- 9 Haziran 2023
- 3.354
- 2.530
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.161
İnşallah yaOh iyi bari iyiysen yarınki nst de iyi çıkar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaOh iyi bari iyiysen yarınki nst de iyi çıkar inşallah
Ben almadım reflü yatağı niyeyse gerek görmemiştim. Grçen o kötü haberi izleyince dedim alayım bari zaten tecrübe yok Allah korusun. İnşallah geçer gider bu bebişte de yaşamazsınız yaşamayızReflu yatağı almıştım ama ondansa besiginde çarşafın altını yumuşak bir havlu çarşaf vs ile baş tarafını yukseltiyordum şurubu var motillum onu kullanıyorduk onu kullanınca duzeliyordu düzelince bırakıyorduk bir süre sonra aynı tekrar başlıyordu tekrar şurubu kullanıyorduk hala aynı tabi artık daha seyrek atakları. Reflu olunca maalesef orta kulak enfeksiyonu, boğaz enfeksiyonu, bronşit de oluyor hepsi bağlantılı birbiriyle hem basit bir hastalık hem de bela bir hastalik
Bende b eşimde b oğlumda b bizde sarılık.gecirdik.mavi ışıkta yatyi.gunlerceSariligin kan grubu ile alakalı olduğunu ilk defa burda okudum. Bence bununla ilgili değil. Ben 0 + esim 0- bebeğimiz 0+ olarak doğdu ve gebe sarılık yaşadık. Baba anne grubu ile alakalı değildir bu
Benim.ebe yorum yaptıBenim takipli olduğum hastanede hemşire arkadaşa sordum nasıl diye nst sonucu yorum yapmam yasak demişti ben de şaşırdım arkadaşa yapılan yoruma
Bende aynı dert benimkide uzindeŞaka mı bu ya doktorum izindeymiş 1 hafta hiç haber vermedi bana haftaya gel demişti ta diğer hafta gelecekmiş
Ben sürekli yiyorum zaten şurada kaç günümüz kaldıKızlar tatlı isteğinde artış olan var mı aranızda? Canım sütlü şerbetli çikolatalı her türlü tatlıyı fena şekilde istiyor
Ben de son haftalar zaten çok almadım diye abandım ahdjsjssBen sürekli yiyorum zaten şurada kaç günümüz kaldı
Çatı muayenesi mi yaptı canım nasıl temizledi ya muayene ederken mi yaptı?Aşırı derece mantarım var akıntım enfeksiyonum ilaçlar fayda etmedi içimi temizledi bugün batikonla acıdan öldüm dokunduğu yerde zıpladım resmen..
bebeğin konumu bas aşağı ama sola dayanmış normal yapamazsın iyi ki istemiyorsun mahveder seni dedi zaten düşünmüyorum allahtan direkt sol tarafa yerleşmiş kanala girmesi zor dedi
Plastik bir alet var ya onu soktu açtı iyice çok akıntım vardı pamuklu bir şeye batikon sürüp içime soktu iyice bayılacaktım acıdan çatı muayenesi değilmiş enfeksiyondan acımış mantar yüzünden dedi sonra Rahime baktı iki parmakla ama yine öldüm bittim acıdan rahim kapalı dedi çatı yapmadım normal olmayacak dedi ama yine de çok acı çektiğim kasıldıgım için kan gelirse renkli akıntı gelirse hemen gel gece de olsa acile gel dedi mantarın çözümü yokmuş gebelere verilen fitilleri kullandım kremi kullandım işe yaramadı malesef batikonla temizleyince biraz iyi geldi ama içim acıyor şimdi de..Çatı muayenesi mi yaptı canım nasıl temizledi ya muayene ederken mi yaptı?
Bnmki de hissediyorum hep sağ tarafta acaba bana da öyle der mi ayakları sağ böbrek tarafımda gövdesi sola kayık değişik duruyo.
