2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
canımsııınnnn, en guzelını yapıyorsun mıs gıbı kafanı dınle
ınsalllaahh eylulde de senın guzel haberlerını alacagız,
Rabbım saglıkla nasıp etsın ınsallah..
oy canım benımmm, ıyı kı varsın.
dualarım senınle

Kızlar afedersiniz ama bu cinsel ilişki işini ne yapıyorsunuz ben yapmıyorum ama nereye kadar da böyle devam bilmiyorum
Riskli gebelik değilse hiçbir sakıncası yokmuş ama vajinadaki kılcal damarlar da yüzeye yaklaştığı için ilişki sonrası hafif lekelenmeler olabiliyor, boşa kendimizi korkutmaya gerek yok diyorum ve 10.haftayı falan beklemeyi öneriyorum

canım benım rısklı degıl ama 3ay yasak ..
2 arkadasım hamıle onlarda aynı seklde .

Kızlar afedersiniz ama bu cinsel ilişki işini ne yapıyorsunuz ben yapmıyorum ama nereye kadar da böyle devam bilmiyorum
Bende düşük riski olduğu için yapmıyorum ama ilk oğlum da her gün hatta günde 2 3 kez yapardım doğuma kadar çünkü doğumun rahat olmasını sağlıyor ve ben 2 saatte doğurdum inşallah bunu da daha kısa sürede dogururum

Ay nolur kusuruma bakma bende beyin gitti bu aralar, geceleri hep uykusuz gündüzler huzursuz... M Marryyj

Van mı demiştin canım doğru mu hatırlıyorum öyleyse doktor sayısı çoktur happymom uygulamasında arat şehir olarak orda da doktor yorumları çok anneler tarafından
Aaa çok teşekkür ederim böyle bir şey bilmiyordum hemen bakayım

uvercinka65 bak doktor bebeğin ısındığını söylemiş canım demek ki böyle bir gerçek var

Valla uzun süreli dinlemek bebeklerde ani kalp durmasına neden oluyor diye bir hekimin videosu var. Ben özellikle kendim dedim illa duymak zorunda değiliz cihazda gözüküyorsa yeterli diye doktorum dedi ki duyabiliriz ama bir iki saniye duyalım. Sadece 2 saniye duydum. Neden dinletmek istemesin ki? Amacı ne olabilir? Bence iyilik yapmak istemiş.

seliinnn bende sana yazacaktımmm, sukurler olsun Allahımmmm...

Merhaba yaş 25 1.cocuk son adet tarihim 23 Mayıs keseyi gördük 4.5 haftalık dedi

Doktorun sadece bu tavrına karşılık eleştiri de bulunmadım zaten. Başka birkaç umursamaz ve agresif tavırları üzerine söyledim. Yukarı da arkadaşlara da söyledim bebeğim tabiki her şeyden önemli. Burda aynı durumun olup olmadığını merak ettiğim için sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…