• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Merhaba kızlar, biz de 8. Haftamızdayız şükür☺️ transferden sonra su toplama vs yaşadım şu an şükür iyiyiz. Çok sıkılmış bunalmıştım, yıllık izne de ayrılınca dolaşmak istedim biraz. Doktoruma sordum, 2 saatte bir mola ver Hiçbirşey olmaz dedi, Ankara’dan İstanbul’a 1 haftalık tatile geldik aracımızla dinlenerek. Bir de üstüne Bizim de Gaziantep’e tayinimiz çıktı Ankara’dan oraya gideceğiz. Uzun bir yolculuk daha olacak gibi gözüküyor. İnşallah bir sorun olmaz ☺️
Hayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin inşallah 🧿 ben izmir de yaşıyorum ama Gaziantep’liyim , umarım güzel yerine çıkmıştır tayininiz de seversin oraları . Taşınma sürecinde vs. Dikkat et çok 🙏🏻
Bende kusmuyorum hiç ööurmuyorumda amma agzimin tadi yok midem kotu bazi yemek adı gelince sanki ben yiyorum gibi bulanti geliyor. Çok garip bazende neden kusmuyorum diyorum hamileler kusuyor. Karnimda agrilar oluyor bilmiuorum bagirsakmi yoksa bebekmi
Bende kusmuyorum ama sürekli bir bulantı var alttan alttan çok rahatsız edici. Kussam rahatlayacağım sanki bu şekilde çok rahatsız edici.
Valla al benden de o kadr. Devamli susuyrm icmemeye calisiyrm tuvalete gitmemeknicin😄😃 ama belirti iyidr bu belritiler olmasa hastaneye kosardim😃
Çok su içmen lazım canım tuvalete gitmemek için su içmemeksin yapma lütfen 🙏🏻
Kızlar 1. Trimester taraması hakkında bilginiz var mı?
Hiç duymamıştım 🤷🏼‍♀️
Kızlar pıhtilaşması olanlar var mı? ! Benim genetik testlerimde PAİ 4g/4g homozigot ve de MtRr A66g homozigot çıkmış sizde nasıl çıkmıştı acaba çok mu riskli bu değerler
Neden size genetik test yaptılar ?
Kızlar sineklerle başım dertte normalde de sivrisinek mıknatısı gibiydim her yerim taş gibi şişip kızarır günlerce kaşınır şimdi off gibi sinek kovucu da kullanamıyorum bildiğiniz doğal sinek kovucu var mı
Ben eczaneden nurse harveys sinek kovucu aldım bende işe yaradı
Ay kızlar bende çok halsizim tüm vücudum dökülüyor ağrım var ne yapsam bilmiyorum
Ah sorma bende aynıyım , sürekli yorgun hissediyorum hiç bir şey yapmaya halim yok 🙈

Yok durdu ama gidip gelip kontrol ediyorum bi değişiklik var mı diye🥲 inşallah güzel şeyler derler🙏🏼
Kese yok dedi dün görüldü dedim fotografıda gösterdim ama keseyi göremedi düşükmü oldu acaba bende anlamadım tekrar kan istedi

Son düzenleme:
Verdiniz mi kanı ? İnşallah öyle bir şey olmamıştır.
Şimdi kanamam çogaldı düşük yaptım herhalde kan vermedim dün kese görülmüştü çünkü sabah gelen pıhtılar büyük ihtimalle bebekti nasipte yokmuş diyorum demekki sağlıklı bir gebelik degildi ilaç kullanmama rahmen düştü 😔

Şimdi kanamam çogaldı düşük yaptım herhalde kan vermedim dün kese görülmüştü çünkü sabah gelen pıhtılar büyük ihtimalle bebekti nasipte yokmuş diyorum demekki sağlıklı bir gebelik degildi ilaç kullanmama rahmen düştü 😔
Halkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olsun🙏

Arkadaşlar hafif ama sürekli olarak karın ağrısı çekiyorum başka da bir sorunum yok, aranızda benim gibi olan var mıB

Arkadaşlar hafif ama sürekli olarak karın ağrısı çekiyorum başka da bir sorunum yok, aranızda benim gibi olan var mı
Bu benim ya ne mide bulantısı ne başka birsey şiddetli şekilde karın ağrısı yaşıyorum. Gaz problemi gibi bisey

Çok üzüldüm. Demekki sağlıklı değilmiş hayırlısı olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir bebiş olsun🙏🏼

Amin inşallah çok teşekkür ediyorum allahım bebişlerinizi sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Halkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olsun🙏

Çok üzüldüm. Demekki sağlıklı değilmiş hayırlısı olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir bebiş olsun🙏🏼

Benim gibi olup da hiç bulantısı olmayan var mı 5+2 haftalığım bugün henüz tık yok
Bu cümleyi hiç kurma 😅 geçen hafta 2-3 kez söyledim şu an 6+5im midem devamlı berbat durumda. Kusmuyorum ama bulantı hep var

Back