- 26 Nisan 2021
- 89
- 107
- 43
- 28
Günde üç tane fitil olarak gece 2 sabah 1 ama bugün doktora gittim akşam bir sabah bir yapti fitilKızlar progestanı ne şekilde ve günde kaç kez alıyorsunuz acaba.Kullannalar yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde üç tane fitil olarak gece 2 sabah 1 ama bugün doktora gittim akşam bir sabah bir yapti fitilKızlar progestanı ne şekilde ve günde kaç kez alıyorsunuz acaba.Kullannalar yazabilir mi
Bugün duyduk bayramdan sonra gelin dediKızlar kalp atınısı duyduktan sonra doktorunuz bidahaki randevuyu ne zamana verdi
O görmüştür bence de yoksa kese henüz boş vs derdi direk haftaya gel kalp atışını duymaya demezdi içini ferah tut, bana verdiği ultrason kağıdında da içi boş kese gibi görünüyor ama eşim videoya çekmişti ekrandan, orda bazen görünüp bazen kaybolan yolk vardı, fotoğraf olarak verdiği boş kese içini ferah tutDoktor öyle bisey demedi sadece boş gebelik ya da dış gebelik değil haftaya gel kalp atışını duyalım dedi okuyunca yazılarda bende oyle bisey gözükmüyor ultrasonda da sadece kesenin içinde kararti vardi biraz modum düştü bende bisey gözükmüyor diye
Canm nasıl oluyor o benim sat 7 Mayıs bugün 7+1 oldum doktora gitmiştim6 Mayıs sat . Şuan 8+2 cinsiyet belli değil
Dr a tam 2 hafta oldu gittim 6+1 demişti ve programda aynı şeyi gösteriyordu şuan da da prog 8+1 diyor
Geç döllenme olabilir mi icini ferah tutKızlar sağolun biraz rahatladım iyi ki varsınız
Beni ayın 17 sinde çagırdı en son randevum bu ayın 22sindeydi sizce çokmu geçBugün duyduk bayramdan sonra gelin dedi
Şanslı olan tarafız sanırım umarım hepimiz Sağlıklı bir gebelik geçiririzCanım normal, benimde mide bualntim yok..
Sadece bir boşluk hissi var midemde .bende 6haftalik oldum
Bişey olmaz canım inşallah sabrının sonu selamet olur güzel haberler alırsınBeni ayın 17 sinde çagırdı en son randevum bu ayın 22sindeydi sizce çokmu geç
Doktorum tatile gidiyomuş ondan bu kadar geç verdi
İnşallah canım inşallah hepimizin güzel haberler alırızBişey olmaz canım inşallah sabrının sonu selamet olur güzel haberler alırsın
Valla bilemedim ayın 12 snde gittim Dr kese ve bebeği gördü kalp duyduk 6+1 dedi adet baslangicim 1 Mayısti satta 6 Mayıs 3 temmuzda bida gitcemCanm nasıl oluyor o benim sat 7 Mayıs bugün 7+1 oldum doktora gitmiştim
Benim de 6 Temmuz inşallah duyarız hepimiz sağlıkla sabırsızlanıyor ama insan gerçektenBen de keseyi gördüm bayramdan sonra çağırdı kalp için doktor ama eşim de ondan sonraki hafta mı gitsek iyice her şeyi netleşir diyor aslında o da mantıklı ama pek dayanamam gibi muhtemelen 6-7 Temmuz gibi gider duyarız kalbi inşallah yerim onun minik kalbini ben minik mercimeğim benimmm.. bu aralar çok bebek sevesim var da
O zaman senin sat 1 Mayıs olmalı öyle olursa 8+1 oluyorsunValla bilemedim ayın 12 snde gittim Dr kese ve bebeği gördü kalp duyduk 6+1 dedi adet baslangicim 1 Mayısti satta 6 Mayıs 3 temmuzda bida gitcem
Yok cnm Batim 1 Mayıs flo kullandigim için kayıtlı hepsi floda şuan 8+1 diyor doktorun dediği günde 6+1 diyordu doktorda aynı şeyi dediO zaman senin sat 1 Mayıs olmalı öyle olursa 8+1 oluyorsun
Amin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin AllahEn güzeli canım..
Sakin olmak aslında ,
Benim kayıplarım olunca baya endişeliyim ama dua edip içimi ferah tutmaya çalışıyorum sağlıkla.kucagimiza almayı nasip etsin Allah'ım
Teşekkür ederim içimi çok daha rahatlattiniz inşallah hepimiz için kolay sağlıklı ilerler herseyO görmüştür bence de yoksa kese henüz boş vs derdi direk haftaya gel kalp atışını duymaya demezdi içini ferah tut, bana verdiği ultrason kağıdında da içi boş kese gibi görünüyor ama eşim videoya çekmişti ekrandan, orda bazen görünüp bazen kaybolan yolk vardı, fotoğraf olarak verdiği boş kese içini ferah tut
3 hafta sonrayaKızlar kalp atınısı duyduktan sonra doktorunuz bidahaki randevuyu ne zamana verdi
Sat son adet tarihiYok cnm Batim 1 Mayıs flo kullandigim için kayıtlı hepsi floda şuan 8+1 diyor doktorun dediği günde 6+1 diyordu doktorda aynı şeyi dedi
İki hafta sonra gel dedi bana canımKızlar kalp atınısı duyduktan sonra doktorunuz bidahaki randevuyu ne zamana verdi