- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.901
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınEvet evet çıktık canım sağol. 24 saat kaldı. 24 saat sonrasında bakılmıştı düşmeye başlamıştı. Bakalım yarın tekrar gitcez. Kanı kalmadı çocuğumun ya sürekli tahlil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınEvet evet çıktık canım sağol. 24 saat kaldı. 24 saat sonrasında bakılmıştı düşmeye başlamıştı. Bakalım yarın tekrar gitcez. Kanı kalmadı çocuğumun ya sürekli tahlil
Amin inşallah ya şu bebekler sağlıkla büyüsün uzun ömürleri olsun yarabbim. Her gün bir şey oluyor ya telaşlanacak. Ben beceremiyorum heralde yaÇok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Öyle düşünme diyeceğim ama bende öyle düşünüyorum birde bebeğimin gazı başladı galiba çok ağlıyor rahat uyumuyor yanımda da kv gil kalıyor çocuk her ağladığın da sanki benim suçummuş gibi ima da bulundukları için psikolojik olarak beni yetersiz hissettiriyorlarAmin inşallah ya şu bebekler sağlıkla büyüsün uzun ömürleri olsun yarabbim. Her gün bir şey oluyor ya telaşlanacak. Ben beceremiyorum heralde ya
Benim gümüş kapakla iyileşti yaralarım nemli tuttuğu için bence evet süt akıyor ben gmğş kapağın üstüne çoğunluğu aşağıya gelecek şekilde ped koyuyorum akarsa pede akıyor yaralarım geçsede gögüs acılarım geçmşyor maalesefKızlar gümüş kapak aldım göğüs uclarımın acısı için ancak şöyle bir sorun var normalde göğüs pedi kullanıyordum.Bu da nemli olup yaraların iyileşmemesine sebep oluyormuş.günüs kapakta da süt akıyor kıyafetlerim sürekli süt oluyor.Nasıl olacak bu döngü yara nemli olduğu için iyileşmiyor gümüş kapaktan da süt sızıyor
Yok ben günde 3 kez veriyorum mamaBende yarım saat vermeme rağmen ardından durmuyor yine aranıyor sağlık ocağı doymadıpını nerden biliyorsun diyor şaşırdım kaldım her emzirmeden sonramı veriyorsun
Etraftakiler zaten annen de olsa bazen çok üzüyolar ya. Yardımcı oluyolar çok evet ama aynı zamanda stres kaynağılar. Valla söylüyorum lafımı napayım artık ya.Öyle düşünme diyeceğim ama bende öyle düşünüyorum birde bebeğimin gazı başladı galiba çok ağlıyor rahat uyumuyor yanımda da kv gil kalıyor çocuk her ağladığın da sanki benim suçummuş gibi ima da bulundukları için psikolojik olarak beni yetersiz hissettiriyorlar
Söyle canım, ben söyleyemiyorum diye daha stres altındayımEtraftakiler zaten annen de olsa bazen çok üzüyolar ya. Yardımcı oluyolar çok evet ama aynı zamanda stres kaynağılar. Valla söylüyorum lafımı napayım artık ya.
Ayrıca tekrar çatı muayenesinden sonra nişanım da geldi sanırım artık vakit geldiKızlar bugün kontrole gittim, 38+1 günlüğüm, doktor tekrar çatı muayenesi yaptı ve iç açıklığımın iyi olduğunu, rahim ağzının silindiğini ve doğum için olgunlaşmamın hazır olduğunu söyledi, pazartesiye kadar gelebilir gelmezse pazartesi gel suni sancıyla başlatacağız doğumu dedi, diyabetim olduğu için 39 u geçirmek riskli biz başlatalım kendisi gelmezse dedi. Çok korkuyorum
Sizde cevaben tek bildiği dilin ağlamak olduğunu her serdini ağlayarak anlattığını hatırlatın imada bulunduklarında bi salsınlar şu lohusaları yaÖyle düşünme diyeceğim ama bende öyle düşünüyorum birde bebeğimin gazı başladı galiba çok ağlıyor rahat uyumuyor yanımda da kv gil kalıyor çocuk her ağladığın da sanki benim suçummuş gibi ima da bulundukları için psikolojik olarak beni yetersiz hissettiriyorlar
Hiç akşam olsun istemiyorum bendeKızlar akşam olunca ağlama krizim geliyor sizde var mı
Bana da uyku krizi geliyorKızlar akşam olunca ağlama krizim geliyor sizde var mı
Bende hiç akşam olsun istemiyorum içim bunalıyor.Kızlar akşam olunca ağlama krizim geliyor sizde var mı
Ben hic vurunmadim doktor vur dedide baktim.yasiyorum acilarima bi aci daha eklemek istemedimKızlar sezaryen sonrası kan sulandırıcı vurulan varmı ben 4 kere vuruldum bıraktım eşim birkere vurdu ondada başım döndü tansyonum düştü bir an bidaha vurdurmaya cesaret edemedm korku yaptım sanırım sağlık ocağınada sürekli gidemedm malum bebeği bırakamadım 10 tane vermişti doktor hepsini vurulmadım dye ilerde sorun yaratırmı acaba doktorada demedm hepsini vurulmadım dye varmı vurulmayan
Bugün inanılmaz bir gaz sancısı yaşadık sürekli uykudan bağırarak uyandı sürekli ağladı, içim parçalandı, kolik mi başlıyor diye kendimi yedim. Nurse harvey colex biogaia damla anti kolik biberon ne bulsam aldım
Ben gunduzde agliyorum gece bi tik daha artiyorKızlar akşam olunca ağlama krizim geliyor sizde var mı