- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.841
Crknkz canım sağlıkla kavuştursun, Rabbim içine sevkine versin, su gibi geçsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun tesekkur ederimCrknkz canım sağlıkla kavuştursun, Rabbim içine sevkine versin, su gibi geçsin inşallah
Valla dogum bari denk gelseydi birbirimize ziyaretci olurduk beni kata cikarirlar galiba canim nst odasinda tutmazlar galibaBence çok güzel geçicek bak keşke yarın randevum olsaydı belki seni görürdüm go girl diye doğumhanede nst odasından sana bağırırdım bana da bi cesaret falan gelirdi hem
Ya bende emzirirken savaşıyorum birde meme ucum yokkk. Silikon uçla emiyorKızlar bebisle ilgileniyordum gelemedim buralara. Şükür ikimizde iyiyiz. Emzirirken savaş içindeyiz sürekli duraksıyor uyaran veriyoruz. Ağrılarım biraz fazla gaz sıkıştırıyor sanırım tam anlamıyorum. Boy ve kilosu usg ile hemen hemen aynı doğdu. Müsait oldukça gelirim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
yaa ne güzel olurduValla dogum bari denk gelseydi birbirimize ziyaretci olurduk beni kata cikarirlar galiba canim nst odasinda tutmazlar galiba
Kızlar ya benim de belim ağrıyor kasıklarım da agriyo zaten yazdkm ya çok değişik hareketler yaptı bebeis karnım baya aşağıda göründü smdi de bebek hareketli ama taş gibi.Hafif karın ağrım başladı
Yara olmadı. Sukur.Kızlar doğum yapanlar. Göğüsleriniz yara oldu mu.. Olmaması için öncesinde ne yaptınız
Benim ucu var ama yetmiyor iyi ki silikon uç götürmüşüm yanımda, çok işime yaradı.Ya bende emzirirken savaşıyorum birde meme ucum yokkk. Silikon uçla emiyor
Hayırlı olsun inşallah canımKızlarr hepinizden Allah razı olsun hepinize Rabbim böyle doğumlar nasip etsin 10.30da girdim 12.00de doğum oldu geldiğimde 8cm açılmam varmış inanın hiç hissetmedim açılmanın olduğunu ağrım sızın çok değildi sonrasında ebem çok ilgiliydi hep geldi gitti ilgilendi çok şükür sağlıkla kavuştum yavruma şimdi iyiyiz emişiyoruz Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberlerini buraya yazmayı nasip etsin
Benimde ayni kuzu ve sinirleniyorBenim ucu var ama yetmiyor iyi ki silikon uç götürmüşüm yanımda, çok işime yaradı.
Benimki henüz yara olmadı. 34.hafta gibi lansinoh göğüs ucu kremi sürmeye başlamıştım. Şimdi de her emzirme sonrası mutlaka sürüyorum.Kızlar doğum yapanlar. Göğüsleriniz yara oldu mu.. Olmaması için öncesinde ne yaptınız
Hiç korkma. Bol dua et.Yarin sabah 8 de alacakmis doguma.cok korkuyorum anksiyetem tavan yapmis durumda yapamayacagim gibi psikolojik olarak iptal olmus durumdayim
Ay birde sinirlenmesi yok mu çok tatlı oluyorBenimde ayni kuzu ve sinirleniyor
Evet bende yanuma almıştım o Olmasa asla emmezdi
Uf evet yaAy birde sinirlenmesi yok mu çok tatlı oluyor
Benimkiler de mama vermeyelim diyorlar ben de ona sinir oluyorum sütüm gelmezse hemen verin içsin dedim kızdım en sonBayıldığın için mi sedasyon yaptılar yoksa sedasyonla mı bayıldın? Benim de kistim alınacak da ne kadar sürede bebeğin yanına geçtin uzun sürdü mü canım bebiş ne yapmış sen gelene kadar bizimkiler mama verelim diyorlar sinir oluyorum