2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Benim evde kedim var doğduğundan beri ev kedisi dışarı yüzü görmedi kumunu ben değiştirmiyorum başka ne önlem alabilirim?
Sebzeleri meyveleri iyi yıkamak lazım kedi dışında. Kumu kesinlikle değiştirmeyin evet onun dışında ev kedilerinde dışarıyı görmüyorsa çoğunlukla yok ama yine de çok çok öpmemeye çalışın

İnşallah sağlıklı olurlar bende hep ikiz istemişimdkr yarin gidicem doktora dayanamadim

Kızlar merhaba bendede belirtiler azalmaya başladı kötü kötü düşünüyorum hep ya bişey oldusa . Bide benim genetik pıhtılaşma oldugu icin durulaşdırıcı ilaç içiyordum nisan mayıs ayında amma gebeliyimi oyrendiyomden beri doktorum ilaçları durdur dedi şimdi çok endişeliyim acaba bişey oljrmu doktor unutmuşdur yarın gidicem yanına amma çok kötü düşünüyorum

Kızlar en takviye olarak pregomarin aldım.İçerği çok iyiydi.Bide folat Formu vardı içinde folik asit yerine.30lu 180 TL aczanede

Benim de belirtilerim geçmişti geçen hafta ağrım geçti göğüslerim geri inmişti mesela ama sonra geri başladı göğüs ağrım ve bulantı eklendi. 2 gündür onlar da geçti dönemlik gelip gidiyor mu anlamadım. Ama kan sulandırıcıyı zaten hamilelikte özellikle kullanmanız gerekmiyor mu keşke başka doktora da sorsaydınız

Var canım var biz de 4 yıldır korunuyorduk zaten Mayıs Haziran diye planlamistik ama bir kez oldu korunmasiz ilişki, Haziran'da deneriz demiştik sonrasında, o tek ilişki tutmuş :)
Canım sen de dbakırda misin.21 görünce

Bebek arabası reklamları çıktı karşıma 5’li set beğendim hem uygun hem de çok iyi insta da çıktı bir an düşündüm alsak mı diye 3950 bebek arabası puset yatak park yatak araba koltuğu , dolar arttıkça fiyatlar da artacak gibi bir kararsız kaldım

Fiyat çok iyiymiş

Vallahi beni inanılmaz rahatsız ediyor mesela bende başka hiçbir belirti de yok mide bulantısı vs yaşamadım
hayırlısı ile doğsalar da o zaman emzirirken daha beter oluyor kremler pedler. kar etmemişti oğlumda. eczanenin birisi keçisütümden krem yapıyordu bildiğin keçi kokuyor kendileri. tek onunla geçmişti . o yüzden şimdiki çok hafif geliyor

Canım benim tarihi yanlıl vermişim kese 5+2
Kalp atısı 6+5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…