu Sahibi Buffalosos
- #49.101
A Alliswell23 canım nasılsın eşinle hala sorunlar var mı? aklımdasın bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ruhum daraldıkça bebeğimle bağ kuramamaktan korktum hep. Sonra onunla daha çok konuşmaya başladım daha çok kucakladım öptüm kokladım. Hormonlardan gerçekten kaç günlük bebeğin ben bir aylık olana kadar çok buhranlıydımEşim çok yardımcı geceleyin benim kadar mesai harcıyor gelir gelmez bebeği alıyor, benimle ilgileniyor ama o ruh daralması bazen çok yoğunlaşıyor ve o sıralarda bebekle olan bağımı etkiliyor
Hayr tam tersi en yararlı süt bu kısım diye biliyorum benSon süt hangi renk oluyor peki :/ yararsız mı yani bu kısım
Güle güle kullanınİndirim varmış sipariş verdim şimdi
Bebek kendi kafasını bir yöne doğru çeviriyoe slingde. En kötü omuzdan gelen kanatlardan biriyle destekleyebilsiniz. Ben 2 kere denedim slingi, ilkinde çok huzurluydu ama son denememde daha da agresifleştiKızlar sling veya kanguru kullananlar nasıl kullanıyorsunuz. Yani bebeklerimiz daha kafalarını tutamıyorlar ve kafa desteği olan sling veya kanguru göremedim illa sağa veya sola veya arkaya kafa düşüyor. Tek elle kafayı tutmak gerekir yani nasıl iki elinizle iş yapıyorsunuz. Benim çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Bende öyle kıyamıyorum şuan bana ihtiyacı var bensiz bir şeyini yapamıyor diyorum o muhtaçlığı beni çok üzüyorAynı benimki de öyle tenimi istiyo koklayarak uyuyor bir yandan yoruluyorum bir yandan ihtiyacı var diyorum
Biz de her akşam aynı saatte yatak odasına geçiyoruz gece lambasını açıp emziriyorum sonra kısa bir uyku 40 dk fln sonra uyanış alt değişim emzirme sonra daha uzun bir uyku 3-4 saat sonra kısa kısa uykular . 4. Aydan önce rutin olmaz diyorlar ama bizim oldu gibiKızlar bu akşamdan itibaren bir rutin oluşturmak istiyorum mesela her aksam götürcem saat 9 da yatakodasında karanlıkta tutucam akşam sabah kavramı olsun diye orada da tv var beşiği bana dönük o şekilde yatsın ben de dizilerimi izlerim bu arada sese alıştırdım full bağır çağır konuşuyoruz şükür bana çekmedi yoksa uğraşamazdım
Bize de daha iyi olur rutinler yatakta uzanmak bile iyi geliyor alışırlar hem böylece gittikçeBiz de her akşam aynı saatte yatak odasına geçiyoruz gece lambasını açıp emziriyorum sonra kısa bir uyku 40 dk fln sonra uyanış alt değişim emzirme sonra daha uzun bir uyku 3-4 saat sonra kısa kısa uykular . 4. Aydan önce rutin olmaz diyorlar ama bizim oldu gibi
Aynısından bende de var ama mama sıcaklığını nasıl ölçüyorsunuzCanm bunu tavsiye ederim hem oda derecesi,mama derecesi külak ve alnın ateş ölçüsü var memnunum
Evet canım. Sorunlarımız bitmedi malesef zaten annemdeyim evde değilim 6 gündürA Alliswell23 canım nasılsın eşinle hala sorunlar var mı? aklımdasın bugün
Regenesis Max kullanmaya başladımKızlar selam multivitamin kullanıyor musunuz siz evetse ne kullanıyorsunuz?
İmom latte verdi doktorum onu kullanıyorumKızlar selam multivitamin kullanıyor musunuz siz evetse ne kullanıyorsunuz?
Denedim bir kez, biraz uyuyup uyandı, çok rahat edemedim amaSling denedin mi
Beyaz gürüktü denediniz mi emzik veripKızlar ciddi ciddi bir soru soracağım lütfen rica ediyorum okuyan cevap versin benim için çok önemli, bebeğim sadece emerken ya da uyurken sessiz onun dışında tüm gün 10-15 dakika aktivite sonrası hep ağlıyor hep. Nasıl oyalıyorsunuz bebeklerinizi? Yani uyuma ve emme dışında sakin durup etrafa bakma oyalanma durumu var mı? Şu çocuğa kolik diyeceğim koliğin bile bir saati var bu tüm gün
Aynısından bende de var ama mama sıcaklığını nasıl ölçüyorsunuz
Bende koydum birkez çocuk hırıltılı nefes aldı sonra koymadım bir dahaDenedim bir kez, biraz uyuyup uyandı, çok rahat edemedim ama
Bizimkide yapışikKızlar benim bebek kucakta uyuyor kucaktan inince hemen uyanıyor tüm günümüz böyle geçiyor. Bu böyle devam mı edecek alışkanlık haline mi geldi