• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bende de pko var yine yumurtlamayı tutturmak önemli tekrar olacak hatta daha kolay oluyor diyorlar bir kez tuttuysa 🙏🏻 eskiler der yollar açık diye 🤗🤗 adet biter bitmez ovulasyon testine başlarsın mis gibi hiç beklemeden
İnşallah canım femara ile kaldım.norml olmuyor malesef.ne femara içicem inşallah 🥰

Kızlar birde benim mide bulantım neredeyse hiç yok aranızda olmayan var mı korkuyorum olmayınca sanıyorum aksilik var
Her hamilelik farklı canım arkadaşlarımda hiç bir belirti olmamış gezip tozdular hep bulantısız ağrısız belirtisiz geçirmiş bir kaç arkadaşım 🙏🏻 çok da sağlıklı doğurdular , piyango gibi 😅

Bence çok dillendirme 🤫 hatta belirti soranlara aksini söyle bulaniyo iğreniyorum felan. Nazara gelirsin. 😅
Ben mesela kendi kendime nazar ettim geçen hafta 🤣 anneme falan sordum normal mi olmaması diye şimdi meyve yesem bulanıyo midem. Çıkarmıyorum ama iğrenç bi his devamlı midemde 😅 aman söylemeyin midesi bulanmayanlar 😅

Kızlar midesi bulunanlar kaçıncı haftada başladı?
Ben mesela kendi kendime nazar ettim geçen hafta 🤣 anneme falan sordum normal mi olmaması diye şimdi meyve yesem bulanıyo midem. Çıkarmıyorum ama iğrenç bi his devamlı midemde 😅 aman söylemeyin midesi bulanmayanlar 😅
ben 6+1im bende de henüz bulantılar başlamadı, bekleyeyim mi ne dersiniz? Gelir mi bulantılar?

Benim yine kanamam başladı. Her kanamada gitmek de istemiyorum ama napacağımı bilemedim de. Daha dün gitim normal dedi doktor. Şimdi yine parlak kırmızı kanamam var. Kimyasal riski vardı zaten ama kese de göründü. Kafam karışık

Benim yine kanamam başladı. Her kanamada gitmek de istemiyorum ama napacağımı bilemedim de. Daha dün gitim normal dedi doktor. Şimdi yine parlak kırmızı kanamam var. Kimyasal riski vardı zaten ama kese de göründü. Kafam karışık
Bence gidin bazen önemli ise durdurmak için bir şeyler yapabilirler

Aahaha bende de bi şeyler var ama olmayana niye yok demiyorum. Cunku doğanın kanunu derler ya çekim yasası felan filan.
😅😅 soranlara olmayan şeyi bile abartıyorum.

Ped dolacak kadar mı geliyor doktor kanama alanı görmüş müydü

Olsun sen gene git bence.

Ped dolacak kadar mı geliyor doktor kanama alanı görmüş müydü
Hayır çok daha az. Ama parlak kırmızı ve pıhtılı. Dün ve önceki gün de aynı şekilde kanama olmuştu dün baktılar hem kese bütümüş dedi hem de her şey yolunda dedi. Ben düştü düşecek diye bekliyorum başından beri bhcg güzel olmadığı için. Oyüzden kalakaldım böyle.

Hayır çok daha az. Ama parlak kırmızı ve pıhtılı. Dün ve önceki gün de aynı şekilde kanama olmuştu dün baktılar hem kese bütümüş dedi hem de her şey yolunda dedi. Ben düştü düşecek diye bekliyorum başından beri bhcg güzel olmadığı için. Oyüzden kalakaldım böyle.
Progesteron kullanıyorsun değil mi. Eger doktor normal dediyse endişeyi bırakmaya calis. Bolca yat dinlen.

ben 6+1im bende de henüz bulantılar başlamadı, bekleyeyim mi ne dersiniz? Gelir mi bulantılar?
Hahahaha haklı olabilirsiniz kızlar ama işte insan ilk olunca herşeyden korkuyor . Sizler kaç haftalıksınız tam
Kizlar illa mide bulantısı olucak diye birşey yokki
Mide bulantısı olmamasıda kötü birşey değil
Hatta bazen burayı okurken şok oluyorum sanki 5-6 aylık hamileymişiz gibi belirtileri olanlar var mide bulantısı karında kasıkta ağrı yorgunluk gögüste ağrı bunlar normal şeyler ama olmamasıda çok normal
Ama her ağrıyı gebelikten bilmekte saçma
Durmadan midem bulanıyor bulanıyor diye düşünün bakın hemen mideniz bulanıcak psikolojik🤣🤣
Benim tek belirtim sinir öfke galiba😂😛😛

Benim 5+4 den başladı az az amma 6cı haftamdan sonra her gun en cokta sabahlrı derinden nefes aliyorum gelmesin diye. En kötü sabah ve akşam oluyor

Back