2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
6. hafta icinde genelde duyuluyor canim. Doktor beni 6+4 icin cagirdi , buyuk ihtimalle duyariz dedi
Kizlar bugun konustum alttan muayene edicem dedi. Annem de beni biraz korkuttu Turkiyede yapmiyorlar falan diye. Bir sakincasi var mi? Yada hani bebegi etkilicek olsa doktor yapmaz diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Dediğin gibi zararı olsa doktor bakmaz istemez canın

Beni de hamileyken iki kere alttan muayene etti iki doktor. İkisine de sordum bişey olur mu diye hayır normal dediler. Yapılabilen bişeymiş

Üzüldüm canım kese ne kadardı ki küçük dedi belki geç döllenmedir olamaz mı? Araya bayram giriyor bayramdan sonra belki hızlanır normale döner inş

Kızlar ben afedersiniz ama kabızdım hamileyken normal diyorlar. Ama 3 -4 gündür normal her gün çıkıyorum bu sefer de bu garip geldi mi sorun mu var diye gerçekten kafayı yemeden şu kalp atışını duyarım inş tüm belirtilerim bulantım falan geçti diye gerildim

Ayni sekildeyim suan yeme kafayı dur hemen ahahah kalan 8 ayda ihtiyacımız olucak hormonlarla alakalı bence beden başka belirtilere hazirlaniyo olabilir. Bende sanki adet bitmiş de normal döngü içine girmiş gibiyim hatta acaba gebe değilim de şizofren mi oldum diye kendimi sorguluyorum her iyi olduğumuz günün keyfini çıkartalım ilerleyen günlerde hangi belirti bizi bulacak bilemiyoruz çünkü

Kendini olumsuzluga bırakma. Ayrıca o doktor da yani ne biçim üslup kullaniyo ölebilir felan. Allahin izniyle bi sey olmaz. Kendini çok kötü hissediyorsan bu tarz durumlarda başka doktorlara git. Hic bi sey söylemeden muayene ol bak bakalım diğerleri ne dicek. Kendini üzme bebisinin sana çok ihtiyacı var

Endişe etme alttan muayene ediliyor. Benimde kese görme de karından goremedi alttan baktı. Hatta bazı durumlarda cinsiyet zamanı da alttan bakılıyor. Kendini muayene esnasında kasma rahat ol. Uygun olmasa asla yapılmazdı ama bakılıyor yani. Bazı kişilerin düşük riski oluyor o durumlarda önerilmez belki o ayrı

merhaba kızlar. Altdan muayene cok normal bisey neden bu kadar cekniyosunzu ki. Orda nasil oluyor bilmiyorum amma bizde her defasinda basina yeni koruyuci acim takiyor bide sadece ucunu içeri sokuyor. Vede zaten ilişkiye girmek gibi bisey hatta ondan daha az. İlişkiyr girmiyomusunuz? 9 ay girmiyecekmisiniz?. Geçen biri yazmışdı doktor 3 ay izin vermedi o ne demek ya ilişkiye girmek anneyede bebegede çok iyi geliyor sağlık acısından bir tek son ay olmaz dogum riskinden.

Üzüldüm canım kese ne kadardı ki küçük dedi belki geç döllenmedir olamaz mı? Araya bayram giriyor bayramdan sonra belki hızlanır normale döner inş
Küçük dedi sadece boyut söylemedi.kalp atışı gelismis inşallah bayramdan sonra normale döner. Bugün başka bir doktora daha gidicem

Doğru aslında ya bir de vücudumuz hormona alışıyor da olabilir ama mantık işlemiyor bazen benim en son belirtilerim bittiğinde bulantı ile geri başlamıştı bakalım şimdi hangi belirti yükleniyor

Ya bana demişti doktor onu ama hormonlarım tavan keşke yasak demeseydi bir şey olursa vicdan azabı çekerim diye yapmıyoruz eşim duydu hiç imkanı yok diyor 3 ay bitsin sonra son 1 ay hariç olur sanırım

Selam kızlar doktor önerisi ve hastane önerisi almak isterim sizden bahcesehir de oturuyorum istinye üniversite liv hastanesi evime araba ile 3 dakika burda mi bi doktor bulsam sizin onereceginiz varsa çok sevinirim

Hayir ilişki doğal gebelikse eğer yapılabilir ama tedavili gebeliklerde doktorun izin verdiği sure içinde yapabilirsin. Özellikle tüp bebek yöntemi ile gebe kalanlarda ilk üç ay yasaklanabiliyor. Hatta gebelik oluşumunda öncesinde de. Yanlış yönlendirme olmasın okuyanlara. Gerçi tedavi uygulayan kişiler bu durumlar konusunda bilinçli

Ya bana demişti doktor onu ama hormonlarım tavan keşke yasak demeseydi bir şey olursa vicdan azabı çekerim diye yapmıyoruz eşim duydu hiç imkanı yok diyor 3 ay bitsin sonra son 1 ay hariç olur sanırım
Hormonlar çok zorluyor hele de tüm tedavi sürecindeki o ilaçlar aman doktorun talimatından çıkmayın. Bende bayram sonrası ankara daki doktoruma muayene olucam yasaklar düşük tehlikesi yolculuk konusu herseyi o zaman öğrenicem. Gebe kalmak kolay değil.. sadece yaşayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…