2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317

Yaş 22 cocuk 1 sat 23.05.2023 B Buffalosos

Öncekinde de batikonu sargıya damlatıp önden arkaya doğru silin sonra orta idrarınızı yapın demişlerdi. Batikon olayına bayağı şaşırmıştım mesela

Bildiğim kadarıyla bende sadece bi kere iye olmuş bi insanım gebelikten ötürü sanırım doğal bi durum bi de akıntı bazen mantar enfeksiyonundan da olabilir

Teşekkürler evet bende günde iki kere değişiyorum
Lavabodan önce ellerimi mutlaka yıkarım ve mutlaka kurularım kendimi her lavabodan sonra hep 90 derecede yıkardım ama o yağı bilmiyorum açıkçası

Kızlar ya evdeki hazır su bitmişti çeşmeden su içtim bebeğe zarar verir mi

Sizin geç döllenme olmuş gibi bayramdan sonra hemen gidin normalde 8 haftalık olması gerekiyor ama 5 6 haftalık çıkar ultrasonda

Kızlar selam tatilden dolayı pek giremedim en son Salı kan verdim 2294 dü doktor da bayramdan sonra gel dedi bekliyorum tatildeyim ama aklım orada bir görsem rahatyacağım herhangi bir kanama olmadı sanırım kimyasal için değerim yüksek inşallah atlatmışımdır çünkü sürekli denizdeyiz yüzüyorum içim de rahat olmuyor bilemedim tekrar kan veresim var

Kese vardır kesin >10000 dediniz sonuca değil mi? Bebek de görünür büyük ihtimalle ama yoksa da 1 haftaya o da görünür
Korkum şu test yapmadan önce 27 haziranda kızımın ayağı için röntgen çektirince yanında durdum . Bebeğe zarar vermez umarım

Kese görmüşmüydün canım

Kasiginda agri var mi benm hic yoktu 4+5 gorunuyor takvim bugun kask agrim basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…