Bnm doktor da cuma günü yokum dedi başka doktora randevu aldırdı geçen hafta iyidir titizdir o da dedi neden son haftalarimizda böyle izne çıkarlar ki . Ya da bencillik mi yapıyorum bilmiyorum şimdi çatı muayenesini bu yeni gidecegim tanımadığım doktor yaparsa diye düşünmeye başladım
Tok gidiyorum bende genelde uyuyor olduğu için cikolata yediriyor hemşire valla bu nst işi her kurumda farklı bir işleyişi var anlamadım bazılarına konuşma hareketsiz dur diyen bile varmış bilemedin açıkçasıNst sırasında çikolata mı yiyorsun. Bana tek karnın tok gel diyorlar çekim olurken ye demediler hiç
Ama ne zaman izne çıksa illa birilerinin son haftalarına denk gelecek :) başka bir doktora emanet etmesi güzel benceÇatı muayenesi mi yaptı canım nasıl temizledi ya muayene ederken mi yaptı?
Bnmki de hissediyorum hep sağ tarafta acaba bana da öyle der mi ayakları sağ böbrek tarafımda gövdesi sola kayık değişik duruyo.
Bnm doktor da cuma günü yokum dedi başka doktora randevu aldırdı geçen hafta iyidir titizdir o da dedi neden son haftalarimizda böyle izne çıkarlar ki . Ya da bencillik mi yapıyorum bilmiyorum şimdi çatı muayenesini bu yeni gidecegim tanımadığım doktor yaparsa diye düşünmeye başladım
Yaa teşekkür ederim içimi rahatlattın canım ben de doktoru bilgilendirip bi soracağım bakalımCanım benimde vardı ve çoktandır var yani doktorum bişey demedi ve normal doğumda yaptım...
Benimkinin de başı sağ alt kasıkta bazen sola kaydığı oluyor ama ortada hissetmiyorum asla bana da normal doğumla ilgili birşey der mi acaba doktorumAşırı derece mantarım var akıntım enfeksiyonum ilaçlar fayda etmedi içimi temizledi bugün batikonla acıdan öldüm dokunduğu yerde zıpladım resmen..
bebeğin konumu bas aşağı ama sola dayanmış normal yapamazsın iyi ki istemiyorsun mahveder seni dedi zaten düşünmüyorum allahtan direkt sol tarafa yerleşmiş kanala girmesi zor dedi
Ay benimkide sağ taraftaydı en son ve sanırım hala öylePlastik bir alet var ya onu soktu açtı iyice çok akıntım vardı pamuklu bir şeye batikon sürüp içime soktu iyice bayılacaktım acıdan çatı muayenesi değilmiş enfeksiyondan acımış mantar yüzünden dedi sonra Rahime baktı iki parmakla ama yine öldüm bittim acıdan rahim kapalı dedi çatı yapmadım normal olmayacak dedi ama yine de çok acı çektiğim kasıldıgım için kan gelirse renkli akıntı gelirse hemen gel gece de olsa acile gel dedi mantarın çözümü yokmuş gebelere verilen fitilleri kullandım kremi kullandım işe yaramadı malesef batikonla temizleyince biraz iyi geldi ama içim acıyor şimdi de..
Baş aşağı benim bebek ama pardon sağa dayanmış karıştırdım ben sağı solu sağ tarafıma dayalı kafası sağ böbreğim de büyüme de var benim
Yamuk girmiş yani baş aşağı olarak dümdüz inmiyor yandan bas aşağı olmuş mahveder seni normal doğum dedi yok yok dedim zaten yapmicam
Doktorum 5inde burada o gün doğumum olmaz malesef benim de keşke bir an önce alsalar 37+0 bugün
Niye suratını astın canım haftan ileri değilmiydi zatenKızlar muayeneden çıktım. Sancılarım çıktı. Parmak ucu kadar açıklığım var rahim ağzı yumuşamış başı baya yerleşmiş doktorum yarın sabah 9’da yatışa gel öğlene doğru alacam sezaryene dedi