2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Sizlere de çok çok geçmişler olsun. Bana şase verdiler 1 tane gece içtim. Ama hala ağrı devam ediyor. Ben de bayramdan sonra ultrason randevusuna gideceğim bakalım ne diyecekler. İnsan tedirgin oluyor
Ben de belirti de yoktu tedirgin olmana gerek yok canim. Her gün iğne vuran ilaç alan bir sürü hamile arkadaşımız var. Ben her gün halime şükrediyorum. Allah ol demedikce ne bebeğimize ne bize bişey olmaz. Her ilaç icisimde Allah'a emanet ediyorum bebeğimi
Ben de saşe içmiştim ilk fayda etmedi çünkü bakteri ona direncliymis. Sende de öyle bir şey olabilir

Ben de 7+3 deyim ve inanılmaz bir öksürüğüm var, ciğerlerim sökülecek resmen. Öksürdükçe de kahverengi lekeler geliyordu. Doktora gittiğimde yerleşmeden olabilir demişti ama hala geliyor maalesef. Öksürüğe, çok afedersiniz balgama çözüm bulamadım, her yolu denedim ama yok. Hala şiddetli öksürüğe devam ediyorum

Öyle gerçekten Allah herkese sağlık versin inşallah teşekkür ederim cevabınız için

Kızlar şimdi bir şey soracağım ben bugün 7+5 oldum 7. Haftadayım diyorum hayır 8. Haftadasın diyorlar kafam çok karışıyor biten haftayı mı söylüyoruz girdiğimiz haftayı mı

Seninde mi kahverengi akıntı var canım.benim yoğun gelşyoe 5 gündür

Kızlar benim kahverengi akıntı devam ediyor.bu sabah siyaha yakındı su gibi ya.Progestan alıyorum.Ama korkuyorum yinede
Benimde gece kırmızı renkte peçeteye gelen kanamam oldu sonrası kahverengi lekelenme oldu kasık ağrısıyla beraber. Doktoruma söyledim oksapar ve coraspin kes dedi. Salı günü kontrolüm var bakalım. Sen doktorunla görüştün mü

Salı randevum var canım.Biraz önce kan verdim acilden.İnşallah artmıştır değerim

Kızlaraz önce kimyasalla mutfağı temizledim ocağı falan sildim şuan acayip vicdan azabı çekiyorum bişey olmamıştır dimi evde eldiven yoktu bir dahaya eldivensiz asla ocak silmicem. Çok kısa bir işlemdi hemen köpürttüm sildim ellerimi güzelce yıkadım ama. En hassas dönemdeyim 5+3 dikkat etmeliyim, etmeliyiz

Canım doktorum norml diyor.Yerlşme akımtısıymış ama ben korkuyorum yine de.İlk gebelik olduğu için de ürküyorum.Bugün kan verme günüm
İnşallah artmıştır değerim
Yerlesme sende çok gelmiş. Sen yinede korkma stress yapma doktoruna sor bu kadar yerleşme kanaması olur mu? Kan ver bak nasıl çıkıcak inşallah iyi olur. Belki sana yatak rejimi gerekli bizde burada renkli akinti cok olunca doktor yatak rejimi uygular. İnşallah güzel hanerler verirsin canım benim ilk gebeliyimde progesteron 9 çıkmıştı akıntım oluyordu kahverengi ilaç kullansamda gebelik ilerlemedi ondan hep korkarim. Amma kahverrngi akintiyla gebeligini tamamlayanlarda oluyor inşallah iyi olucak merak etme

İçine çekmediysen bişey olmaz bana doktorum çok gerekli olursa maske tak demişdi seninki kısa bir işlem inşallah bişey olmaz

İçine çekmediysen bişey olmaz bana doktorum çok gerekli olursa maske tak demişdi seninki kısa bir işlem inşallah bişey olmaz
Yok asperox varya onla sildim ocağı çok hafif bir kokusu var zaten belli belirsiz hissettim kokusunu kısaca o kadar . Ellerimi de uzun sürece temas ettirmedim hızlı silip yıkadım

Çok doğru söylüyorsun. Bende su içmeyi bazen unutuyorum . Su isteyi gelmiyor ya. Kendimi zorluyorum içmek için

Kızlar şimdi bir şey soracağım ben bugün 7+5 oldum 7. Haftadayım diyorum hayır 8. Haftadasın diyorlar kafam çok karışıyor biten haftayı mı söylüyoruz girdiğimiz haftayı mı
7. Haftadasin bana kalırsa. Bu şeye benziyor okulda hep tartisirdik küçükken. Yeni yasa girdiğimiz gün atıyorum 10 yaşına girdi biri 11 den gün aldım diye atisan kişiler vardi. Bu biraz ona benziyo galiba.

Kiiiiiz korkma o kadar evet dikkat şart ama azıcık temasla o kadar kendini yıpratma. Soludugun vakit kendini kötü hissedersen bi bardak ayran iç. Ohh mis. Cok yoğun kimyasala mecbur kalmadıkça bi sey olmaz. Aksi olsa doktorlar derdi yani eline hic bi sey sürme diye. Dikkat et ama içine de dert olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…