• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar selam tatilden dolayı pek giremedim en son Salı kan verdim 2294 dü doktor da bayramdan sonra gel dedi bekliyorum tatildeyim ama aklım orada bir görsem rahatyacağım herhangi bir kanama olmadı sanırım kimyasal için değerim yüksek inşallah atlatmışımdır çünkü sürekli denizdeyiz yüzüyorum içim de rahat olmuyor bilemedim 🥹 tekrar kan veresim var
Selam. Ya ne güzel karnında falan agrilar bulanti olmuyormu ? Bende bir an önce tatile gitmek istiyorum🥲

Kizlar bugun kasik ahrm basladi siddeti degil ama hic gecmiyor.hic yoktu. Kimyasal olacak die korkuyorm. 4+5 im

Kızlar ben hazımsızlıktan oluyorum. Midem karnim bırbır yapıyor🤦🏻‍♀️ yedigim kaç saat midemde kalıyor. Kusmuyorum kendimi tutuyorum

kızlar regenesis max'tan vinalac vitamine geceyim diyorum icinde probiyotikte var önceki hamileliğimde kullanmıstım ne bagırsak sorunu ne mide bulantısı hepsine cok iyi gelmişti doktora sorcam salı günü ama cok iyi vitamindi o mahvoldum günlerdir

deva21 deva21 kuzum cok sükür ki hamile kalabiliyorsun sükürler olsun yumurtalık rahim sağlıklı.. tekrar olacak insallah hem de ara vermeden bile hemen tekrar yapabilirsin diye biliyorum insallah sağlıkla :KK200: cok iyi anlıyorum seni ilkgebeliğim kayıp olmustu kürtaj oldum keske kimyasal olsa demiştim kimyasalda hic ara vermene gerek olmuyor

kızlar regenesis max'tan vinalac vitamine geceyim diyorum icinde probiyotikte var önceki hamileliğimde kullanmıstım ne bagırsak sorunu ne mide bulantısı hepsine cok iyi gelmişti doktora sorcam salı günü ama cok iyi vitamindi o mahvoldum günlerdir
Doktorun donus yapinca yaz lutfen

deva21 deva21 kuzum cok sükür ki hamile kalabiliyorsun sükürler olsun yumurtalık rahim sağlıklı.. tekrar olacak insallah hem de ara vermeden bile hemen tekrar yapabilirsin diye biliyorum insallah sağlıkla :KK200: cok iyi anlıyorum seni ilkgebeliğim kayıp olmustu kürtaj oldum keske kimyasal olsa demiştim kimyasalda hic ara vermene gerek olmuyor
Çok teşekkür ederim canım 🥰pko vardı bende 1 yılda anca tuttu insan ister istemez üzülüyor ama hiç ara vermeden başlysxaz tekrar.adeti bekliyorum 🙏

Çok teşekkür ederim canım 🥰pko vardı bende 1 yılda anca tuttu insan ister istemez üzülüyor ama hiç ara vermeden başlysxaz tekrar.adeti bekliyorum 🙏
Kendiliğinden hamile kalabiliyor olman bile ayrı güzel. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gebe kalırsın

Bende de pko var yine yumurtlamayı tutturmak önemli tekrar olacak hatta daha kolay oluyor diyorlar bir kez tuttuysa 🙏🏻 eskiler der yollar açık diye 🤗🤗 adet biter bitmez ovulasyon testine başlarsın mis gibi hiç beklemeden

Back