- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 23
- 30
Evet canım böyle adet ağrısı gibi değişik ağrı varKasiginda agri var mi benm hic yoktu 4+5 gorunuyor takvim bugun kask agrim basladi
Selam. Ya ne güzel karnında falan agrilar bulanti olmuyormu ? Bende bir an önce tatile gitmek istiyorumKızlar selam tatilden dolayı pek giremedim en son Salı kan verdim 2294 dü doktor da bayramdan sonra gel dedi bekliyorum tatildeyim ama aklım orada bir görsem rahatyacağım herhangi bir kanama olmadı sanırım kimyasal için değerim yüksek inşallah atlatmışımdır çünkü sürekli denizdeyiz yüzüyorum içim de rahat olmuyor bilemedimtekrar kan veresim var
Bulantım yok ama yorgunum ben de.Ben sürekli döne döne uzanıyorum biyerlerde kolumu kaldıracak gücüm yokbulantım yok ama halsizim. herkes böyle mi?
Regl agrisi gibimi?Kizlar bugun kasik ahrm basladi siddeti degil ama hic gecmiyor.hic yoktu. Kimyasal olacak die korkuyorm. 4+5 im
Evet ama ara ara degil. Kac saattir gecmiyor. Cok siddetli degil ama uzun surdu.Regl agrisi gibimi?
içme canım bir daha bakteri olabilir neredesin hangi ildeKızlar ya evdeki hazır su bitmişti çeşmeden su içtim bebeğe zarar verir mi
aynı ben de böyleyim doğru düzgün yatamıyorum dön allah dönBen sürekli döne döne uzanıyorum biyerlerde kolumu kaldıracak gücüm yokbulantım yok ama halsizim. herkes böyle mi?
Doktorun donus yapinca yaz lutfenkızlar regenesis max'tan vinalac vitamine geceyim diyorum icinde probiyotikte var önceki hamileliğimde kullanmıstım ne bagırsak sorunu ne mide bulantısı hepsine cok iyi gelmişti doktora sorcam salı günü ama cok iyi vitamindi o mahvoldum günlerdir
Benim midemde bulanıyor arada bazı şeyler öğürme reflexi göstertiyor . Ve sürekli uyku hali. Geceler yetmiyo uykumu almaya sankiBen sürekli döne döne uzanıyorum biyerlerde kolumu kaldıracak gücüm yokbulantım yok ama halsizim. herkes böyle mi?
Bende de çıkarmıyorum ama öğğğ diye bir anda geliyor refleksBenim midemde bulanıyor arada bazı şeyler öğürme reflexi göstertiyor . Ve sürekli uyku hali. Geceler yetmiyo uykumu almaya sanki
Bunun ardı fena bence öğğğ yetmiyicikkk gibimBende de çıkarmıyorum ama öğğğ diye bir anda geliyor refleksgün içinde sık sık oluyor
Çok teşekkür ederim canımdeva21 kuzum cok sükür ki hamile kalabiliyorsun sükürler olsun yumurtalık rahim sağlıklı.. tekrar olacak insallah hem de ara vermeden bile hemen tekrar yapabilirsin diye biliyorum insallah sağlıkla cok iyi anlıyorum seni ilkgebeliğim kayıp olmustu kürtaj oldum keske kimyasal olsa demiştim kimyasalda hic ara vermene gerek olmuyor
Kendiliğinden hamile kalabiliyor olman bile ayrı güzel. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gebe kalırsınÇok teşekkür ederim canımpko vardı bende 1 yılda anca tuttu insan ister istemez üzülüyor ama hiç ara vermeden başlysxaz tekrar.adeti bekliyorum
Bende de pko var yine yumurtlamayı tutturmak önemli tekrar olacak hatta daha kolay oluyor diyorlar bir kez tuttuysaÇok teşekkür ederim canımpko vardı bende 1 yılda anca tuttu insan ister istemez üzülüyor ama hiç ara vermeden başlysxaz tekrar.adeti bekliyorum
Yok yavrum sadece yemeği fazla kaçırınca rahatsız oluyorum sade mamden suyu içiyorum hem faydalı olsun diye bence gitmelisin çok iyi geldi banaSelam. Ya ne güzel karnında falan agrilar bulanti olmuyormu ? Bende bir an önce tatile gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?