Kızlar hamileyken doğum yapanları okudukça biz de öyle olur muyuz acaba bebişimle falan diye düşünürdüm olunuyomuş kaçarı yokmuş
hamileliğim ne kadar rahat geçtiyse lohusalık bi o kadar perişan etti beni. Bebişimin beslenmesi 2 günlükken çok yetersiz denilince gözlerimde yaş kalmayana kadar ağladım yatış yapmamız gerekebilir dediler çocuğumu besleyebilmem için uyanması gerekiyordu ama asla uyandıramıyordum ne yaptımsa,5 saat uyurdu bıraksam, emmeye enerji bulamadığı için kısır döngüye girmiştik. O derin uykudayken uyanmaya enerjisi yokken uyandırmaya çalışmak o kadar zor ki uyumasın artık diye dua ettim kaç kere beslensin yeter ki sarılık olmasın,biberonla bi gün mama verdim bu sırada deli gibi süt sağma döngüsüne girdim emzir sağ emzir sağ uyku ne unuttum 1 gün boyunca biberonu verince bu defa mememi istemedi kafa atmaya başladı mememe savaş verdik 3-4 gün. Sağma yapmak işe yaradı sütüm arttı tabi takviye falan da aldım şimdilerde de farklı bi derdimiz var sütüm çok tazyiklendi çocuğum sürekli boğulma tehlikesi geçiriyor emzirmek kabusum oldu sürekli diken üstündeyim boğulacak diye dikkatlice izlemem gerekiyor her emzirmede illa tıkanıyor dikey emzirme yapmaya başladım bu defa kollarımda güç kalmadı deli gibi ağrıyor. Burnunda da biraz tıkanıklık var gece uykusu sürekli mızıldanarak sürekli sekresyonlarla tıkanarak geçiyor gözüm sürekli üstünde. Kalça eklemimde bi sıkıntı var üstüne basamıyorum topallıyorum resmen 10 kilo verdim 12 günde. Evde sürekli misafir oluyor gelmek isteyene gelme diyemiyoruz ama ben odada emzirmeyle bu dertlerle uğraşırken çıkıp hepsine siktir çekesim geliyor bazen