• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar sineklerle başım dertte normalde de sivrisinek mıknatısı gibiydim her yerim taş gibi şişip kızarır günlerce kaşınır şimdi off gibi sinek kovucu da kullanamıyorum bildiğiniz doğal sinek kovucu var mı
Ben kızıma siveno doğal sinek kovucuyu kullanıyorum mennumun işe yarıyor hem de doğal

Benim dün kanamam oldu diye sabah doktora gittim ve sabah usg m iyiydi ama yine kanamalarım başladı. Kırmızı renkte kanaması devam eden var mı?
Benimde öyle oldu cnm sen yine bi git ama alttan baktırma ondan sonra bnden kırmızı kan geldi

Benimde öyle oldu cnm sen yine bi git ama alttan baktırma ondan sonra bnden kırmızı kan geldi
Benim dün akşam kanamam oldu diye bu sabah gittim. Altran baktılar zaten daha hiç üstten bakılmadı bugün durmuştu kanama şimdi tekrar başladı. Biraz bekliyicem düşerse devam ederse tekrar gidicem artık napalım. Yoksa kadın doğumcunun odasından çıkamıyıcam gibi🥹

Benim dün akşam kanamam oldu diye bu sabah gittim. Altran baktılar zaten daha hiç üstten bakılmadı bugün durmuştu kanama şimdi tekrar başladı. Biraz bekliyicem düşerse devam ederse tekrar gidicem artık napalım. Yoksa kadın doğumcunun odasından çıkamıyıcam gibi🥹
İnşallah tutunur canım benimki gibi olmaz ama benim muayeneden sonra kıpkırmızı gelmeye başladı halen devam ediyor keseyi bile göremedi

Herkese Merhabalar ve hayırlı olsun inş
ben bir şey sormak istiyorum
12 haziranda gebelik testi yaptım negatif
Bugün yaptım pozitif ve kan değeri >10000 çıktı
Son adet tarihim 3 mayıs
Ben kaç haftalık gebeyim ?
18 günde bu kadar yüksek çıkabilir mi ? Doktorlar tatilde , gitcem yoksa

Kızlar acayip susuyorum , içiyorum koca bardak ağzım yine kupkuru oluyor , bebekle ilgili olduğunu düşünüyorum ilk kez yaşıyorum çünkü . Var mı sizde de suya düşkünlük

Kızlar öncelikle kimyasal ve düşük yaşayanlara çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende yaşadım bi kere kimyasal 😔 Rabbim sabır versin 🤲🏻
Onun dışında herkese merhabalar iyi günler güzel sağlıkla bayramlar dilerim 🤲🏻
Bende de su konusunda çok az içiyorum
İdrar tahlilimde bakteri vardı diye monurol verdi doktorum onu kullanacağım
Suyu da sizi okuduktan sonra artırma kararı aldım ama hayatta 3 lt içemem 1.5 içsem bile bana iyi 😊🤲🏻

Benm de iki kimyasalm olmustu cnm. Insallg saglkli gebeligin habercisi sakin birakma kimyasalsan sonra daha ihtimal fazla oluyor. Demekki saglkli degilmis kimyasal olmus . Allah en kisa zamanda nasp etsin cnm.

Kızlar öncelikle kimyasal ve düşük yaşayanlara çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende yaşadım bi kere kimyasal 😔 Rabbim sabır versin 🤲🏻
Suyu da sizi okuduktan sonra artırma kararı aldım ama hayatta 3 lt içemem 1.5 içsem bile bana iyi 😊🤲🏻
Benim tahlilimde de enfeksiyon çıkmıştı doktor monurol verdi kullandım ama arada bir hala akıntım devam ediyor genelde şeffaf ama arada bir sarıya yakın oluyor sanırım işe yaramadı. Bir de ben bebekle alakası olmadan inanılmaz su tüketen biriyim bebekten önce de günde 3 3.5lt su içerdim hala nasıl geçmiyor bilmem🤷🏼‍♀️

Ben günde iki kez çamaşır degisiyorum hiçbir şey olmasa bile, utuluyorum. Kendi iç camasirimi ayrı ve tek olarak zeytinyağlı bebek deterjanlariyla yıkıyorum makinede 80-90 derecede. Nioli yağını da denedim iç camasirima damlatıp, saç kurutma makinesiyle biraz uçurdum. Öyle giydim, kesinlikle akıntıyı kesiyor. Ama hamilelerde kullanımı hakkında detaylı bilgi yok. Gerçi haplar için de öyle değil mi ? Bu en azından ağaçtan elde edilen özüt. Tuvalete girmeden de elimi yıkamaya dikkat ediyorum.

Benim tahlilimde de enfeksiyon çıkmıştı doktor monurol verdi kullandım ama arada bir hala akıntım devam ediyor genelde şeffaf ama arada bir sarıya yakın oluyor sanırım işe yaramadı. Bir de ben bebekle alakası olmadan inanılmaz su tüketen biriyim bebekten önce de günde 3 3.5lt su içerdim hala nasıl geçmiyor bilmem🤷🏼‍♀️
Ben de öyle tüketiyordum suyu. Hamilelik hormonlariyla ilgili oluyor sanırım enfeksiyon. Ben de saşe içtim, etki etmemişti. Meğerse bakteri ona direncliymis

Ben de öyle tüketiyordum suyu. Hamilelik hormonlariyla ilgili oluyor sanırım enfeksiyon. Ben de saşe içtim, etki etmemişti. Meğerse bakteri ona direncliymis
Perşembe kalp atışı için gideceğim acaba söylesem mi akıntımın devam ettiğini tekrar idrar versem :/

Perşembe kalp atışı için gideceğim acaba söylesem mi akıntımın devam ettiğini tekrar idrar versem :/
Ver ver şimdi bile acile gidip verebilirsin, için rahatlar. Belki de tamamen geçti çünkü bende de akıntı oluyor hafif Sarı hafif beyaz. Enfeksiyon çıkmadı şimdi. Bir de annem hamilelikte olur dedi, ayrıca orta idrar ver dedi. Biraz yap ondan sonra bardağa yap. İlk gelende biriken bakteri vs olabilirmiş

Back