- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.141
mrs007 nasılsınız bugün sizi burda hiç görmedim sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim doktorum da geçen hafta demişti böbrek yine başlamış diye ayakları orda tam oraya baskı yapıyor devamlı iki gündür de sağ tarafıma dokununca bile ağrımaya başladı zonkluyor çok ilerlemişKızlar geçmiş olsun B Buffalosos canim çok çok geçmiş olsun geçen böbreklerin iyiydi bi anda mı olmuş yine kendi doktorunuzun da bi görüşünü alın mutlaka bi ağrı sknti var mı böbrekte
Kızlar ishal doğum belirtisi mi
Çok geçmiş olsun üst üste gelmiş bende aynı durumdayım böbreğime tekme yiyorum sürekli bu yüzden sanırım daha çok ağrı yapıyor.Az kaldı sabırEvet benim doktorum da geçen hafta demişti böbrek yine başlamış diye ayakları orda tam oraya baskı yapıyor devamlı iki gündür de sağ tarafıma dokununca bile ağrımaya başladı zonkluyor çok ilerlemiş
Kaç haftalıksın canımKızlar ishal doğum belirtisi mi
Benim böbrek için gittiğim üroloji doktoru da aynı şeyi söyledi erken doğum oranları çok fazla artmış inşallah bebiş biraz daha durur sabırSancı hiç durmuyor acilmada var yatıyorum hastanede bugünde yaşadığımız şehirden başka ilde olduğumuz için ailem pazartesi almaya gelecek memlekete gidicem dogum orda olucak doktor bu kadar sanciya nasıl hissetmiyorsun diyor artık ilaclarda fayda etmiyor bu sabah 3 kişi doğurdu 32 31.haftalarda dedi artık çok artmaya başladı erken doğumlar dedi
Urolojiye gitmiş miydin hiçEvet benim doktorum da geçen hafta demişti böbrek yine başlamış diye ayakları orda tam oraya baskı yapıyor devamlı iki gündür de sağ tarafıma dokununca bile ağrımaya başladı zonkluyor çok ilerlemiş
Evet muhtemelen öyle. Gebelilk sonrası bi genel cerrahiye görünün mutlaka. Kabız olmamaya dikkat edinBugün duşta kişisel temizliğimi yaparken makattan dışarı doğru bi çıkıntı olduğunu farkettim kızlar bu ne basur mu hemeroid mi canımı acıtmıyor dokundum ittirdim falan hiçbir şey yok internete yazıyorum bulamadım da ne olduğunu
Ay deme ya çok korkuyorumEvet muhtemelen öyle. Gebelilk sonrası bi genel cerrahiye görünün mutlaka. Kabız olmamaya dikkat edin
37+3 haftaya çarşamba planlı sezaryenim var 38+1deKaç haftalıksın canım
Ay demeya bendeede var fitil koyuyorum amma hic bir faydasi yok gibi sadece acitmiyor kanamiyor amma gitgide buyuyor sanki. Doktorum gecmezse normal dogum yapmicaz demistiBugün duşta kişisel temizliğimi yaparken makattan dışarı doğru bi çıkıntı olduğunu farkettim kızlar bu ne basur mu hemeroid mi canımı acıtmıyor dokundum ittirdim falan hiçbir şey yok internete yazıyorum bulamadım da ne olduğunu
Oh iyi bari hani gazı olunca tepiniyorlar ya gerçi gaz olma anne karnında ama ne bilim derdi mi var dedimBugün ebe bana aşırı hareketli olması çok iyi bisey dedi hasta değilken benim de öyle çok oynuyor iyi biseymiş
Ne zaman uyansam ne zaman uzansam ne zaman hareket etsem pat pat vuruyor yaAnne karnında hareketli bebek iyi sağlıklı bebek demek
Ben de sordum dayanamadım o da dedi ki iyi bir şey . Peki dedim yeri daralıyor azalmasını beklemez miyiz ? Yok yok hareket iyidir dediBenim kız da maşallah çok hareketli doktora sormuştum hareketli bebek iyidir dedi. Bebeğin hareket etmesini isteriz demişti