- 8 Aralık 2019
- 2.525
- 2.897
- 32
- Konu Sahibi Buffalosos
- #33.421
Ama bunun bebeğin suyuyla alakası olduğunu sanmıyorum canım bu yüzden üzülüp de sıkma canını. Aklına gelmiyorsa alarm kurabilirsinAslinda en iyisi ama ben yapamadim malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bunun bebeğin suyuyla alakası olduğunu sanmıyorum canım bu yüzden üzülüp de sıkma canını. Aklına gelmiyorsa alarm kurabilirsinAslinda en iyisi ama ben yapamadim malesef
Cok haklisiniz umarim geç kalmamisimdirAma bunun bebeğin suyuyla alakası olduğunu sanmıyorum canım bu yüzden üzülüp de sıkma canını. Aklına gelmiyorsa alarm kurabilirsin
Bebeğin suyunda bir sıkıntı olsa doktor zaten söylerdi demek ki bir sorun görmemiş. Ben de max 1 lt su içiyorumdur bi problem görmedi şimdiye kadar. Suyu fazla içtiğim dönem enfeksiyon sıkıntısı olmadığını karnımın daha yumuşak olduğunu fark ediyorum olumlu etkisi fazla tabikiCok haklisiniz umarim geç kalmamisimdir
Kekik falan içsen olmaz miymiş haftan ileri zaten, sarımsak ye kesinlikle doğal antibiyotik, nemli olsun ortam hep geçmiş olsunOf bu hastalık ilaçsız geçmiyor her geçen gün daha kötü oluyorum üst solunum enfeksiyonu oldum doktorumda ilaç vermiyor parol meyve vitamin tık yok aferin sinüs alsam bir günde topluyorum ama gebelikte yasakmış içemiyorum yapmadığım şey kalmadı tuzlu suyla açma bile yaptım hiç fayda etmedi başım zonkluyor ama migren değil sinüslerim dolu , nem makinesini açtık onda da fayda yok Allahım sağlık versin hepimize gerisi boş.. Bebek hareketleri çok şükür iyi tek tesellim o
Of bu hastalık ilaçsız geçmiyor her geçen gün daha kötü oluyorum üst solunum enfeksiyonu oldum doktorumda ilaç vermiyor parol meyve vitamin tık yok aferin sinüs alsam bir günde topluyorum ama gebelikte yasakmış içemiyorum yapmadığım şey kalmadı tuzlu suyla açma bile yaptım hiç fayda etmedi başım zonkluyor ama migren değil sinüslerim dolu , nem makinesini açtık onda da fayda yok Allahım sağlık versin hepimize gerisi boş.. Bebek hareketleri çok şükür iyi tek tesellim o
BirazOnu denemedim ben beyaz ünlü yapılan hersey cikartiyo ama dün tatlı denedim. Sütlü irmik tatlısı 119 çıktı. Sen Sütlü tatlı denemiş miydin ? LeSourire mesela Sütlü tatlilarda sorun yasamiyomus. Az tarçın attım tabi yerken.
Dene dene. Bende epeydir erteliyodum yükseltir boşuna risk alirim diye. Artık tatlı krizine dayanamadım yaptım. İnşallah inşallah seninde yükseltmez de nefsini tatmin edersinYarın denicem :)
Biraz
Bence gelene kadar yıka kıyafetleri bir hurca koyarsın gelince yerleştirirsin baya zaman alıyor ve gittikçe daha da agirlasiyoruzOcak başı dediler canım, gelseydi once bebek işlerini hallederdim kıyafet yikama vs..
Daha ev işi var cam, perde, halılar değişecek
Bana da erken gelmezse sezaryen için 19 şubat dedi sanırım o hafta grubumuzda çoğu kişi doğum yapacakBen de öyle düşünüyorum bakalım bir aksilik olmazsa benim 19 Şubat doğum şuan için süreç normal doğumu gösteriyor hepimizin için hayırlısı
Bana da 20 Şubat dedi doktorBana da erken gelmezse sezaryen için 19 şubat dedi sanırım o hafta grubumuzda çoğu kişi doğum yapacak
Benimde dün gece göbeğim taş kesildi sonra bebeğin hareketlerini hissedince rahatladım Allah'tanKızlar gece uyandım göbeğim taş gibiydi iki kere çok korktum. Zaten rahmin sağında da özellikle geceleri ağrım oluyor. Bebeğin kafası baskı yapıyor galiba
Sanırım bu haftalarda artık kasılmalar normal,doguma hazirliyor vucut kendini, gaz sancısı da o şekilde yapıyor ona da dikkat edin bir de ben sertleşince bol su içiyorum wc ye gidiyorum yürüyorsam uzaniyorum uzaniyorsam kalkıp yürüyorum pozisyon değiştirmek de iyi geliyorKızlar gece uyandım göbeğim taş gibiydi iki kere çok korktum. Zaten rahmin sağında da özellikle geceleri ağrım oluyor. Bebeğin kafası baskı yapıyor galiba
Genellikle sizin haftalarda artık bebekler büyüdüğü için ve yerleri daraldığı için normal diyorlar ama bir doktora gözükmekte fayda var içiniz rahatlarKizlar bebek hareketleri 2 gundur azaldi boyle olan varmi 2 gun oncesine kadar boyle degildi karnimin icinde hic durmuyordu normalmi bilemedim zar zor kimildiyor
Keskin hareketleri vardi hic biri kalmadi birden kesilince icime kurt dustuGenellikle sizin haftalarda artık bebekler büyüdüğü için ve yerleri daraldığı için normal diyorlar ama bir doktora gözükmekte fayda var içiniz rahatlar
Şeker aletinizin doğruluğundan emin misiniz isterseniz bi hastanede kan verinAclik 140 ustu ne yspacsm bilmiyorum
Pozisyon değiştirince de oluyor evet işte o kurt sizi yiyip bitirecek o yüzden bir görünün hem bebisi de görmüş olursunuzKeskin hareketleri vardi hic biri kalmadi birden kesilince icime kurt dustu
Yarin gideyim birdahaki kontrole doguma gidecegim insallahPozisyon değiştirince de oluyor evet işte o kurt sizi yiyip bitirecek o yüzden bir görünün hem bebisi de görmüş olursunuz