• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Çok doğru söylüyorsun. Bende su içmeyi bazen unutuyorum . Su isteyi gelmiyor ya. Kendimi zorluyorum içmek için
İçim yanmazsa içmezdim ben önceden. Bide bardakla şu içmek biraz daha zor oluyor kendime şişe aldim. Şişeyi dikiyorum lıkır lıkır gidiyo. Şişe su deneyin he bide wc ye gidip çıkınca için o zaman daha ferah içiyorsunuz 😌😌

Benim parlak kırmızı hatta pıhtılı kanamam oldu biraz ama her şey yolundaymış bebek de göründü bu sefer. Benzer durumda olup panikleyenler varsa normal de olabiliyormuş yani🥹
Merhaba benimde 1 saat önce aynı şekil oldu dün ağrım vardı acile gittim kese görüldü ama bebek görülmedi normal dedi çok küçük dedi ama 1 saat önce pıhtılı kan geldi ama kahverengi kırmızı degildi yine bende yine gitsemmi diyorum acaba progestan kullanıyorum

Merhaba benimde 1 saat önce aynı şekil oldu dün ağrım vardı acile gittim kese görüldü ama bebek görülmedi normal dedi çok küçük dedi ama 1 saat önce pıhtılı kan geldi ama kahverengi kırmızı degildi yine bende yine gitsemmi diyorum acaba progestan kullanıyorum
Benimki de benzer çok küçük muhtemelen sizinki de gerçekren. Benim geç ovulasyon son adetim 15 mayıs bhcgdçmde başta çok az arttı 51den 74e sonra 2 ye katlanarak devam etti oyüzden adım adım vajinal ultrasuonla takip edildi yani. 6gün önce kese olup olmadığını anlamadığımız bişey gördük 2 gün önce kese ve küçücük bi nokta vardı içinde yolksak dediler. Dün kanama oldu iştr parlak ağrı da vardı kan da pıhtılıydı. Bildiğim kadarıyla parlak olması asıl kötü belirti. Bugün gittim normalde gitmeyecektim kontrolüm sonraydı. Hem kese hem yolksak hem de bebek vardı. Henüz kalp atışı yok tabi ama. İnaşllah sizinki de böyledir bi sıkıntı yoktur. benim doktorum kanama normal olabiliyor ama artrarsa gel dedi. Normalde sata göre daha ilerdeyim ama 5+6 dedi doktor bugün. İnşallah kalp sesini de bütün adımlarını da sağlıkla yaşarız hepimiz🙏🏼

Yerlesme sende çok gelmiş. Sen yinede korkma stress yapma doktoruna sor bu kadar yerleşme kanaması olur mu? Kan ver bak nasıl çıkıcak inşallah iyi olur. Belki sana yatak rejimi gerekli bizde burada renkli akinti cok olunca doktor yatak rejimi uygular. İnşallah güzel hanerler verirsin canım🙏🏻 benim ilk gebeliyimde progesteron 9 çıkmıştı akıntım oluyordu kahverengi ilaç kullansamda gebelik ilerlemedi ondan hep korkarim. Amma kahverrngi akintiyla gebeligini tamamlayanlarda oluyor inşallah iyi olucak merak etme🙏🏻
İnşallah canım.Kan verdim bekliyorum sonucu

Kızlar şimdi bir şey soracağım ben bugün 7+5 oldum 7. Haftadayım diyorum hayır 8. Haftadasın diyorlar kafam çok karışıyor biten haftayı mı söylüyoruz girdiğimiz haftayı mı🤦🏼‍♀️
7.haftanız bitmiş 8in içindesiniz , o yüzden 8.haftadasınız diyor ama 7hafta 5 günlük gebesiniz. Yaş gibi işte. Mesela 26 yaşındayım diyoruz ama 27.yılımızın içindeyiz gibi

Benimki de benzer çok küçük muhtemelen sizinki de gerçekren. Benim geç ovulasyon son adetim 15 mayıs bhcgdçmde başta çok az arttı 51den 74e sonra 2 ye katlanarak devam etti oyüzden adım adım vajinal ultrasuonla takip edildi yani. 6gün önce kese olup olmadığını anlamadığımız bişey gördük 2 gün önce kese ve küçücük bi nokta vardı içinde yolksak dediler. Dün kanama oldu iştr parlak ağrı da vardı kan da pıhtılıydı. Bildiğim kadarıyla parlak olması asıl kötü belirti. Bugün gittim normalde gitmeyecektim kontrolüm sonraydı. Hem kese hem yolksak hem de bebek vardı. Henüz kalp atışı yok tabi ama. İnaşllah sizinki de böyledir bi sıkıntı yoktur. benim doktorum kanama normal olabiliyor ama artrarsa gel dedi. Normalde sata göre daha ilerdeyim ama 5+6 dedi doktor bugün. İnşallah kalp sesini de bütün adımlarını da sağlıkla yaşarız hepimiz🙏🏼
Aminnn🤲🏻 benimde sat 17 mayıs beta hcg ilerlemesi iyiydi dün agrı var diye gittim kese görüldü ama bu sba hafif pıhtılı kan geldi ve hafif agrım var kararsz kaldım alttan muayene edecek gidersem yine bekleyeyim diyorum bakalım ne olacak ilacımı içtim siz ilaç kullanıyormusunuz progestan inşallah bir sıkıntı olmaz ya

Aminnn🤲🏻 benimde sat 17 mayıs beta hcg ilerlemesi iyiydi dün agrı var diye gittim kese görüldü ama bu sba hafif pıhtılı kan geldi ve hafif agrım var kararsz kaldım alttan muayene edecek gidersem yine bekleyeyim diyorum bakalım ne olacak ilacımı içtim siz ilaç kullanıyormusunuz progestan inşallah bir sıkıntı olmaz ya
Yok progestana gerek yok dedi. Benim hep alttan oldu. Henüz karına geçemedik hala küçük

Kızlar benimde iç camasiri hizasına böyle arada ağrı girip çıkıyor bi de başım çok dönüyor sanki böyle şikayetleri olan oldu mu acaba kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim 🤣🤦🏻‍♀️
Evet evet tamamen ikisi de oluyor bende aynı şekilde

Kızlar tabloya eklenmeyen varsa beni etiket yaparak bilgileri yazabilir eklerim hemen 🙏🏻🙏🏻

Back