Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftaliksiniz?Kizlar bir sey soracam. Biraz once uzanirken kasiklarima dogru ani harekekt yaptm. Sag yumurtaligimin orda siddetli bir agri kramp oldu bir sey olmus mudur yaaa
4+1 gorunuyor takvime gore daha doktora gitmedmKaç haftaliksiniz?
Bisey olmamıştır kas kasılmasıdır ani hareketse evham yapma canım bende de oluyor bazenKizlar bir sey soracam. Biraz once uzanirken kasiklarima dogru ani harekekt yaptm. Sag yumurtaligimin orda siddetli bir agri kramp oldu bir sey olmus mudur yaaa
Ben de çok istiyorum hayırlısıyla gelsin kiz bebislerimiz inşallahAynen Ama inşallah hayırlısıyla kız olur ya çok istiyorum kız çocuk rabbim sağlıklı şekilde versin de
Hicbir sizi agrm kaslmam yok benm. Yani testlerden olmasa hafif de bulanti asla hamileyim demem. Ama aniden bacagimi cektigim gibi oyle siddetli agridiki kipirdayamadm bir sureBisey olmamıştır kas kasılmasıdır ani hareketse evham yapma canım bende de oluyor bazen
Tekrarlarsa Kontrole gittiğinizde doktorunuza bu kramplardan bahsedin doktorunuz magnezyum baslayabilirHicbir sizi agrm kaslmam yok benm. Yani testlerden olmasa hafif de bulanti asla hamileyim demem. Ama aniden bacagimi cektigim gibi oyle siddetli agridiki kipirdayamadm bir sure
Durup dururken olmadi ama cok ters hareket yaptim. Onunla alakasi var midirTekrarlarsa Kontrole gittiğinizde doktorunuza bu kramplardan bahsedin doktorunuz magnezyum baslayabilir
Ya geçmiş olsun o zaman dikkat edin bir dahaki sefereDurup dururken olmadi ama cok ters hareket yaptim. Onunla alakasi var midir
Bence bir an evvel doktora gitmelisiniz. Kasilmadan dolayı demiyorum.4+1 gorunuyor takvime gore daha doktora gitmedm
Canım bende de oluyor gece uykumda dönerken birden kramp giriyor doktora bahsettim ani hareketti falan diye kramptır merak etme demiştiDurup dururken olmadi ama cok ters hareket yaptim. Onunla alakasi var midir
Idrar testiyle takp edip koyulasmasina bakiyorm. Bayram bitince saglkocagina gidecdm. Adetim vir gun geckti sadece. Siz neden dolayi dedinz acaba. Kaslmanin skntisi olmaz dimiBence bir an evvel doktora gitmelisiniz. Kasilmadan dolayı demiyorum.
Agri oluyor dimi. Kipirdayamadan kaliyorsn agri gecene kadr. Doktorunuz oyle demisse rahatladm acikcasi.Canım bende de oluyor gece uykumda dönerken birden kramp giriyor doktora bahsettim ani hareketti falan diye kramptır merak etme demişti
Selamlar bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı 5+5im ben de. Nasıl bir tedavi izlendi ve geçmiştir inşallahKızlar benim de randevum bugün 14.30 da idrar yolu enfeksiyonu için büyük ihtimalle antibiyotik başlayacak. İç camasirimi günde 3 kez degisiyorum. 3.5 litre su içiyorum, ayaklarımı sıcacık tutuyorum. Şimdilik elimden gelen bunlar. Allah'a tevekkül ettim. İçim çok rahat bugün insaallah keseyi ve bebeği görürüz. 5+4
Nakliyeciler halledecek işin çoğunu. Anneler de gelecek bizimle hatta babam da olacak onlar varken bana pek gerek kalmaz gibi.Evettt , çok heyecanlııı
Canım çok dikkatli ol , taşınma sürecinde çok eğilip doğrulma , 2 kg dan daha ağır bir şey kaldırma. Bir kadın tutun bence , iş eşine düşüyor daha çok sen direktif veren tarafta olacaksın
inşallah bebişim kurulu düzene sağ sağlam gelsin anneler halleder zaten ufak tefek işleri diye düşünüyorum.Daha iyi oldu bebişle taşınmak daha zor şimdi doğana kadar da her şey yerleşmiş olur düzenli
Gittiğiniz yerde bir kadın tutun eğer sizin yanınızda aileden birileri olmayacaksa oradan bir kadın tutarsanız hem temizlik yapar hem de birlikte dizersiniz
hep kızım demeye gidiyor dilim ya sanki kız gibi hissediyorum ben deKızlar tabi ki öncelikle sağlıkla doğsunlar cinsiyet önemli değil ama içinizden geçen ne? ben erkek gibi hissediyorum . Oğlan annesi olmayı daha yakın görüyorum kendime. Ya sizzz?
Benim hiç tahminim yok. Sanki hangisi söylesem diğeri incinecek gibi geliyo dilim varmıyor.Kızlar tabi ki öncelikle sağlıkla doğsunlar cinsiyet önemli değil ama içinizden geçen ne? ben erkek gibi hissediyorum . Oğlan annesi olmayı daha yakın görüyorum kendime. Ya sizzz?
Bir taraftan ben de canım kızım diyorum sonra ay canım yavrum her ne isen seni seviyoruz diyorum anne karnında almasın o hisleriBenim hiç tahminim yok. Sanki hangisi söylesem diğeri incinecek gibi geliyo dilim varmıyor.