- 15 Mayıs 2023
- 557
- 535
- 29
- Konu Sahibi Buffalosos
- #39.901
Benim de doktora kalsa bebeğin daha fazla kilo almayacağı yönündeydi minyon olacak belli diyordu ama bu hafta 440 gr aldığını görünce şok oldu yani .Her bebek farklı kilolarda farklı bünyelerde doğar evet ama beslenmeme çok dikkat ettiğim halde öyle minyon olursa yapılacak bir şey yok tabi ama dikkat ettiğimde görüyorum ki bebek çok güzel kilo alıyır.Doktorlar bazen çok gelişigüzel söylüyor her şeyi maalesef .Sen beslenmene dikkat et gerisi bebeğe ve onun yapısına kalmış strese girme canım.Süte karıştırılan toz da olur , top top şeklinde yenilen de olur .Bir arkadaşım önerdi bana da bebeği 4.200 doğmuştu onunİnşallah öyledir canımhep ayda bir gidiyordum ilk defa iki haftada gittim inşallah sonraki iki hafta toparlar
Maşallah çok güzel almış ya yumurta hep 1 yiyordum 2ye çıkartayım ben de..Nesquick kutuda satılan toz olanlardan değil mi? Süte karıştıracağım
hep 3 hafta önden gidiyordu bence ölçüm yanlışlığı yok ya, kanala girince yanlış ölçülebiliyor ama kanala da girmiyor daha..çok zayıf olursa emme sorunu olursa diye aklım takılıyor ilk bebeğimde çok çektim doktorun yanlış yönlendirmesi yüzünden emme-meme-süt derdim oldu